Şimdi Ara

AKL- ROMANO- KME SIRALI SİSTEM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
5
Favori
27.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinanusta

atiker starlüxden daha mı iyi ? bilmiyorum ama senin vereceğin sistemin beynini en 150 liradan ve enjektörlerini de 100 dan satabilir bence her ikinizde bu işten karlı çıkmışssınız....

Satın aldığım arabada lpg işli olmadığından proje sorunu ortaya çıktı..Mecburen bu işe girişmek zorunda kaldım..Yoksa sistemin çalışması gayet iyi görünüyor..Söktükten sonra tek tek satmaya kalksam işine yarayacak olanı bulmam zor..Atiker seçmemin nedeni usta faktörü ve servis- yedek parça sıkıntısı olmaması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

rolanti dalgalanmasının araca kısa vadede bir zararı yok ama insanı huzursuz ediyor sadece, aracın için orjinal bujilerini sana en iyi servis söler yada bu forumda kapsamlı bi arama ile de bulabilirsin belki. sanayide "biz hep bundan veririyoruz şikayet gelmiyor" anlayışı ile yedek parça ssatılıyor.bujileri değiştirdikten sonra hala devam ederse buji kablolarına da bi baktır ,bir de regulatör basıncı yüksek olabilir demişti faruk sevgili ama benım ki sıralı sistem.

Cevabınız için teşekkür ederim.Servise telefonla sorsam da asla bilgi vermez getirin bir bakalım der para almak için.O yüzden netten bulamaya çalışacağım.Bu arada önümüzdeki ay bakıma gidince de buji kablolarını değiştireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

Orijinalden alıntı: x15

Aldesa'nın 990 tl lik kampanyası devam ediyor mu?

DEVAM EDİYOR. ARKADAŞLARINDA SÖYLEDİĞİ GİBİ İKİSİDE YERLİ FİYATLARIDA AYNI.

Ben 790 demek istemiştim.Sehven 990 yazmışım..Atikere karar verdim..Projesi olmayan ancak arabada sorunsuz çalışan, 1 yıl garantisi devam eden(kağıt üzerinde) starlux marka sıralı sistemi komple söktürüp parçaları vererek üzerine sıfır sistem + 2 yıl garanti 700 e anlaştım..Fiyat nasıl sizce?

BENCE İYİ

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 13 Ocak 2011; 7:55:22 >
  • CUMANIZ MUBAREK OLSUN
  • Selamlar arkadaşlar karbüratörlü sistemde lpg filtresi nerede oluyor aracım 1.4 şahin ALDESA kit geçen sene takıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

Selamlar arkadaşlar karbüratörlü sistemde lpg filtresi nerede oluyor aracım 1.4 şahin ALDESA kit geçen sene takıldı

Lpg filitresi gaz valfinin içinde oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkiray

Selamlar arkadaşlar karbüratörlü sistemde lpg filtresi nerede oluyor aracım 1.4 şahin ALDESA kit geçen sene takıldı

Lpg filitresi gaz valfinin içinde oluyor.

peki ustam bir sorum daha var geçen hafta gazı fulledim aracı yeni aldım ilk defa aldesalı araca biniyorum gösterge 10-15 km kırmızı yandı sonra tekrar yeşile döndü bu uyarımı kırmızıdan sonra kaç km gider??
  • Duyurudur;

Zavoli Polaris Enjeksiyonlu Otogaz Sistemleri olarak, yakıt sistemleri ve parçalarının global üreticisi konumundaki ZAVOLİ S.R.L. – İTALY ‘nin FSS ( Fuel System Solutions) grubu, Brc ve Teleflex-GFI şirketlerini satın aldığını duyurmak isteriz.

Saygılarımızla,
  • BRC nin web sitesini incelerseniz doğru bilgiye ulaşırsınız.

http://www.brc.it/getcontent.aspx?t=1&nid=98&lang=it

Ayrıca Aralık ayında İtalya'da BRC fabrikasına gezimizde slayt gösterisinde BRC nin Zavoliyi çok önce satın aldığı hakkında bilgi almıştık.Bknz Rsm1

AKL- ROMANO- KME  SIRALI SİSTEM

• BRC nin web sitesini incelerseniz doğru bilgiye ulaşırsınız.

http://www.brc.it/getcontent.aspx?t=1&nid=98&lang=it

Ayrıca Aralık ayında İtalya'da BRC fabrikasına gezimizde slayt gösterisinde BRC nin Zavoliyi çok önce satın aldığı hakkında bilgi almıştık.Bknz Rsm1

AKL- ROMANO- KME  SIRALI SİSTEM

• şimdi kim kimi satın almış
  • Yukardaki bilgiler sanırım sonucu gösteriyor fakat bence o kadar büyütülecek bir olay değil . Sonuçta BRC zavoliyi satın alsa da ürünlerin ayrı yönetim departmanları var.Selamlar...

quote:

Orijinalden alıntı: samet

şimdi kim kimi satın almış
  • aldesa kayseride 900 tl 10 taksit nasıl fiyat
  • İyi fiyat,ne diyelim,hayırlı olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: guvenmat

aldesa kayseride 900 tl 10 taksit nasıl fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

İyi fiyat,ne diyelim,hayırlı olsun.

quote:

komik olan nedir?
  • Komik olan bişey yok,iyi fiyat olduğunu söylemek istemiştim.Bu fiyata daha birçok marka bulabilirsiniz.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

İyi fiyat,ne diyelim,hayırlı olsun.

quote:

komik olan nedir?
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Sizlere simit tipi LPG tankı taktırdıktan sonra stepne probleminiz ile ilgili bilgi vermek amaçlı yazıyorum. LPG dönüşümü yaptırdıktan sonraki en ciddi sıkıntılardan bir tanesi stepne lastik yerinin işgal edilmiş olması. Araçlara Ride-On uygulatmak ise ciddi bir çözüm önerisidir. Amerika menşeli Ride-On taban bölgesinden lastik patlamalarını engelleyen bir sistemdir. Lastiğin içine belli oranda sıkılan jel benzeri ürün, lastiğin içine santifirüj etkisi ile yayılır ve darbenin (çivi,cam, vida, vs. ) geldiği yerde kalıcı bir tamirat yapar. Ayrıca lastiğin kendi kendine hava kaybını engelleyerek lastik ömrünü %25 uzatır. Ride-On önleyici üründür. Lastik patladıktan sonra değil, lastik patlamasından önce uygulanır. Şu anda İstanbul'da Çiftkurtlar Honda plazalarda uygulanmaktadır. Araç başına uygulama bedeli 100 - 150 t arasında değişmektedir.
    Daha önce piyasaya girmiş benzer ürünler olmuştur, ancak bu ürünler sıvı olarak lastiğinizin içinde bulunarak balans problemi yaratan ürünlerdir. Ride-On çalışma prensibiyle bunların hepsinden farklı olup aracınızda balans problemi yaratmaz. Örneğin Amerikan Shelby spor araç firması tarafından test edilmiş onaylı ürünler arasına girmiştir.
    Daha fazla bilgi almak istersenizwww.ride-on.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca LPG dönüşüm istasyonu olan arkadaşlarla da bayilik için görüşebiliriz.
    Ride-On Türkiye Distribütörü
    Kaprol Teknolojileri
    www.kaprol.com.tr

• Öncelikle yakın ilgi ve alaka için Asım usta başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ederim.
    Şafak otogazda Lada vega 1.5 16v aracıma gasitaly kit takdırdım.Atiker düşüncem vardı ama ustalarımız aracıma en uygun kitin bu olduğunu söylediler.Açıkcası hiç aklımda yoktu bu kit ama güven ve ikna edici bir şekilde önerilince kabul ettim.
    İlk izlenimim daha önce başımın belası olan firavun bozması kite göre yaşadığım sorunlar, gaz benzin geçiş titremesi,aşırı güç kaybı vs.. yok.İlginçtir benzine göre daha seri oldu sanki araç. Sadece ilk ayar yapılana kadar 2. viteste hafif yığılma olur dendi o oluyor.1000 km yapıp gideceğim.
    Fakir/zengin karışım sebebiyle arıza lambası yanması ve aracın benzin haritasını bozması olacakmı göreceğiz.Kullanım izlenimlerini yazarım.
  • Hayırlı ugurlu olsun.Asım usta montajı gerçekleştirmişse,inanın hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

Öncelikle yakın ilgi ve alaka için Asım usta başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ederim.
    Şafak otogazda Lada vega 1.5 16v aracıma gasitaly kit takdırdım.Atiker düşüncem vardı ama ustalarımız aracıma en uygun kitin bu olduğunu söylediler.Açıkcası hiç aklımda yoktu bu kit ama güven ve ikna edici bir şekilde önerilince kabul ettim.
    İlk izlenimim daha önce başımın belası olan firavun bozması kite göre yaşadığım sorunlar, gaz benzin geçiş titremesi,aşırı güç kaybı vs.. yok.İlginçtir benzine göre daha seri oldu sanki araç. Sadece ilk ayar yapılana kadar 2. viteste hafif yığılma olur dendi o oluyor.1000 km yapıp gideceğim.
    Fakir/zengin karışım sebebiyle arıza lambası yanması ve aracın benzin haritasını bozması olacakmı göreceğiz.Kullanım izlenimlerini yazarım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.