Şimdi Ara

AKK icin bir onerim var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyle aman aman dosya ceken deli gibi film dizi izleyen birisi degilim. Ancak ayda yalnizca bir kez buyuk boyutlu bir sey indirmeye kalktigimda kota o andan itibaren patates oluyor. Demem o ki, asiri yuklenenler yuzunden benim gibi insanlarin da bu cileyi cekmesi katlanilir degil.

Dun ornegin 9 saat boyunca 29 GB cektim Steam'de ki normalde bu bile gulunc, sonra tak AKK'ya girdim. O andan sonra indirme yuzde 2-3 bile ilerlemiyor. Bu hem oldukca sinir bozucu hem de igrenc.

Iste, en azindan benim gibi, indirmeye fazla yuklenmeyen insanlari rahatlatacak bir onerim olacak.

O da,

Bir kisi eger UST USTE 3 AY BOYUNCA AKK'ya girmemisse, takip eden 4.AY ona AKK uygulanmasin! Ancak, AKK uygulanmayan aydan sonra AKK normal islesin. O aydan sonra yine 3 AY UST USTE AKK'ya girmemisse 4.AY AKK uygulanmasin yine ayni bicimde.

Ne diyorsunuz?

• Yapmayav, allasen söylesenize 50 veya 75 gb akn nasıl aşmıcaz? Faceye girip kapatcaksam niye eve internet bağlatayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok dallandırmaya gerek yok, akk minimum 150Gb, akk sonrası hızda, abone olunan paketin üst hız limitinin 1/4 ü olmalı, yani 60Mbit hız akk sonrası 15Mbit e, 20Mbit ise 5Mbit e düşsmeli..

• Akk olacaksa akk sonrası hizlar yüksek olmalı

• 150GB AKK yetmiyor haklısınız. En az 500GB AKK olmalı..
  • 250gb olsaydı akk güzel olurdu veya akk sonrası hız 4te biri hıza düşse hiç değilse bu zulümden iyidir adam 100le gidiyor 3 e düşüyor bir anda buda o yüzle gidene eziyet ouyorki zaten internet bile kasıyor.İnternet Faceten ibaret değil.Bu arada her sene kota artırılmalı o nedir öyle 50gb kota oh be bir 4 video izle sonrasında 3mbit hızla devam et zulüm kim bu kotalara veya internet hızlarına müdahale edecek hala gelişmiş ülkeyiz sözde ama 8mbit hızı anca stabil alabiliyoruz 32 verilse bile kopuyor ve 8den üstü size yasak diyorlar zaten vaad edilen hızlar verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biggame -- 27 Eylül 2016; 16:56:01 >
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
     AKK icin bir onerim var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 27 Eylül 2016; 16:56:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • para veriyorum ben bu hizmete sonuna kadar kullanırım :)
  • Berbat bir öneri olmuş

• 2018 de AKK kalkacak az daha sabredin...
  • baktım ve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A8E2CFA1 -- 27 Eylül 2016; 22:11:09 >
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    2018'de AKK kalkmayacak. BTK soracak son durum nedir diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadas ben AKK'yi savunmuyorum ki, ne sacmaliyorsunuz? Ama onca kampanyaya ragmen, AKK'nin kaldirilmayacagi goruluyor. Hal boyle olunca en azindan biraz esnensin diye bu sekilde bir oneri getirdim.
  • Saçmalamışsın 3 ay boyunca akn aşmayacak adam zaten hız düşümüne girmediği için akn onu etkilemiyor. Ha dersen ben enayiyim 3 ay dişimi sıkar akn yi aşmam kendimi 3 ay sonunda akn siz bir aya saklarım dersen orasını bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Saçmalamışsın 3 ay boyunca akn aşmayacak adam zaten hız düşümüne girmediği için akn onu etkilemiyor. Ha dersen ben enayiyim 3 ay dişimi sıkar akn yi aşmam kendimi 3 ay sonunda akn siz bir aya saklarım dersen orasını bilemem.

ne diyorsun sen ya. seviye sifir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.