Şimdi Ara

AKL- ROMANO- KME SIRALI SİSTEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
5
Favori
27.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcakmakm

ne oluyor anlamadım buradaki iyi bayilerden birkaçıda atikeri bıraktı. Biri neler olduğunu anlatsa keşke.

Vefasızlık başka bişey yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

ne oluyor anlamadım buradaki iyi bayilerden birkaçıda atikeri bıraktı. Biri neler olduğunu anlatsa keşke.

Ben atikerin kitinden memnumum ama gitmek istediğim bayiler atikeri bıraktı bu konuda çok huzursuzum diğerlerinede gitmek istemiyorum. Artık atikeri kimseye tavsiyede etmiyorum zaten.
  • Orijinalden alıntı: mcakmakm

Ben atikerin kitinden memnumum ama gitmek istediğim bayiler atikeri bıraktı bu konuda çok huzursuzum diğerlerinede gitmek istemiyorum. Artık atikeri kimseye tavsiyede etmiyorum zaten.
    [/qu

Allah herkesin yolunu açık etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ....ŞAFAK OTOGAZ.... -- 13 Ağustos 2010; 17:32:48 >
  • Bende 5 gündür broadway marka karbürütörlü aracımla uğraşıyorum.Sinirlerim yıprandı resmen git gel yapmaktan.5.000 km yani 2 ay önce aracıma aldesa marka lpg taktırdım İzmir AY-OK'ta.5.000 km boyunca herşey gayet güzeldi.1.000 km sonra gaz ayarını rölanti ayarını vs herşeyini yaptırmıştık sorunsuz kullanıyordum.Bayramda İzmir dışına çıkınca giderken fullediğim depoyu dönüşte de aynı yerden fulledim ve önceye göre yakıtın neredeyse 2 katına çıktığını gördüm.Hemen pazartesi günü Ay-Ok'a götürdüm.Subap ayarı yaptık dediler ve 40 lira işçilik ücreti aldılar.Bir de aracım soğukken lpg de zor çalışıyor dediştim soğuk ayarı da yapıldı sorun olmayacak dediler.Aldım geldim sabah araç ilk çalışmada öldürsen yine çalışmadı ve de benzine çalıştırıp tekrar salı günü AYOK'un yolunu tuttuk.Neyse akşam gel al dediler.Akşam gittim kiti komple değiştirdik sorun giderildi dediler.Salı akşam eve geldim çarşamba sabahı tekrar araç lpgde öldürsen çalışmadı.Tekrar gittik ayarlandı dediler ve bu sabah araç yine çalışmayınca cinnetlik duruma geldim ve tekrar gittim bu sabah Ayok'a ve az önce aldım şimdi eşim işe gitti.Sabah bakalım ne olacak merak ediyorum doğrusu.Orda araçla ilgilenen kişi Hasan ustaya niye böyle oluyor sorun ne dedim teste çıkınca.Dediği aynen şuydu:Malzeme kalitesizse ben napayım? 350 liraya atiker taktıracakken 50 lira daha verin aldesa taktırın aldesa daha kaliteli diyen patronlarınızı ben boğmayayım da kim boğsun şimdi.Bahane de ilginçti doğrusu.Napacak herkes brc zavolli mi taktıracak?İnanın arabayı alalı 2 ay oldu resmen soğuttu bu lpg olayı beni araçtan.Sorunu halledemeyen Ayok müdürlüğüne yazı yazmayı düşünüyorum eğer yine aynı sorun olursa.
    ŞİMDİ BEN ALDESA TAKTIRMAKLA HATA MI ETMİŞ BULUNUYORUM?SİNİRLERİM YIPRANDI RESMEN.

• quote:

Orijinalden alıntı: stres

Bende 5 gündür broadway marka karbürütörlü aracımla uğraşıyorum.Sinirlerim yıprandı resmen git gel yapmaktan.5.000 km yani 2 ay önce aracıma aldesa marka lpg taktırdım İzmir AY-OK'ta.5.000 km boyunca herşey gayet güzeldi.1.000 km sonra gaz ayarını rölanti ayarını vs herşeyini yaptırmıştık sorunsuz kullanıyordum.Bayramda İzmir dışına çıkınca giderken fullediğim depoyu dönüşte de aynı yerden fulledim ve önceye göre yakıtın neredeyse 2 katına çıktığını gördüm.Hemen pazartesi günü Ay-Ok'a götürdüm.Subap ayarı yaptık dediler ve 40 lira işçilik ücreti aldılar.Bir de aracım soğukken lpg de zor çalışıyor dediştim soğuk ayarı da yapıldı sorun olmayacak dediler.Aldım geldim sabah araç ilk çalışmada öldürsen yine çalışmadı ve de benzine çalıştırıp tekrar salı günü AYOK'un yolunu tuttuk.Neyse akşam gel al dediler.Akşam gittim kiti komple değiştirdik sorun giderildi dediler.Salı akşam eve geldim çarşamba sabahı tekrar araç lpgde öldürsen çalışmadı.Tekrar gittik ayarlandı dediler ve bu sabah araç yine çalışmayınca cinnetlik duruma geldim ve tekrar gittim bu sabah Ayok'a ve az önce aldım şimdi eşim işe gitti.Sabah bakalım ne olacak merak ediyorum doğrusu.Orda araçla ilgilenen kişi Hasan ustaya niye böyle oluyor sorun ne dedim teste çıkınca.Dediği aynen şuydu:Malzeme kalitesizse ben napayım? 350 liraya atiker taktıracakken 50 lira daha verin aldesa taktırın aldesa daha kaliteli diyen patronlarınızı ben boğmayayım da kim boğsun şimdi.Bahane de ilginçti doğrusu.Napacak herkes brc zavolli mi taktıracak?İnanın arabayı alalı 2 ay oldu resmen soğuttu bu lpg olayı beni araçtan.Sorunu halledemeyen Ayok müdürlüğüne yazı yazmayı düşünüyorum eğer yine aynı sorun olursa.
    ŞİMDİ BEN ALDESA TAKTIRMAKLA HATA MI ETMİŞ BULUNUYORUM?SİNİRLERİM YIPRANDI RESMEN.

Ustanın beceriksizliğini markaya atması onun ayıbı . Sizi temin ederimki daha iyisini bulmanız zor. ancak daha iyi bir usta bulmanız zor değil. bu konuyuda bence direk patronuna söyleyin.

• boğaz kelebeğini temizlettim tekrar lpg ayarı yaptımam gerekir mi ? rolanti de ani duruşlarda dalgalanma oluyor ama zamanla düzeliyor ...
  • Bende haziran ayında aldesa taktırdım ama benim problemim biraz ilginç.Herkes soğuk arabanın çalımadığından dert yanar ben araba sıcakken çalışmıyor.Arabayı stop etmeye korkuyorum az işim var ise.UStalarıma sorayım var mı tahminleri?Araç suzuki swift 1,0gl modeli.
  • benimde bir sorum olacak... cevaplarsanız sevinirim... 1997 model polo classic 100 hp 1,6 motor 8 valf... en uygun kit hangisidir acaba? bu iş gayet kafa karısıtrıcı...
  • Herkese merhaba;
    Bende Eylül ayında sanko sanayi sitesinden Yusuf Usta sayesinde Aldesalı oldum.Birkaç ufak tefek şeyler dışıda gayet memnunum.bence düşünmeyin ve hemen taktırın ve arabaya korkmadan binin:)
  • Aldesa adına teşekkür edrim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

ASIM BEYİ BUGÜNE KADAR GÖSTERDİĞİ SABIR İÇİN TEBRİK EDİYORUM VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM :)
    AKLIN YOLU BİRDİR

ZATEN BAŞARILI BİR SERVİSİ BAŞARILARDAN BAŞARILARA KOŞTURMASI DİLEĞİYLE İŞLERİNDE BAŞARILAR VE SORUNSUZ MONTAJLAR DİLİYORUM...
    SAYGILARIMLA DOSTUM :)

Sn Faruk bey;

İlginize ve övgünüze teşekkür ederim. Ancak ben ATİKERİ BIRAKMADIM .....

Sadece çeşitliliği arttırdım...

marka artırma konusunu biraz fazla kaçmış galiba atikerle on marka olmuş.bu kadarmarka için heralde 500 metre kare alan ister tse.

• quote:

Orijinalden alıntı: by feristah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

ASIM BEYİ BUGÜNE KADAR GÖSTERDİĞİ SABIR İÇİN TEBRİK EDİYORUM VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM :)
    AKLIN YOLU BİRDİR

ZATEN BAŞARILI BİR SERVİSİ BAŞARILARDAN BAŞARILARA KOŞTURMASI DİLEĞİYLE İŞLERİNDE BAŞARILAR VE SORUNSUZ MONTAJLAR DİLİYORUM...
    SAYGILARIMLA DOSTUM :)

Sn Faruk bey;

İlginize ve övgünüze teşekkür ederim. Ancak ben ATİKERİ BIRAKMADIM .....

Sadece çeşitliliği arttırdım...

marka artırma konusunu biraz fazla kaçmış galiba atikerle on marka olmuş.bu kadarmarka için heralde 500 metre kare alan ister tse.

272 metre kare bir işyeri Tse ile alakalı bir sorun yok inşallah hizmettede sorunumuz olmaz.

Bunun taktiri sizlerin.

• aracımda aldesa var rolanti dalgalanması yapıyodu durduğumda .alt devirlerde cok cansızdı boğaz kelebeğini temizlettim olmadı bi kaç defa lpg ayarı yaptık olmadı en son çift tırnak eyquem rfc58lz 2e kodlu bujilerimi dğeiştirdim yerine orjinal 7700500180 oem kodlu tek tırnak bujileri taktık şimdi aracım saat gibi calışıyor en ufak bir problemim kalmadı.aldesadan gayet memnunum paylaşımlarınızı bekliyoruz....
  • Aldesa'nın 990 tl lik kampanyası devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 10 Aralık 2010; 23:03:28 >
  • devam eder herhalde çünkü atiker le aynı fiyat genelde iki de yerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Aldesa'nın 990 tl lik kampanyası devam ediyor mu?

DEVAM EDİYOR. ARKADAŞLARINDA SÖYLEDİĞİ GİBİ İKİSİDE YERLİ FİYATLARIDA AYNI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

aracımda aldesa var rolanti dalgalanması yapıyodu durduğumda .alt devirlerde cok cansızdı boğaz kelebeğini temizlettim olmadı bi kaç defa lpg ayarı yaptık olmadı en son çift tırnak eyquem rfc58lz 2e kodlu bujilerimi dğeiştirdim yerine orjinal 7700500180 oem kodlu tek tırnak bujileri taktık şimdi aracım saat gibi calışıyor en ufak bir problemim kalmadı.aldesadan gayet memnunum paylaşımlarınızı bekliyoruz....

Rölanti dalgalanması bende halen devam ediyor ve bu sorunu bir türlü halledemediler.Benim aracım 97 broadway RN,yani karbüratörlü.Acaba ben de bujileri değiştirsem benim de sorun hallolur mu?Bir de hangi bujiyi taktırmam lazım aracıma?Rölanti dalgalanmasının araca ne gibi zararı vardır acaba?
  • rolanti dalgalanmasının araca kısa vadede bir zararı yok ama insanı huzursuz ediyor sadece, aracın için orjinal bujilerini sana en iyi servis söler yada bu forumda kapsamlı bi arama ile de bulabilirsin belki. sanayide "biz hep bundan veririyoruz şikayet gelmiyor" anlayışı ile yedek parça ssatılıyor.bujileri değiştirdikten sonra hala devam ederse buji kablolarına da bi baktır ,bir de regulatör basıncı yüksek olabilir demişti faruk sevgili ama benım ki sıralı sistem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x15

Aldesa'nın 990 tl lik kampanyası devam ediyor mu?

DEVAM EDİYOR. ARKADAŞLARINDA SÖYLEDİĞİ GİBİ İKİSİDE YERLİ FİYATLARIDA AYNI.

Ben 790 demek istemiştim.Sehven 990 yazmışım..Atikere karar verdim..Projesi olmayan ancak arabada sorunsuz çalışan, 1 yıl garantisi devam eden(kağıt üzerinde) starlux marka sıralı sistemi komple söktürüp parçaları vererek üzerine sıfır sistem + 2 yıl garanti 700 e anlaştım..Fiyat nasıl sizce?
  • atiker starlüxden daha mı iyi ? bilmiyorum ama senin vereceğin sistemin beynini en 150 liradan ve enjektörlerini de 100 dan satabilir bence her ikinizde bu işten karlı çıkmışssınız....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.