Şimdi Ara

AKL- ROMANO- KME SIRALI SİSTEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
5
Favori
27.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kitim aldesa. aracı ilk çalıştırdıgımda gaza geçerken sorun olmuor fakat biraz gidip stop ettikten sonra çalıştırıp gaza geçtigimde devir 500 e kadar düşüo araç stop edicekmiş gibi oluo biraz gaz verip motoru ısıttıktan sonra düzeliyor ? birde benzindeyken klimayı çalıştıdıgımda araçta hiç kayıp olmazken lpgde kullanmak zorlaşıyor bazen stop ediyor araç. böyLe kullanmak motora zarar verirmi ? ayarmı yaptırmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktan

Selam bi sorum olucak
    Kitim aldesa. aracı ilk çalıştırdıgımda gaza geçerken sorun olmuor fakat biraz gidip stop ettikten sonra çalıştırıp gaza geçtigimde devir 500 e kadar düşüo araç stop edicekmiş gibi oluo biraz gaz verip motoru ısıttıktan sonra düzeliyor ? birde benzindeyken klimayı çalıştıdıgımda araçta hiç kayıp olmazken lpgde kullanmak zorlaşıyor bazen stop ediyor araç. böyLe kullanmak motora zarar verirmi ? ayarmı yaptırmam lazım ?

Ayarları kayıt edilmeden çıkılmış olmalı ayarlar tekrar yapılırsa bu sorununuz ortadan kalkar.
  • Merhaba Asım Usta,

LPG anahtarı ile ilgili sıkıntım devam ediyor. Işık yeşil mi, kırmızı mı; benzinde miyim gazda mı diye anahtara bakmaktan boynum tutuldu. Düğmenin de tek olması, LPG / benzin için ayrı anahtarlama yapmaması da işleri zorlaştırıyor. Evet, ufacık ve kibar ama biz anlaşamadık.

Bu anahtarın başka bir versiyonu yok mudur?

Aslında doğrudan Aldesa genel merkezi arayayım dedim ama sizi ezmiş gibi olmak istemedim.
    Eğer olumsuz yanıt verirseniz veya hiç vermezseniz Aldesa ile görüşeyim.

Hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflazca

Merhaba Asım Usta,

LPG anahtarı ile ilgili sıkıntım devam ediyor. Işık yeşil mi, kırmızı mı; benzinde miyim gazda mı diye anahtara bakmaktan boynum tutuldu. Düğmenin de tek olması, LPG / benzin için ayrı anahtarlama yapmaması da işleri zorlaştırıyor. Evet, ufacık ve kibar ama biz anlaşamadık.

Aslında doğrudan Aldesa genel merkezi arayayım dedim ama sizi ezmiş gibi olmak istemedim.

Hayırlı işler.

Atikeri aramanızda sıkıntı yok. benim için ben unutur sizin sıkıntınızı tam anlatamayabilirim siz ararsanız . daha iyi olur inanıyorum sizin için çözüm olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talfar

Asım usta,
    Aldığınız karalar hayırlı olsun Aldesa için genelde olumlu şeyler okuyoruz,yerli bir marka için güzel.Saygılar

Teşekkür ederim. Marka iyi kit iyi sahibi hepsinden iyi.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

Merhaba Asım Usta,

Hayırlı işler.

Atikeri aramanızda sıkıntı yok. benim için ben unutur sizin sıkıntınızı tam anlatamayabilirim siz ararsanız . daha iyi olur inanıyorum sizin için çözüm olur.

Aldesaya başladınız ama gözünüz haala eski aşkınızda :)

Aldesa hakkında methiyeleri okumak hoşuma gidiyor, başarılar asım bey :)

• quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

Merhaba Asım Usta,

Hayırlı işler.

Aldesaya başladınız ama gözünüz haala eski aşkınızda :)

Aldesa hakkında methiyeleri okumak hoşuma gidiyor, başarılar asım bey :)

Emek var faruk bey ;

Ama bende sözler çok önemli. sözüne sahip çıkmayanla çalışmam.

• Ben de Cumartesi günü Şafak Otogaz'da 2006 model Laguna II 1.6 Privilege model arabama Asım Bey'in tavsiyesiyle Aldesa kit taktırmış bulunuyorum.
    İlgilerinden dolayı Asım Bey şahsında tüm Şafak Otogaz ekibine teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takara

Ben de Cumartesi günü Şafak Otogaz'da 2006 model Laguna II 1.6 Privilege model arabama Asım Bey'in tavsiyesiyle Aldesa kit taktırmış bulunuyorum.
    İlgilerinden dolayı Asım Bey şahsında tüm Şafak Otogaz ekibine teşekkür ederim.

Biz teşekkür edriz. güle güle kullanın

İnanmadığımız markaya destek olmayız.
  • quote:

2005 model Scenic II'ye Aldesa montajını bugün Şafak Otogaz'da yaptırdık.Saat 10:00 gibi teslim ettim, 13:45 gibi teslim aldım.

Şu an itibarı ile sorunsuz ve temiz montajı gerçekleştiren ekibe teşekkür ederim. Yanımda 3 yaşındaki oğlumu da götürerek yaklaşık bir saat süresince işyerine kreş muamelesi yapmamı anlayışla karşılayan Asım Usta'ya da ayrıca teşekkürler.

Kullanımda benzinden sonra LPG ile herhangi bir fark gözlemlemedim. Bugün bütün gün oğlan da arkada olduğu için hiç performans değerlendirmesi de yapmadım ama zaten performansla pek işim olmuyor. Benim için otobanda 140 km/s hıza sorunsuz çıkabilen ve makul sollamalarda kabus göstermeyen araç zaten yeterince performanslıdır.

Bugün akşam hem benzin hem de gazı fullettip km sayacını sıfırladım. Benzinde yaklaşık 9 lt yakan araçta bakalım yeni durum ne olacak? 20 liralık gazla tüketim hesaplama şeklinde stand-up şovlara girmeyeceğim. En azından 2-3 depo gaz bitirip yaklaşık 1000 km yol yaptıktan sonra ak göz kara göz ortaya çıkar. Ondan sonra gerekiyorsa Şafak Otogaz'ın kapısına dayanırım

Şu an için tek bir sıkıntım var ama o da tamamen benimle ilgili. Anahtar sote olsun diye direksiyonun alt çaprazına doğru hafif gizleyerek yerleştirildi ve o bölgenin formu gereği biraz fazlaca eğimli durdu. Neticede galiba biraz fazla sote oldu. Ama asıl sorun aklıma gelmeyen başıma geldi; araç LPG ve benzinde iken farklı ışıklar yanmıyor; aynı led kırmızı ve yeşil olarak renk değiştiriyor. Ne olmuş yani demeyin; bende kırmızı-yeşil renk körlüğü var ve bugün öğrendim ki ehliyet alamayacak kadar kötü değildi ama o konumda o ledin yeşil mi kırmızı mı yandığını anlayamayacak kadar kötüymüş. Bugün ikide bir hanıma sordum ne renk diye

Dünya üzerindeki erkeklerin %8'i renk körü iken ve bunların tamamına yakını yeşili görmekte sıkıntı yaşarken kırmızıdan yeşile dönen led uygulamasını hangi sivri akıllı icad ettiyse

Asım usta; yok mu bu işe bir çözüm? Benzinde ve LPG'de ayrı ışıkların yandığı bir anahtar yok mudur? Ya da LPG'de yeşile değil de maviye falan dönen bir anahtar uyduramaz mıyız? Mevcut anahtar üzerinde ufacık bir modla da olur sanki.

Mesajın son sözü; neticede gayet iyi bir iş yaptığımı düşünüyorum. 790 TL.lik kampanya da ayrıca süper oldu. Ayda 79 TL'lik taksit yakıttan edeceğim tasarrufla zaten fazlasıyla çıkacak ve dönüşüm 10 aya kalmadan kendisini amorti edecek. Şimdi tek temennim inşallah sorunsuz devam eder de git gel uğraştırmaz.

ANAHTARINIZ GELDİ

YAZINIZI DİKKATE ALAN ALDESA SİZE ÖZEL ANAHTAR GÖNDERDİ UĞRAYIN ANAHTARINIZI DEĞİŞTİRDLİM.

• Merhabalar. Size bir sorum olacak zahmet edip cevaplarsanız çok sevinirim. Proton Savvy'e lpg takılırsa yüzde kaçlık bir ekonomi sağlanır acaba. Yoksa hiç taktırmaya gerek yok mu? Saygılar

AKL- ROMANO- KME  SIRALI SİSTEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarkatip

Merhabalar. Size bir sorum olacak zahmet edip cevaplarsanız çok sevinirim. Proton Savvy'e lpg takılırsa yüzde kaçlık bir ekonomi sağlanır acaba. Yoksa hiç taktırmaya gerek yok mu? Saygılar

AKL- ROMANO- KME  SIRALI SİSTEM

Çok güzel araba güle güle kullanın. Ben nasıl hesap yapmanız gerektiğini anlatayım dolayısıyla bu tip sorula cevap olur.

100 kilometrede 10 litre benzin yakan araç 12 litre lpg yakar.

10x3.80=380/100=38
    12x1.97=236/100=23.6

• ustam bolu yada civarında aldesa kiti taktırabileceğim yer varmı, hyundai accent era 1.4 team için brc harici kit tavsiyesi verirmisiniz. hayırlı işler
  • s safak otogaz 790 tl lik kampanya fiyatı sadece sizde mi gecerli samsunda bu fiyatlara takan varmı.anladıgım kadarıyla her bayide aynı fiyat uygulanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinarxx

s safak otogaz 790 tl lik kampanya fiyatı sadece sizde mi gecerli samsunda bu fiyatlara takan varmı.anladıgım kadarıyla her bayide aynı fiyat uygulanmıyor.

790 tl lik fiyat sadece bende normal tavsiye edilen fiyat 990 tl bendede 75 kit için geçerli daha sonra 990 tl olacak. sadece Atikerden geçişi kolaylaştırmak için. Fiyat sizi yanılt masın.
  • yaklaşık 4 ay önce skoda felicia aracıma aldesa sıralı kit taktırdım.ilk zamanlarda ayarı tutturmak için bikaç ufak problem haricinde kitten çok memnunum.taktırmadan önce şüphem yoktu desem yalan olur.yerli bir kitin bu kadar kaliteli olucağını düşünmemiştim.ne rolanti bozukluğu,ne çekiş kaybı,nede fazla yakması gibi bi problemim yok.(aracım 1.3mpi motor 16-18 krş arası yakıt)nediyim yerli bir firmanında sorunsuz şeyler yapması insanı sevindiriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat13

yaklaşık 4 ay önce skoda felicia aracıma aldesa sıralı kit taktırdım.ilk zamanlarda ayarı tutturmak için bikaç ufak problem haricinde kitten çok memnunum.taktırmadan önce şüphem yoktu desem yalan olur.yerli bir kitin bu kadar kaliteli olucağını düşünmemiştim.ne rolanti bozukluğu,ne çekiş kaybı,nede fazla yakması gibi bi problemim yok.(aracım 1.3mpi motor 16-18 krş arası yakıt)nediyim yerli bir firmanında sorunsuz şeyler yapması insanı sevindiriyor...

Evet kesinlikle fazla yakması söz konusu olmadığı gibi az yaktığınıda söylemek yanlış olmaz.
  • üstad kolay gelsin

ford escord 1.6 clx model araca bu oluyor mu

soru tuhaf gelebilir ama anlamadıgım için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: istceko

üstad kolay gelsin

ford escord 1.6 clx model araca bu oluyor mu

soru tuhaf gelebilir ama anlamadıgım için soruyorum

• ne oluyor anlamadım buradaki iyi bayilerden birkaçıda atikeri bıraktı. Biri neler olduğunu anlatsa keşke.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.