Şimdi Ara

Akıllının biri cimer e hakkımda suç duyurusunda bulunmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
10.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bayramdan 1 hafta önce Vatan emniyetten polis memuru aradı. Hakkınızda kamu görevlisine hakaretten cimer e suç duyurusunda bulunulmuş. İfadeye çağırılıyorsunuz dedi. Bayramdan sonra Vatan emniyet e gittim ifade verdim.


    Forumdan akıllının biri beni şikayet etmiş. Dosyaya baktım. Paylaşımlar gazete ve video görselleri. İfade verdim 2 gün önce de eve kağıt gelmiş.


    Kağıdı aşağıda paylaşıyorum.


    O beni şikayet eden şahısta merak etmesin savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Beni işimden gücümden zamanımdan çaldığı için yalan ve iftiradan tazminat davası açacağım.



    Akıllının biri cimer e hakkımda suç duyurusunda bulunmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 28 Mayıs 2022; 13:2:29 >







  • Daha önce de benzer durumlar olmuştu, hatta başka bir arkadaş daha konu açmıştı. Onlarda da bir şey çıkmadı. Seçimi kaybedeceklerini gördüklerinden insanları korkutmak için yapıyorlar ama bu tür yalanlarla ve iftiralarla sadece insanları değil, yargıyı ve polisi de meşgul ediyorlar.


    Özellikle son yıllarda seçimleri kaybetmeye başladıkları için bunları büyük bir korku kapladı ve önlerine gelene saldırmaya başladılar.

    Forumda bir eleman vardı siyaset uğruna milleti hep şikayet etmiş mahkemelerde uğraştırmış. Sonra kanser olup geberip gitti. Arkasında hayırla anan yok. Birkaç sene mahkemelerde uğraşanlar olmuş. Adamın ailesine bile ulaşıp hakkımızı helal etmiyoruz diyenler olmuş. Benide şikayet edecekti mesaj attı şikayet edecem diye sen bilirsin başka türlü hesaplaşırız demiştim şikayet etmemiş.

    Yazı yok hocam. Sadece haber paylaştım. Videolar ve haberler akp genel başkanının konuşmaları yada konuşmaları ile alakalı gazete haberleri. Yorum yok zaten.

    Şaka gibi değil mi? Polis dosyayı gösterdi güldüm niye güldün diyor. Ne yapacağım başka? Sonra konu açıyorlar uzaya çıkıyoruz diye. Siz bu kafayla nah uzaya çıkarsınız önümüzdeki 100 yıl!!!

  • Sikayete konu belgeler size ait degilse, acin dava, hem kim oldugunuda bulursunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen tartışmalara sırf bu yüzden girmek istemiyorum, bir de polise gidip arzıhalde bulunmaya üşeniyorum. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem maddi hem manevi dava açacağım zaten ben bunu forumda paylaşıyorum ki herkes kimin ne olduğunu kimlerin seçim öncesinde nelerle uğraştığını görsün.

  • hemen dava açın.şikayet eden şahıstan iyi bir tazminat alırsınız.Akıllının biri cimer e hakkımda suç duyurusunda bulunmuş 

  • Daha önce de benzer durumlar olmuştu, hatta başka bir arkadaş daha konu açmıştı. Onlarda da bir şey çıkmadı. Seçimi kaybedeceklerini gördüklerinden insanları korkutmak için yapıyorlar ama bu tür yalanlarla ve iftiralarla sadece insanları değil, yargıyı ve polisi de meşgul ediyorlar.


    Özellikle son yıllarda seçimleri kaybetmeye başladıkları için bunları büyük bir korku kapladı ve önlerine gelene saldırmaya başladılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 28 Mayıs 2022; 13:33:20 >
  • bide bunu öğrenmişler en ufak şeyde cimere şikayet tırnaklarının uçlarına zarar gelse cimere şikayet edecekler .d

    Allah TÜRK halkına yardım etsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Billy -- 28 Mayıs 2022; 13:36:59 >
  • Ne yazmistiniz hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cimerin başka bi işe yaradığı yok zaten avrupada örneği olmayan ispiyonlama merkezi.
    Gericilerin nimetten görür orayı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mahkemeye ver hemen ve yüklü bir tazminat al önümüz yaz tatil parası çıktı.....Akıllının biri cimer e hakkımda suç duyurusunda bulunmuş 

  • Cimere İspiyonluyorlar HocamAkıllının biri cimer e hakkımda suç duyurusunda bulunmuş ,Hiç 1 Şey Olmaz, Boşuna Hem Devleti Hem Sizi Yormuşlar

  • sissil S kullanıcısına yanıt

    Boşuna uğraşmayın kişiyi tespit etmek için. Dilekçe hakkı denerek kimliğini afişe etmiyorlar.


    Dava açılmış olsada beraat etmiş olsanız işte o zaman ağır ceza mahkemesinde kişilik haklarına saldırından dolayı gelir durumunuza göre tazminat alırdınız. Ama tazminatı devlet öderdi. Rücu ettirmiyorlar şikayet edene.


    4 hafta önce cimerden adalet bakanlığı kaldırıldı. Sırf bu tazminat yükü nedeni ile galiba. Artık şikayet edecek olan tıpış tıpış savcılığa gidecek bizzat şikayetçi olacak.

  • Yalnız dikkatimi çeken, sanki siyasi sopa gösterilmiş gibi. Hakaret göremediğinden bahisle kovuşturmaya yer yok demiş. İyide madem hakaret göremedin adamı neden ifadeye çağırıyorsun? Çağırmana gerek yokki dosyayı kapatır geçersin.

  • Sırf mahkemeyi oyaladıkları için ceza alabilirler bu troller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç teşkil edecek bir şey yazmadıktan sonra bir şey olmaz korkmayın. Olması gerektiği gibi KYOK verilmiş dosyanıza. Bu durumlar tekrar ederse ilgili şahıstan şikayetçi olursunuz hem zamanınızı çaldığı hem de devletin kurumlarını meşgul ettiği için.

  • İşin boku çıktı artık. Ağzını açana dava açıyorlar.


    İki satır bir şey yaşıyorsun yok toplumu kin ve düşmanlığa sevk ediyormuşun, yok toplumu ayrıştırıyormuşun, yok hakaret etmişmiş gururu incinmişmiş salak salak işler.


    Kimileri de böyle oltalıyor milleti. Forumda vardı bir tane. Saçma sapan tahrik edici mesajlar atıp küfürü yiyince uzlaşma ayağına para koparmaya çalışan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 28 Mayıs 2022; 15:3:13 >
  • Forumda bir eleman vardı siyaset uğruna milleti hep şikayet etmiş mahkemelerde uğraştırmış. Sonra kanser olup geberip gitti. Arkasında hayırla anan yok. Birkaç sene mahkemelerde uğraşanlar olmuş. Adamın ailesine bile ulaşıp hakkımızı helal etmiyoruz diyenler olmuş. Benide şikayet edecekti mesaj attı şikayet edecem diye sen bilirsin başka türlü hesaplaşırız demiştim şikayet etmemiş.

  • sissil S kullanıcısına yanıt

    davayı kazanırsanız hem ceza alır hem avukatınızın vekalet ücretini öder 5100 TL

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.