|
Merhaba Akıl yürütme yöntemleri hakkında kitap tavsiye edebilir misiniz? Başka formatta içerik de olabilir, kitap olsa daha iyi ama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Merhaba Akıl yürütme yöntemleri hakkında kitap tavsiye edebilir misiniz? Başka formatta içerik de olabilir, kitap olsa daha iyi ama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
A'dan Z'ye Düşünmek Nigel Warburton Süphecinin El Kitabı-Arsel Berkat Acar, Çağrı Mert Bakırcı *Gerçek Argümanların Mantığı-Alec Fisher *Eleştirel Düşünme Kılavuzu-Tracy Bowell, Gary Kem *Safsatalar Ansiklopedisi-Immanuel Tolstoyevski Critical Reasoning: A Practical Introduction-Anne Thomson Learning to Think Things Through: A Guide to Critical Thinking Across the Curriculum-Gerald Nosich Fallacy: the Counterfeit of Argument-W. Ward Fearnside Özellikle türkçelerden işaret koyduklarımın iyi olduğunu düşünüyorum yok illa bir tane okuyacağım dersen ben eleştirel düşünme kılavuzunu okurdum |
|
2. everything around us can be represented and understood through numbers 3. ıf you graph the numbers of any system, patterns emerge. therefore, there are patterns everywhere in nature&amp;amp;quot; |