Şimdi Ara

AKL- ROMANO- KME SIRALI SİSTEM (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
258
Cevap
5
Favori
27.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qklavye

Öncelikle yakın ilgi ve alaka için Asım usta başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ederim.
    Şafak otogazda Lada vega 1.5 16v aracıma gasitaly kit takdırdım.Atiker düşüncem vardı ama ustalarımız aracıma en uygun kitin bu olduğunu söylediler.Açıkcası hiç aklımda yoktu bu kit ama güven ve ikna edici bir şekilde önerilince kabul ettim.
    İlk izlenimim daha önce başımın belası olan firavun bozması kite göre yaşadığım sorunlar, gaz benzin geçiş titremesi,aşırı güç kaybı vs.. yok.İlginçtir benzine göre daha seri oldu sanki araç. Sadece ilk ayar yapılana kadar 2. viteste hafif yığılma olur dendi o oluyor.1000 km yapıp gideceğim.
    Fakir/zengin karışım sebebiyle arıza lambası yanması ve aracın benzin haritasını bozması olacakmı göreceğiz.Kullanım izlenimlerini yazarım.

Bizleri bukadar şımatmayın. Biz bize düşeni yaptık. Güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Hayırlı ugurlu olsun.Asım usta montajı gerçekleştirmişse,inanın hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.

quote:

Öncelikle yakın ilgi ve alaka için Asım usta başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ederim.
    Şafak otogazda Lada vega 1.5 16v aracıma gasitaly kit takdırdım.Atiker düşüncem vardı ama ustalarımız aracıma en uygun kitin bu olduğunu söylediler.Açıkcası hiç aklımda yoktu bu kit ama güven ve ikna edici bir şekilde önerilince kabul ettim.
    İlk izlenimim daha önce başımın belası olan firavun bozması kite göre yaşadığım sorunlar, gaz benzin geçiş titremesi,aşırı güç kaybı vs.. yok.İlginçtir benzine göre daha seri oldu sanki araç. Sadece ilk ayar yapılana kadar 2. viteste hafif yığılma olur dendi o oluyor.1000 km yapıp gideceğim.
    Fakir/zengin karışım sebebiyle arıza lambası yanması ve aracın benzin haritasını bozması olacakmı göreceğiz.Kullanım izlenimlerini yazarım.

Sayın OKİFİ;

Atikerin yeni ürünlerinin marmara bölge dağıtıçısı durumunda olduk . Atikerde verdiğiniz desteği bunlardada bekliyorum. yeni yerimizde sizi misafir etmek isteriz.

• Üstadım Allah izin verirse yaklaşık 3 ay içerisinde tekrar İstanbul iline taşınacağım.Çocuğun okulu yaza bitiyor.İnşallah yeni yerinizde sizi ziyaret ederim.Ayrıca yeni işyerinizde hayırlı uğurlu,kazancınız bereketli olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Hayırlı ugurlu olsun.Asım usta montajı gerçekleştirmişse,inanın hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.

quote:

Sayın OKİFİ;

Atikerin yeni ürünlerinin marmara bölge dağıtıçısı durumunda olduk . Atikerde verdiğiniz desteği bunlardada bekliyorum. yeni yerimizde sizi misafir etmek isteriz.

• Cumanız mubarek olsun.
  • ben balıkesirde ikamet ediyorum 2 ay kadar önce tavsiye üzerine kme sıralı sistem lpg kiti taktırdım aracım 140 bin orjinal km de ve her 5 bin de bir servise girmiş araba bakım yönünden sıkıntısı yok ben benzinde hiç bir sorunum yoktu malum benzin fiyatları çok artınca lpg ye dönmeye karar verdim. bu işte montaj ve işçilik çok önemli olduğu için tavsiye üzerine gittim çünkü kme takıyormuş benim gittiğim yer onu tavsiye ettiler bende kme de karar kıldım montajda ve işçilikten çok memnun kaldım ama arabayı lpg de kullanmaya başlayınca daha ilk günden 20km veya 30km hızla gidince gazadan ayağınızı çektiniz an 1 sn sonra araba kendini öne doğru atıp irkilme yapıyor ama bu çok az hissediliyor öyle çok şiddetli değil ama ben hissediyorum ardında kırmızı ışıkda durduğumda rolanti normalde 9 da durması gerekirken bazen 5 lere 6 lara iniyor motor susacakmış gibi olup tekrar 9 a çıkıyor bunu şimdi sık sık yapıyor.birde son 20 gündür mesala bunuda uzun yola çıkınca anladım araç 130 lara 140 lara çıkınca zorlanıyor sanki gaz yeterli gelmiyormuş gibi ben her sorunda kme taktırdığım yere gittim belki 6 kere her seferinde yeniden program yüklemesi yapıldı yola çıkıldı denendi kalibrasyon ayarı yapıldı ama soruna çözüm olmadı bana işte her seferinde arabada sorun var denildi bu yüzden gaz kelebeği temizlendi bujiler değişti buji kabloları kontrol edildi elektrik aksamın bakıldı bunlar hep servisde yapıldı servis ayarı gazla değil benzinle yapıyor benzind ehiç bir sorun yok deniliyor anlayacağınız ben iki arada bir derede kaldım benim balıkesirdeki kme servşsniden şikayetim yok onlara çok teşekkür ediyorum her zaman ilgileniyorlar ama ben her seferinde takılan kitte bir sorun olabilirmi diye söyledim mesala eküde regülatörde elektrik aksamında diye ama bana kesinlikle olamaz dediler bende konta kme yetkili servisini aradım onların gezici servisi varmış 15 güne kadar gelip inceleyecekler onlarda araba sorun vardır diyorlar yüzlerce takmışlar sorun yokmuş bakalım sorunum çözülecekmi veya bana fikir verebilecek ve yardımcı olabilecek arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum bu arada dün klimayı açınca titreme yapıyor çekiş baya düşüyor bunuda eklemek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: xmannhakan

ben balıkesirde ikamet ediyorum 2 ay kadar önce tavsiye üzerine kme sıralı sistem lpg kiti taktırdım aracım 140 bin orjinal km de ve her 5 bin de bir servise girmiş araba bakım yönünden sıkıntısı yok ben benzinde hiç bir sorunum yoktu malum benzin fiyatları çok artınca lpg ye dönmeye karar verdim. bu işte montaj ve işçilik çok önemli olduğu için tavsiye üzerine gittim çünkü kme takıyormuş benim gittiğim yer onu tavsiye ettiler bende kme de karar kıldım montajda ve işçilikten çok memnun kaldım ama arabayı lpg de kullanmaya başlayınca daha ilk günden 20km veya 30km hızla gidince gazadan ayağınızı çektiniz an 1 sn sonra araba kendini öne doğru atıp irkilme yapıyor ama bu çok az hissediliyor öyle çok şiddetli değil ama ben hissediyorum ardında kırmızı ışıkda durduğumda rolanti normalde 9 da durması gerekirken bazen 5 lere 6 lara iniyor motor susacakmış gibi olup tekrar 9 a çıkıyor bunu şimdi sık sık yapıyor.birde son 20 gündür mesala bunuda uzun yola çıkınca anladım araç 130 lara 140 lara çıkınca zorlanıyor sanki gaz yeterli gelmiyormuş gibi ben her sorunda kme taktırdığım yere gittim belki 6 kere her seferinde yeniden program yüklemesi yapıldı yola çıkıldı denendi kalibrasyon ayarı yapıldı ama soruna çözüm olmadı bana işte her seferinde arabada sorun var denildi bu yüzden gaz kelebeği temizlendi bujiler değişti buji kabloları kontrol edildi elektrik aksamın bakıldı bunlar hep servisde yapıldı servis ayarı gazla değil benzinle yapıyor benzind ehiç bir sorun yok deniliyor anlayacağınız ben iki arada bir derede kaldım benim balıkesirdeki kme servşsniden şikayetim yok onlara çok teşekkür ediyorum her zaman ilgileniyorlar ama ben her seferinde takılan kitte bir sorun olabilirmi diye söyledim mesala eküde regülatörde elektrik aksamında diye ama bana kesinlikle olamaz dediler bende konta kme yetkili servisini aradım onların gezici servisi varmış 15 güne kadar gelip inceleyecekler onlarda araba sorun vardır diyorlar yüzlerce takmışlar sorun yokmuş bakalım sorunum çözülecekmi veya bana fikir verebilecek ve yardımcı olabilecek arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum bu arada dün klimayı açınca titreme yapıyor çekiş baya düşüyor bunuda eklemek istedim

Anlattığınız. olayı ançak araç manifolt cıvarından hava alırsa yapar. bu anlattıklarınız programlamakla düzelmez. Birde araçınızın markası chevrolet cruse'iser bu anlattıklarınızı yapar .

• ilgilendiğiniz için teşekkür ederim kusura bakmayın aracım markasını yazmayı unuttum araç 1997 model toyota corolla çok temiz veher 5 binde bir servise girmiş araç ben akla gelebilecek her yerine baktırdım manifoltta baktırmadım ama
  • quote:

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim kusura bakmayın aracım markasını yazmayı unuttum araç 1997 model toyota corolla çok temiz veher 5 binde bir servise girmiş araç ben akla gelebilecek her yerine baktırdım manifoltta baktırmadım ama

İsterseniz. servise gidince uzaktan bağlanarak bizde kontrol edlim. ayarlarını kme mükemmel bir yazılımdır. belki meslektaşlarımızın gözünden kaçan bir olay vardır.

size yardımçı olmak isterim.
  • ilginiz için çok teşekkür ederim ben balıkesirdeki kme yetkili servisine bugün gideceğim yolda tekrar bilgisayar ile deneme ve ayar yapılacak.uzaktan bağlanalım önerinzi ben buradaki arkadaşa ileteceğim
  • quote:

ilginiz için çok teşekkür ederim ben balıkesirdeki kme yetkili servisine bugün gideceğim yolda tekrar bilgisayar ile deneme ve ayar yapılacak.uzaktan bağlanalım önerinzi ben buradaki arkadaşa ileteceğim

Sanırım sorununuz çözüldü dediğim gibi arkadaşların gözünden kaçmış 3 silindirin bağlantılatı düzelince sorunda dözelmiş oldu

Güle güle kullanın.
  • quote:

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim kusura bakmayın aracım markasını yazmayı unuttum araç 1997 model toyota corolla çok temiz veher 5 binde bir servise girmiş araç ben akla gelebilecek her yerine baktırdım manifoltta baktırmadım ama
  • yola çıkıldı ayar yapıldı tekrar ama ayarları normal çıktı tekrar sorun hala devam ediyor ogün birde distribütore giren kablodan ecüye bir kablo çekildi devir ayarlamak için belki buradan yapabilir diye normalde buraya kablo çekilmeden ecü kendisi devir saatini kendi alglıyaıp ayar yapabiliyormuş ama buda fayda etmedi yarın tekrar gideceğim romano enjektör takıp denenecek
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volverin33 -- 23 Ağustos 2011; 1:59:20 >
  • Merhaba,
    Sanırım biraz önce yanlış yere konu açtım,Özür. Ben Eskişehir deyim. Önceki arabamda atiker vardı,şimdikinde romano var. atikerden lpg ayarlamasında tecrübem var. Eskişehirde romano servisi yok galiba.romanonun kablosunu ve yazılımınıda buldum fakat MAP tablosunu açamadım.Acil yardım lütfen. Mazda6 2005 konfigürasyon dosyasına ihtiyacım var.birde daha güncel yazılım varsa çok daha süper olur.Sayın ustalarım yardım edin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aven

Merhaba,
    Sanırım biraz önce yanlış yere konu açtım,Özür. Ben Eskişehir deyim. Önceki arabamda atiker vardı,şimdikinde romano var. atikerden lpg ayarlamasında tecrübem var. Eskişehirde romano servisi yok galiba.romanonun kablosunu ve yazılımınıda buldum fakat MAP tablosunu açamadım.Acil yardım lütfen. Mazda6 2005 konfigürasyon dosyasına ihtiyacım var.birde daha güncel yazılım varsa çok daha süper olur.Sayın ustalarım yardım edin lütfen.

Açalbilmeniz için key ' e ihtiyacınız var .
  • key i nasıl temin edebilirim. programı açıyorum fakat standart konfigürasyon adı altında açıyor. ince ayarlara ulaşamıyorum.lütfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aven

key i nasıl temin edebilirim. programı açıyorum fakat standart konfigürasyon adı altında açıyor. ince ayarlara ulaşamıyorum.lütfen yardım.

0332 346 19 19 numaralı telefondan istiyebilirsiniz. ançak verirlermi bilemiyorum.

İyi şanslar.
  • teşekkür ederim, şansımı deneyeceğim.
  • sayın şafak otogaz yetkilisi ben daha önce yazmıştım bende 1997 model toyota corolla gli 1.6 vardı balıkesirde kme taktırmıştım sorunları vardı o sorunlar devam etti buradaki servis bana 2 seçenek sundu ya akl takalım yada romano dedi bende romano taktırdım kme nin üstüne 250 tl daha verdim kme kit söküldü şimdi romano takıldı ama sorunların hiç biri kalmadı hepsi düzeldi demekki sorum kme kitindeymiş ne titreme nede 140 ile giderken ve klime açıkken kastırma yapıyor 1500km yaptım hiç bir sorun kalmadı dün kalibrasyon ayarıne gittim balıkesşrdeki servis bilgisayara bağladı ayarlar düzgün dedi bu romanado kmedeki gibi kalibrasyon ve yol yaraı yok dedi bende birşey demedim şu an çok memnunum yakıt olarak düz yolda 8.5 litre gaz yaktı ama 120km 130km ortalama ve klime full açık halde şimdi benim kafama takılan bu kme nin yazılımı mükemmel deniliyor kiiti çok iyi deniliyor 1997 model eski bir araba için neden uyum sağlamadı bana hep araçta sorun var denildi demekki kitte sorun varmış şu anda romanodan çok memnunun bilgilendirme amaçlı olarak yazdım

• slm 2006 model opel astra 1,4 twinport sahibiyim...aracımda kme marka tüp var, 2009 8. ayında takılmıstı. bu güne kadar hiçbir sıkıntım yoktu. gayet memnumdum. ama suan araç en sonfethiye ye antalya dönüşümde LPG bitti sinyali verdi. bende LPG aldım. fakat sürekli aynı hatayı vermeye devam etti. ertesi gün normal bir şekilde çalışmaya devam etti bu hafta sonu da izmir dönüşü aynı hata tekrarladı. lpg bittikten sonra doldurdur halde depo boşmuş benzeri sinyal verdi ve benzine geçti. bikaç kere dur kalk yaptım. tekrar çalıştırdım fakat düzelmedi sonunda bizde benzin ile yolumuza devamettik. aksam 4-5 saat sonra evde arabayı tekrar çalıştırınca araba tüp ile çalıştı...acaba benim sorunum fazla ısınmadan dolayı aracı gazda kullanamıyor muyum? kaput altında sıcqklık artınca araba gazda çalışmayıp benzine mi atıyor? ne yapmam önerirsiniz? siz ce sorun regülatörde midir?

parça değişimi gerektiren birşey olabilir mi? garanti den faydalanabilir miyim? fiyatları ne kadardır?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.