Şimdi Ara

AKK TEK TELEKOM İLE DE KALKMIYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim anladığım kalkmadığı. Adam lafı habire ağzında geveledi pek de bişey anlamadım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugter -- 27 Ocak 2016; 15:20:53 >

• Niye kalksın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu arada bu reklamları da saçma. Fiberleyince millet maymuna dönüyor. Ben ADSL ile mutluyum gerek yok maymunluklara :)
    Fiber kabloları daha çok 4.5G için döşediler sanırsam. Yaşadığım yerde, gördüğüm kadarıyla 3 semti geçtiğimiz ay komple fiber ile yenilediler. Tabi her binaya kadar çekmediler, yollardaki kabloları yenilediler. Büyük ihtimalle bunlarla baz istasyonlarını besleyecekler. Evlere de zamanla gelecektir. Turkcell ve Vodafone geçtiğimiz ay, "bize kazı için izin verilmiyor, Türktelekom istediği gibi kablo döşüyor. Bizde ortak altyapıdan yararlanalım." tarzı bir şeyler söylemişlerdi. Telekom karşı çıkmıştı, sanırım 4.5G ile bu fiberler sayesinde önde olacak gibi. Ama bu kota ile hiç bir işimize yaramayacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 27 Ocak 2016; 15:31:36 >
  • Videonun özeti= Akk nin kalktığı falan yok parayı veren akk olmayan (yada daha yüksek olan) tarifeye geçebilir.Yemin ediyorum bundan daha fazla yüzsüz olamaz bir insan , ulan 100 tl üzeri kotası olmayan internet satmaya çalışıp birde bilmiş bilmiş farklı kotalarda tarifelerimiz var demiyormu videoyu izlerken delirdim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bunun gibiler tam...

Dunyanin en hizli internetini sunsan ne fayda akk oldugu surece.
  • Adamlar zamanynda 40 liraya sattyklary synyrsyz paketlere akk isimli saçma bir synyr koydular ve birde bunlaryn akksiz versiyonlaryny çykardylar. Yani bu uygulama ile zamanynda 40 liraya sattyklary paketleri %60 %70 gibi bir fiyat bindirimi yaparak saty?a koydular.
    Yani hiçbir gider yapmadan, gelirlerini inanylmaz bir ?ekilde artyrmanyn bir yolunu buldular. Bu tarz bir ugyulama hiç bir akly ba?ynda bir ülkede uygulanamaz. Ynsanlar bilinçli ve bu gibi durumlary sürekli denetleyen kurumlar var. Kysacasy böyle bir olay ancak Türkiye vb... ülkelerde yapylabilirdi. Misal akk geleli kaç sene oldu, adam hala bunun do?ru bir uygulama oldu?unu söylüyor. Tabi aylyk internet kullanymy 50gb altynda olan birisi için akk pek bir ?ey ifade etmiyor ama günümüzde oyun boyutlary 50-60gb lara ula?ty ve dünya 4K içerikler tüketmeye ba?lady. Ama dedi?im gibi o ki?inin umurunda my?

Kysaca demem o ki böyle inanylmaz karly bu uygulamayy ancak devlet kurumlarynyn el atmasy ile kaldyrylmasy mümkündür. Yani daha çoooooooooooooooook beklersiniz.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me

• adamlar bir semtte upload ve download da ultra hız yakalıyor her tarfta bunu söyliyor ey ceo diğer illere ilçelere mahallelerede bir baksana öyle konuşuyorsun boş boş 2 lafı toplayamıyor.

Orijinalden alıntı: melihcskn

Videonun özeti= Akk nin kalktığı falan yok parayı veren akk olmayan (yada daha yüksek olan) tarifeye geçebilir.Yemin ediyorum bundan daha fazla yüzsüz olamaz bir insan , ulan 100 tl üzeri kotası olmayan internet satmaya çalışıp birde bilmiş bilmiş farklı kotalarda tarifelerimiz var demiyormu videoyu izlerken delirdim...

geçenlerde ttnet i arayıp akk olmayan paket sordum. yok dedi müşteri temsilcisi.

bana bir elma verirmisin?
    ceşit cesit elmalarimiz var yeni agaclar diktik fidanları dikiyoruz elma sayisini arttırmaya devam edicez
    kardesim elma verecekmisin vermeyecek misin?
    elma dagitimini bu sene arttiricaz zaten orda cok farkli bi deneyim yasayacaklar yeni elmalarimiz da gelince birlikte gorucez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bugter

Var canım nasıl yokmuş.

Dostum mümkünse link verebilir misin? Bende aramıştım baya bulamamıştım. Varsa geçicem çünkü direkt.
    Yalnızlığımı dizginleyemediğim zamanlardan nefret ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugter

Ttnet'de yokmuş hocam bende var sanıyordum. Ama süperonline da var.http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi

aynen dostum. Taahhütün bitmesini bekliyorum.
  • "Adil Kullanım" tabiri neyi ifade ediyor birisi bana açıklayabilir mi ? Kalkarsa haksız kullanım mı olacak ? yada altyapımız yeterli değil o yüzden daha geniş kitlelerin kullanabilmesi için böyle bir sınırlama zorunlu mu diyorlar ?
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Kacari yok biz seni sevecez sende zevk almaya bakacan diyorlar.

Bu herif nasil ceo olmus, bir yerde kaybolsam buna yol sormam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.