Şimdi Ara

Aklıma NFT Satmak Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bunun için 100 saat uğraşmama bile gerek yok.

Aklıma efsane fikir geldi uygulaycağım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 23 Haziran 2024; 19:44:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İlk denemede bile güzel yaptı. Aklıma NFT Satmak Geldi

• ekmeğini yedik zero bunun.

• _Teddy_ kullanıcısına yanıt
    Yalnız nftlere yine ilgi artacaktır.

2021 trendi olsa bile boğa sezonu gelince güzel getirisi olur. Hala internette nft arayan insanlar var.

• Nft balonu patladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinede ben tezgaha yapıp yapıp koyayım belki alan olur.

Hiç olmazsa denemiş olurum. Aslında patladığı yok sadece insanların ilgisi azaldı. Şu an hype yapay zekada. Fakat NFT üzerine projeler gelmeye devam ettiğinden yine insanlar buraya gelecektir.

Metaverse, oyun, nft ve yapay zeka bu sezon uçacaktır.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Burada amacım kripto paralarıma ekleme yapmak için ek yöntemler geliştirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 23 Haziran 2024; 20:28:57 >
  • Yapay zeka ile oluşturulan şeylerde patent alınamıyor diye biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

NFT'lerde zaten telif hakkı yok. Anca gidip adam kasmıştır photoshopta onun telif hakkı olur veya insan emeğine ait bir şeydir onların olur.

Yapay zekalarda gidip bir şarkı çalarsan bir sanatçının o telif hakkına neden olur.

İnternette yapay zeka ile müzik yapıp, resim yapıp satan var? Aklıma NFT Satmak Geldi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 23 Haziran 2024; 20:35:9 >
  • Müzik resim satıyorlar ama yarın öbür gün onların şarkılarını birileri kullansa satışını başkaları yapsa bu şarkıyı yapan hayır ben yapay zekayla bunları yaptım diyip hakkını arayamaz

• Ulpro kullanıcısına yanıt

O iş zaten sürekli para getirsin diye değil anlık vurgun yapmak için kullanılıyor.

Benim derdim zaten sürekli aydan aya bana şu kadar para getirsin değil. Aklıma bir şeyler geldikçe tezgaha koyayım satılsın derdindeyim. Maksat 1 Eth 2 Eth bile olsa kasaya kripto para girsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 23 Haziran 2024; 20:38:33 >
  • Ne metaverse ne oyunu bunlar zamanın en büyük balonlarıydı. Artık yeni şeyler cıkmaya başliyor eskini nft'si şu an solanada çıkan memcoinler falan metaverse oyun falan hepsi öldü. Şu an telegram botları hype falan

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    Tamamda NFT sektörü bunların içinde yer alıyor.

Telegram burayada ağırlık verebilir.

Hocam balon mevzusuna pek inanmıyorum, insanlar hype peşinde koşup para gidince yani ayı gelince çekildiler.

Ben yinede üretip koyacağım alan olur almayan olur. Alan olursa en azından cüzzi miktarlarda ETH kasaya girer bende onla ekleme yaparım yatırımlarıma.

Telegram oyunlarında zaten airdrop bekliyorum ben gelsin onlarıda kasaya ekleme yaptıracağım. Kafamda ki işleri yapabilirsem ek gelir yöntemleri açıp kasayı daha fazla büyütürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 24 Haziran 2024; 13:43:58 >
  • NFT devri bitmedi mi? Yoksa yeni mi başlıyor? Aklıma NFT Satmak Geldi 

• Konuda dediklerim yatirim tavsiyesi değildir.

• Aklıma NFT Satmak Geldi Aklıma NFT Satmak Geldi 

Aklıma NFT Satmak Geldi
    Aklıma NFT Satmak Geldix (formerly twitter)
    no context batuhanfurkan5 (@nocontextBF5) on X
    https://x.com/nocontextbf5/status/1804221265500344487?s=46

@.Ferrum.

• bende yapay zekada üretip koymuştum. sonra noldu bilmiyorum satıldı mı acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.