Şimdi Ara

AKL- ROMANO- KME SIRALI SİSTEM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
5
Favori
27.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARMAĞAN BEY,NETİCE ALMAK İSTİYORSANIZ MERTERDE ADNAN KAHVECİ'NİN SRV.İNE GİDİNİZ.MERTERDE KOSKA HELVACISININ KARŞISINDA.SAYGILARIMLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavel usta

ARMAĞAN BEY,NETİCE ALMAK İSTİYORSANIZ MERTERDE ADNAN KAHVECİ'NİN SRV.İNE GİDİNİZ.MERTERDE KOSKA HELVACISININ KARŞISINDA.SAYGILARIMLA.

Öyle bir şansım yok. Afyonda ikamet ediyorum sağolsun Nurettin Usta Afyona geldiğinde bir ayar çekti gitti sıkıntısız bir sene kullandım. Filtreler değiştikten sonra gene yanmaya başladı arıza lambası.
  • NURETTİN USTA,USTALARIN USTASIDIR.GENE ONUNLA TEMASA GEÇİNİZ.SAYGILARIMLA.
  • quote:

NURETTİN USTA,USTALARIN USTASIDIR.GENE ONUNLA TEMASA GEÇİNİZ.SAYGILARIMLA.

Pavel ustam çok mutevazisin Nurettin ustanın ustasıda Pavel ustadır.
  • SAYIN ŞAFAK OTOGAZ.TÖVBE EDİN,TÖVBELER TÖVBESİ DEYİN.NURETTİN USTA GERÇEKTEN USTALARIN USTASIDIR.TEVECÜHÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.AMA BEN HADDİMİ BİLİRİM.SAYGILARIMLA.
  • AKL-KME-ROMANO Ailesinin Yeni yılını kutlar ; sağlık ,mutluluk ,başarı dolu bir yıl dileriz.
  • quote:

NURETTİN USTA,USTALARIN USTASIDIR.GENE ONUNLA TEMASA GEÇİNİZ.SAYGILARIMLA.
    Sayın Şafak Otogaz Afyondaki Bayinize gitsem uzaktan bağlanıp ayar yapabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmaganT -- 2 Ocak 2012; 11:46:55 >
  • HİZMET BİZİM İŞİMŞZ BİZİ ARAYIN YARDIMCI OLALIM.
  • sayın şafak otogaz yetkilileri benim 2001 golf 4 aracım var kme sıralı sistem tüp var genelde tüp bitip benzine geçtiği zamanlar lpg ayarı bozuluyordu. onu nerden anlıyorsunuz derseniz aracın çekişi gidişi düşüyor hatta düştü çekişi şuan hiç hoşuma gitmiyor aracın
    1 . sorum genelde bunu neden yapar ve ne yapmam gerekir?
    2. sorum regülatör üzerindeki fltreyi hiç değiştirmedim gecenlerde açtım kontrol ettim tabi gözle bir sıkıntısı yok gibi görünüyordu
    3. sorum ayar kablosu ve kablosunu aldım kalibrasyon ayarı yapıyorum ama manifold basıncı benim değerlerde 0 gözüküyor ve lambda değerini 0-1 v diyorum lambda değeri ortada duruyor hiç oynama yok buna nasıl bir ayar yapmam lazım
    4. sorum içerisindeki kostik maddeleri boşaltmak için tıpasını açıyım dedim ama hortumlardan dolayı açamadım içini açıp temizlesem nasıl olur sıkntısı olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhan4

sayın şafak otogaz yetkilileri benim 2001 golf 4 aracım var kme sıralı sistem tüp var genelde tüp bitip benzine geçtiği zamanlar lpg ayarı bozuluyordu. onu nerden anlıyorsunuz derseniz aracın çekişi gidişi düşüyor hatta düştü çekişi şuan hiç hoşuma gitmiyor aracın
    2. sorum regülatör üzerindeki fltreyi hiç değiştirmedim gecenlerde açtım kontrol ettim tabi gözle bir sıkıntısı yok gibi görünüyordu
    3. sorum ayar kablosu ve kablosunu aldım kalibrasyon ayarı yapıyorum ama manifold basıncı benim değerlerde 0 gözüküyor ve lambda değerini 0-1 v diyorum lambda değeri ortada duruyor hiç oynama yok buna nasıl bir ayar yapmam lazım
    4. sorum içerisindeki kostik maddeleri boşaltmak için tıpasını açıyım dedim ama hortumlardan dolayı açamadım içini açıp temizlesem nasıl olur sıkntısı olur mu

sayın gkhan4.arabanız hassas bir araba.bence lpg servislerindeki deneyimli,tecrübeli,ehil,ve işi bu olana gidip çözüm ararsanız daha iyi olur.yok kablo aldım,ben de bu işi biliyorum,yaparım diyorsanız,bir servis kurup bütün lpg kullanıcıları ile paylaşıp,hizmet verseniz daha güzel olmaz mı ?.saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

HİZMET BİZİM İŞİMŞZ BİZİ ARAYIN YARDIMCI OLALIM.

sayın şafak otogaz.ara dediniz,arıyorum.hadi bakalım o zaman.lpg kullanıcıları için bir kaç soru sormuştum.halen cevap vermediniz ?.cevap verip yardımcı olurmusunuz ?.saygılarımla.
  • siz burda bu işi biliyorsunuz diye size birşeyler sorup öğrenmek istiyoruz siz hemen servislerinize yönlendirmeye çalışıyorsunuz tamam bir yönden iyi de biz de iyi kötü öğrensek kötü mü olur biz sizin engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum ama siz paylaşmak istemiyorsanız sıkıntı yok iyi günler
  • quote:

siz burda bu işi biliyorsunuz diye size birşeyler sorup öğrenmek istiyoruz siz hemen servislerinize yönlendirmeye çalışıyorsunuz tamam bir yönden iyi de biz de iyi kötü öğrensek kötü mü olur biz sizin engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum ama siz paylaşmak istemiyorsanız sıkıntı yok iyi günler

sayın gkhan4.ben bu sayfalardayım.buyrun,sorun,yardımcı olayım.saygılarımla.
  • sayın pavel ustam ben sorunumu yazmıştım size tekrardan paylaşıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

sayın şafak otogaz yetkilileri benim 2001 golf 4 aracım var kme sıralı sistem tüp var genelde tüp bitip benzine geçtiği zamanlar lpg ayarı bozuluyordu. onu nerden anlıyorsunuz derseniz aracın çekişi gidişi düşüyor hatta düştü çekişi şuan hiç hoşuma gitmiyor aracın

• quote:

sayın pavel ustam ben sorunumu yazmıştım size tekrardan paylaşıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

sayın gkhan4.lpg bitip benzine geçince problem yaşadığınızdan bahsediyorsunuz,eğer yanlış anlamadı isem ?.önerim topkapı merterde koska helvacısının karşısında KAHVECİOĞLU lpg servisi var.ilk kme sistemlerini getirendir.tahminimce lpg ayarı iyi değil.lpg ayarı zengin veya fakirse benzin ecusunun çalışmasını bozmaktadır.1994/2010 sene sonuna kadar lpg sektöründe idim.bu kadar araç ile haşır neşir oldum,ayar işinde uzmanlaşamadım.böyle kısa zamanda lpg konusunda ustalaşabileceğinize de ihtimal veremiyorum.yanlış ayarlar ile aracınıza zarar vereceğinizi düşünüyorum.onun için aracınız zarar görmeden işi ehline bırakın.sahibi Adnan beydir.doğru ise tel.0212 481 18 80.%95 işinizi çözebilecektir.selamımı iletin,yardımcı olacaktır.saygılarımla.

• saolasın ustam tavsiyen için en yakın zamanda iletişime geçicem adnan beyle. bu arada açıklığa kavuşturalım ben uzmanım demedim sadece bilgi paylaştıkça artar aynı sevgi gibi saygılarımla...
  • quote:

saolasın ustam tavsiyen için en yakın zamanda iletişime geçicem adnan beyle. bu arada açıklığa kavuşturalım ben uzmanım demedim sadece bilgi paylaştıkça artar aynı sevgi gibi saygılarımla...

sayın gkhan4.bu yaştayım,mezara kadar kalan yolda daha çok öğreneceklerim var benimde.yardımcı olmaya çalışırım.saygılarımla.
  • quote:

saolasın ustam tavsiyen için en yakın zamanda iletişime geçicem adnan beyle. bu arada açıklığa kavuşturalım ben uzmanım demedim sadece bilgi paylaştıkça artar aynı sevgi gibi saygılarımla...

sayın gkhan4.bu yaştayım,mezara kadar kalan yolda daha çok öğreneceklerim var benimde.yardımcı olmaya çalışırım.saygılarımla.
  • Arkadaşlar aracım lpg de sağır ve çok yakıyor.Lpg takılalı yaptığım lpg ve benzin ölçümlerinde %23 avantaj sağlayabildim buda küçük bir değer.Ben öğretmenim ve 10 gün süre ile Ankara'da olacağım arabama iyi bir kontrol ve kalibrasyon yaptıracağım servis öneriniz varmı?Kitim atiker safe fast.Son bir aydır bu işle uğraşıyorum.Belki büyük bir şehirde bu sorunu çözebilirim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likoz

Arkadaşlar aracım lpg de sağır ve çok yakıyor.Lpg takılalı yaptığım lpg ve benzin ölçümlerinde %23 avantaj sağlayabildim buda küçük bir değer.Ben öğretmenim ve 10 gün süre ile Ankara'da olacağım arabama iyi bir kontrol ve kalibrasyon yaptıracağım servis öneriniz varmı?Kitim atiker safe fast.Son bir aydır bu işle uğraşıyorum.Belki büyük bir şehirde bu sorunu çözebilirim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Geç kalmış bir cevap ama işinize yararsa üstün oto Atiker distiribütörüdür
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.