|
Bildirim
|
öne çıkardım hocam diğer forumdaki arkadaşlar da bu konuda yardımcı olursa çok iyi olur
ilk zamlar gelmeye başladığında tamam enflasyon var dedik ama altyapı sahipleri ucunu kaçırdı zamlar konusunda ocak ayından önce daha akk kalkmadan millenicom'dan alper bey büyük bir zam dalgasının geleceğini ve erken davranıp zamlar gelmeden abonelik yapmamızı söylemişti bizlere öyle de oldu lakin bizim üstüne özellikle durduğumuz konu akk'nin tamamen kalkması idi o yüzden pek fiyatlar konusunu irdeleyemedik şuan aboneler taahhütlerin bitmesine yaklaşıyor yada yeni bir abonelik yapmak istiyor ama hangi firmadan nasıl bir hizmet alacakları konusunda fikirsizlik var forum olarak nasıl akk'nin kaldırılması yönünde bir kampanya yürütüldü ise aynı şekilde bu fahiş fiyatlar konusunda da bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum |
Fayda etmez istersen ülkenin yarısı oraya girip şikayet etse veya btk ya etse nafile ?
Cimer - Bimer cumhurbaşkanlıgı ve başbakanlık halkla ilişkileri :) BTK ise bizzat eski yönetim sistemin de başbakanın atadıgı düzenledigi kurumdur. Yeni sistem de cumhurbaşkanı atıyor düzenliyor orayıda... Yani cumhurbaşkanı niye indirim yaptırsın indirim yapacak olsa kendi içinden adam koymaz btk nın başına der ki bizim bu alan da bölümde gelişmemiz lazım onun için bu mevkiye yıllarca sektörde çalışmış dünya geneli araştırmalara katılmış insanlar birbirini seçerek bu kurumun başına birbirlerini getirsin derse ona göre kanun çıkartırsa Btk nın başına geçen adam emir almayacagı için ne yapacak ? Başlayacak daha ucuz daha gelişmiş internet nasıl yaratabiliriz düzenleye biliriz diye.. Türkiye de internet de gelişme indirim isteniyorsa TÜRKİYE de kimin evinde internet varsa a firması b firması c firması herkes gider şubelerine internet çok pahalı biz ülkenizin insanları olarak bu interneti bu şekilde kullanmayız iptal edin derse !! Ve 1 ay boyunca kimse internet kullanmaz 1 ay boyunca da btk - internet servis saglayıcıları para kazanamazsa ne olacak ? Devletin başı cumhurbaşkanı ödenek çıkartacak iflas etmesinler sonra da halka diyecek ne yapıyorsunuz amk :))) Tamam hadi interneti ucuzlattım kullanın diyecek !!! En kısa yolunu anlattım TÜM ÜLKENİN örgütlenmesi lazım kısaca !! |
CİMER NE YAPACAK SANIYORSUNUZ ???? Telekomu özelleştiriyoruz diye Hariri denen adama ikram ettiler...Oda ne varsa satıp savıp paraya çevirip Türk bankalrından bol kredi çekip 20 MİLYAR USD PARAYI KUCAKLADI GİTTİ.....İçi boş enkaz şirketi kredi veren bankaların kucağına bıraktılar....Bankalar o adama kaptırdıkları parayı bir an önce çıkarmak için kümesteki kazlara yani bize hücum ettiler.....Bu işin sebebi ve sorumlusu zaten AKP nin kendisi....Sen git iste sana telekomu veriyorlarmı ?? Yada bana....Yada burada bir arkadaşımıza....??? Bana verin 5 yılda 20 milyar USD ödeyeceğim de.....TEMİNAT NE VERECCEKSİN ???? DİYECEKLER....O adama niye diyen olmadı ??? O adamın arkasında kimler vardı ?? Gizli ortakları kimlerdi ??? Ben bilmiyorum..Allah yedirmesin diyorum.....19 Liralık mütevazi internetimiz 150 Liraya çıktı....Acı gerçek budur...Hala alkışlayanlar varsa uyanın...Uyanın.......Saygılar sunuyorum....
|
iyi olmuş , sırf akpli değiliz diye , yorum yaptık diye , içinde hakaret olmayan mesajlara 1 hafta + 3-5 gün daha ceza veriyorsunuz , ne yazdığımızı bilmesek haklısınız derim :D allahta işinizi rast getirmiyor. hepinize müstehak
|
Bundan seneler önce Bulgaristan gibi bir ülkede bizden daha hızlı internet gerçek kotasiz ve 4 katı daha ucuzdu
Gerçi 100tl lik arabadan 180bin TL vergi alan , çocuk bezine özel tüketim vergisi koyan , Avrupa'da 12bin Euro olan traktöre aldığı vergi ile ülkede 500bin TL satılmasını sağlayan reise selamlar , ver coşkuyu ümmet seninle |
Geri akn li paket yapamıyor muyuz ya ? Çok söyledim türkiyede akn kalkması güzel olmayacak diye kimse sallamadı . İyi hoş kalktı da paket alamıyoruz ki . 24mbs 150 gb interneti 70 tl ye alıyordum . Şimdi 90-100 tl falan oldu aynı paketin akn sizi . Fiyat aynı kalsa neyse . 70 liraya 12mbs falan teklif ettiler . Şaka gibi bir durum oluştu . Komşuyla ortak internete girme devri açıldı sanırım .
|
Bu olaya bir çözüm lazım. Yeni gelen aboneye aylık 149₺ fiyata 100mbps full limitsiz verebiliyorsa ve bundan bir şekilde kar ediyorsa 119 gibi bir fiyattan da kar edilebilir. Millenicom 129dan aynı tarifeyi Superonline alt yapısı ile verebiliyor.
Kaldı ki beklentim tarifeyi 119dan vermeleri değil. Usulüne uygun bir zam deseler zaten laf edecek birisi değilim ama 119dan 300 liraya çıkan bir fiyat dünyada yok. |
akn karşıtı insanlar bizi rezil etti diye bağırıyorlar bu zamlara ağlayanlar. akn olsa ve enflasyon bu düzeyde olsa yine aynı zamlar gelecekti. ben mecbur muyum 24 mbps ücreti verip 20 gün 3 mbps kullanmaya. insanlar bunu akıl etse zaten bunlar yaşanmayacaktı.
|
akk/akn kalkmasada aynı zamlar gelecekti...
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrownSquirrel -- 11 Temmuz 2019; 1:19:44 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|