Şimdi Ara

Akıl hastası, şizofreni olan birine nasıl davranmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mahallemizde 35-40 yaşlarında akıl hastası olan biri var. Eli yüzü düzgün onu tanımayan normal biri olduğunu düşünür ama ağır akıl hastası. Hatta 3 abisi var onlarda aynı dertten müzdarip. Bugün sokakta karşılaştık herif karşı kaldırımdan geldi bana omuz attı yemin ederim. Lan napıyon diye azarladım bunu sırıtarak ne yaptın ne ettin diye hal hatır sormaya başladı bu kezde. Saçma saçma birşeyler anlattı. Maskeni aldın mı evlendin mi gibi sorular sormaya başladı. Bende durumunu bildiğim için alttan aldım sakin cevaplar verdim sonradan.
    Beyler şimdi bunun ne yapacağı belli olmaz yarın karşılaşsak yine aynı hareketi yapmayacağı malum. Şimdi ben bu herifi nasıl davranayım. Gelir yine anten kunten omuz atma gibi şeyler yaparsa sert bir dille yapma diye uyarayım mı?
    Bizimkilere anlattım bu manyak bi kadının evine girmiş evin içinde kadını kovalamış iki sene önce.
    Bu yaptığı şey hoşuma gitmedi. Kafayı niye taktı bugün bana anlamadım. Bu tiplere nasıl davranmak gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polisi ara hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    İşlem yapabilecekleri biri değil ki hocam. Anneleri bile kendi kendine bağıran konuşan biri.

• mor yakut kullanıcısına yanıt
    Akıl hastanesine neden götürülmüyor acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maskeni aldın sorusu saçma değil hadi eyw.
  • Konuşmayı geçiştir işim var de kaç yapabilecek bir şey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bilemiyorum. Yaşlı bir kadını evinde kovalamış bi kere de kendi evlerini yakmaya çalışmış. Deli geldi bugünde bana çattı. Saldırmaya kalkarsa ne yapacağım diye düşünüyorum. Karşılık versem ben suçlu olacağım bu kezde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şizofren gibi

• xe17 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bugün öyle yaptım ama bu omuz atma meselesi beni kıllandırdı. Sordumda niye omuz attın diye ama mal mal cevap veriyo.

• ailecek mi deliler. incredible.
  • ChicoTravieso93 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam babaları yok. Anne ve 4 oğlan. Hepside aynı.

• Polise şikayet et

Valilige sert bir dille sikayette bulun yazili mahallede huzur birakmadilar herkese saldiriyorlar vs diye veryansin et

• Senin akıl sağlığın, vicdanın yerindeyse adamı niye azarlıyorsun ki. Kibar davran halini hatrını sor öylesine. Sana karşı bir kini filan varsa da yolda karşılaşmamaya çalış bir süre.
  • bana şizofreni teşhisi konulduğu halde insanların bana karşı tavrında bir değişiklik görmedim
    hatta müdür sen çok zekisin rapor alabilmek için doktorları da kandırmışsındır demişdi
  • Sende şizofren taklidi yap ona kimin kral olduğunu göster

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bana şizofreni teşhisi konulduğu halde insanların bana karşı tavrında bir değişiklik görmedim
    hatta müdür sen çok zekisin rapor alabilmek için doktorları da kandırmışsındır demişdi
    28 nisanın üzerinden 1 gün geçti, göktaşı da dünyayı es geçti; senin umutlar yıkık, hayaller yerle bir oldu amma hiç de çaktırmıyorsun, hiç birşey olmamış gibi davranmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 29 Nisan 2020; 13:18:32 >
  • Bulaşma kafasında kurgularsa seni öldürür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.