Şimdi Ara

Akıl verin arkadaşlar ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle durumumdan bahsedeyim üni. de 8 kişi takıldıgımız bir grup var 3 tanede kız var kızlarla sevgili olma vs. gibi amacım yok bu yaşıma kadar sevgilim olmadı belki ama olmasınıda istemedim.Biz bu grupla takılırken ben pasif kalıyorum muhabbetlere falan fazla dahil olamıyorum çekingen biri olabilirim kaubl ediyorum sizce neler yapmak gerek ben kendim gibi davranıyorum yapmacık olamam.Ha bide aklımdayken grupta mesela ben gitsem kimse bişey demez gibi falanb dışlamıyorlar ama nedense pek sevmiyorlar gibi geliyor yada ben öle algılıyorum şimdi onlarla iletişimi kessem başkalarıyla zor arkadaş bulruum onlarıda zaten rastgele tanıştım lol falan muhabbetine kızlar yoktu tabi ozaman sonradan kızlarla falan tanıştık öle bi ortam oldu whats up tan falan konuşuyorlar kendi arasında millet ben pek dahil olamıyorum yada ne bileyim boş konuşmayı pek sevmiyorum galiba.Son olarak şunuda söliyeyim lisede falan kızlarla takılan biri degildim pek ne yapmam gerektigini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim dostlar

• up
  • usta bunlarla aslında takılmak istenmiyorum artık ama mal mal tek başıma dolanmayayım molalarda falan diye takılıyorum pek konuşmuyorum fikrimi falanda beyanetmiyorum vakit geçireyim yeter tek kalacagıma diye düşünüyorum varsa başka tavsiyen dinlerim
    yak bi sigara yoluna bak. arada birde guzel mekana git bitane devamli. 1,2 ay boyunca kahveni ic, kitabini gazeteni oku. elbet biri gelir seninle tanisir, sahsen ben oyleyim tek tabanca misali. bence tek olmak daha iyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilirim bu durumlari onlarin aptal muhabbetlerine katlanmazsan yalnizlik seni bekliyor :) kendi hayatini istedigin gibi yaşa bir gruba bagli kalma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedigini bende yasadim dostum ben o konusanlara geveze diyorum dusunmeden herseyi soyleyebiliyolar ben o kafayi sadece asiri alkolluyken yasarim mesela sana tavsiyem unide insanlarla konusmaktan sakin cekinme en basit yemekhanede 1 kisimi oturuyo selam bosmu de otur sohbet muhabbet et sevmedigin ortamda bulunmak sadece psikolojini cokertir ayni sekilde yalnizlikta o ortamdan ayrilip insanlarla konus inan cok basit hele unide

Ben şuan Üni'deyim ama lisede senin gibiydim. İlk başlarda çekinirdim her şeyden. Ama insanların benim hakkımda ne düşündüğünü görmezden geldim. 1 yada 2 hafta içerisinde onlardan birine dönüştüm. Kimse beni tanıyamaz oldu. Ben bile kendimi tanıyamıyordum. Sonra kızlar falan pesimden koşmaya başladı. Böyle böyle devam etti.
    Ama işin sırrı onların ne düşündüğünü unutmandan geçiyor. Eğer onları normal bir insanmış gibi düşünürsen yani beyninde onları üstün bir varlık olarak düşünmezsen her istediğini söyleyebilirsin. Ben kimsenin muhabbetini sevmezdim. Hatta yalandan bile gülerdim. Neyse suan işim var. Sen bunu cevapladıktan sonra devamını getirebilirim.

• Ben o saçma muhabbetlere katlanmak istemediğimden tek takılıyorum, yalnızlığı sevdiğimden problem etmiyorum. Dışarıdan odun gibi görünüyorum, önemsemiyorum. Aralarda kitap okuyabilirsin telefondan tabletten İngilizce kitap okuyabilirsin faydalı olur. Sana uyarsa sende bize katıl :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi declan43 -- 12 Kasım 2014; 17:58:10 >

• Hakkımda ne düşündüklerini pek önemsemiyorum. Ama şunu düşünüyorum acaba benden rahatsızlar mı ben süprüntü gibi yanlarında dolanıyorum falan gibi geliyor

Bunu düşünürsen baştan kaybedersin. Senin aslında onların gözünde yükselmek için çabalaman gerek. Çabaladıktan sonra da egonu tatmin edersin. Buda onların hoşuna gider. Sen eğer o grupta onlara katılmazsan her geçen saniye kaybedeceksin. Biraz laf aralarına katıl konuş muhabbet et. Bakalım neler olacak. İlk başta sıcak bakmazlar ama zamanla alışırlar.
    Lise başlarımda kızlarla benimde problemlerim vardı. Ama erkeklerle ise aksine baya muhabbetim vardı. Erkeklerle konuşmanın sırrı ortak noktalar. Eğer onlarla ne kadar çok sohbet edersen özel olarak yani. Grup ortamında vs değil. Sen onlarla özel olarak takıldıkça sana alışacaklar. Grupta da devamlı seninle konuşmak isteyecek. Kısa süre sonra da onların çok iyi dostu olmuş olacaksın.
    Gelelim onların dediklerine sende aynı benim gibisin. Ben genelde kimsenin dediği şeyi anlamazdım. Anlardım ama benim ilgim değildi. Hele yaptıkları espriler yerlerdeydi. Ama herkes güldüğü için bende gülerdim.
    Söz kesme olayını yapmana gerek yok. Eğer aynı konudan konusacaksan kes bir şey olmaz. Arkadaşsınız hatta arada komik olaylar da çıkabilir. Lafların arasına girmekten kesinlikle korkma. Grupta da sürekli konustugun yani aralarından farklı olarak gördüğün biriyle yada ikisiyle samimi bir dostlugun olsun. İlerde belki lazım olur.

• eyv. dostum biraz olsun rahatlattın beni
  • Çok kötü bi durum biraz daha iletişime geç onlarla

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.