Şimdi Ara

AKN Kalkması ile yapılan %280lik zamları Cimere şikayet ettim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
2
Favori
30.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
625 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkes starlink bekliyo sanki bedava verecekler ;) adam uzayı uyduyla dolduracak deli gibi hız verecek ve iki kuruş ödeyeceğiz öylemi ? hadi diyelim öyle oldu rekabet unsurları gereği yine öyle bişey olamazzzz... maalesef umutlanmamak lazım burası türkiye atmosfer kullanım ücreti çanak vergisi vs derken... aynı paralara aynı hızları alırız gene...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telekom kullanıyorum (24 mb 60tl)1.5 ay sonra taahhüt bitiyor geçen aradılar normal de kullandığınız paket 120tl ama size özel 90dediler.
    Kota bitince iptal edip başka servis sağlayıcısına geçecem dedim 15dk dil döktüler 75tl ye kadar indirdiler. Kabul etmedim,
    İlla son hafta bir daha arayıp 60-70 TL bandına geri düşürecekler yoksa geçerim başka firmaya sanki birbirlerinden çok mu farklılar
    Demek istediğim pazarlık yapın. Her müşteri temsilcisinin ilk söylediği cümleyi kabul etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Enteresan çünkü aynı dönemde bende yeniledim ve 100 Mb sınırsız 300 liraya yakındı fiyatı. Şuan 229 lira. Hatta 8 Mb sınırsızın üstündeki paketlerin hepsinin fiyatları çok uçuktu.
  • 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    Ben kapatıcam dedim verdiler bu fiyata hatta akk kalkıyor konusunada yazmıştım aynı taktikle çoğu kişi almıştı aynı fiyata tabi bunun için müdürlüğe gidip ikna bölümüne kaoatacagınızı söylemeniz gerekiyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Evet bende o şekilde çabaladım ama altyapınız yetersiz maksimum 8 mb dediler, birde kağıt verdiler altyapının yetersiz olduğu yazan. Şişlinin göbeğinde. :) Bu arada AKK kalkıyor dediğimde hepsi "öyle birşey yok" diyordu.
  • 89TL lik tarifemin taahhüt bittikten sonra 156tl olacağı ile ilgili bir SMS geldi
  • 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    Ben ilk müşteri hzimetlerini aradım oda yok dedi.Sonra ikna birimine gittim sana şöyle bir taktik veriyim dedi kadın.100 mbit internetin en düşük kotalısını al dedi yani 50 gb akk li 100 mbit al dedi 80 tl 1 ay sonra 1 ocakta bütün akk li paketler sınırsız olacak dedi.Bende dedim müşteri hizmetleri öyle demiyor kalkmayacak diyor diyince sen beni dinle dediğimi yap sınırsız kullanıcan diyince yaptım şuan sınırsız 2 yıl tahaaüt.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 12 Temmuz 2019; 20:58:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turktelekom aboneliğini az önce iptal ettim. bundan sonra kendilerine başarılar dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de talep oluşturdum 150 gb akn vardı 50mbit kullanıyorum fakat ilk sözleşmede uploadlar kotadan düşmüyordu bunun bilgisini vermeden aynı fiyat aynı paket dediler yeniledim ama 24 ay boyunca yeten kota yetmemeye başladı araştırdım ve yeni sözleşmede uploadlarda mevcut kotadan düşmeye başlamış. Böyle bi durumda nasıl yol izlenir ? Superonline fiber kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline Adsl kullanıyorum 16 mbps hız haliyle artık yetmemeye başladı. İkamet ettiğim yerde fiber altyapısı bulunmadığından paketimi VDSL'e yükseltmek istiyorum ama 35 Mbps'ye Kadar Limitsiz ​Yalın Vdsl'in kampanyalı fiyatı 164. TL. böyle bir fiyat olabilir mi? Açıkçası taahhüt bitince Türknete geçmeyi düşünüyorum ama pek emin de değilim şu sıralar Türknetle ilgili de çok şikayet okuyorum.
  • AKN Kalkması ile yapılan %280lik zamları Cimere şikayet ettim

    Şuan taahhütüm bitse 177 lira olacak sanırım, buna razıyım. 22.10.2020'de 300 lira falan istemeseler bâri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom iyice sapıttı. 8 mbps sınırsız için taahütsüz olarak 119 veriyorum. Üstelik fiyatlandırmayı ŞU AN BULUNMAYAN GEÇEN SENENİN AKK GB'Sİ üzerinden yapıyorlar. Örneğin benim 50 GB AKK varken yeni sisteme geçildi ve 25 GB AKK'lı eski abonelere göre 8 lira fazla ödüyorum. Halbuki şu an herkese sınırsız ve AKK'sız. Haram zıkkım olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Temmuz 2019; 21:31:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Telekom iyice sapıttı. 8 mbps sınırsız için taahütsüz olarak 119 veriyorum. Üstelik fiyatlandırmayı ŞU AN BULUNMAYAN GEÇEN SENENİN AKK GB'Sİ üzerinden yapıyorlar. Örneğin benim 50 GB AKK varken yeni sisteme geçildi ve 25 GB AKK'lı eski abonelere göre 8 lira fazla ödüyorum. Halbuki şu an herkese sınırsız ve AKK'sız. Haram zıkkım olsun.
    Turknet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayacağız olacak bitecek.
  • 299 tl nedir yahu resmen adamın aklıyla alay ediyorlar
  • Telekom fiyatları uçmuş gitmiş bu nedir, ayıptır ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi oluyor az bile 5 kat ücret almalılar. Akpli değilsek bizi 90 gün bölümden uzaklaştırmayı üzerine de banlamayı iyi biliyorsunuz. Ohh iyi oluyor. Akk kaldır dediniz tam kaldırdılar hadi iyi geceler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani, taahhüdünüz varken faturayı mı arttırdılar ? Doğru mu okudum ?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Başka bir işletmeciye taşıyabilirsin abi daha uygun olur hem.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.