Bildirim
Akademisyenler ne iş yapar ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu ülkeye imam lazımdır başkası gerekmez. bize mahkemei kübrada türev integral veya biyoloji filan sorulmayacak. yatırım dine yapılmalı sadece. din olmadımı hiçbirşey olmaz.sadece din önemlidir. -
Çoğu torpilli. Bir işe yaradıklarını sanmıyorum. Şahsi fikrimdir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İyide çoğu akademisyenin imam dan farkı yok.Ben onu söylüyorum.Ne üretmişler bu güne kadar ?quote:
Orijinalden alıntı: haqueim
bu ülkeye imam lazımdır başkası gerekmez. bize mahkemei kübrada türev integral veya biyoloji filan sorulmayacak. yatırım dine yapılmalı sadece. din olmadımı hiçbirşey olmaz.sadece din önemlidir.
Akademisyenlerin makalalerine bakıyorum,insanların aklına hakaret eder gibiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 17 Haziran 2019; 22:22:24 > -
Sosyal medyada ve TV'lerde AKP propagandası yapmak.Şu an CNN Türk'te olduğu gibi.. -
Hoca olmak daha değerli akademisyen olmak hoca olmanın yanında solda sıfır özellikle ak iktidar döneminde hele devlet kurucularına hakaret edersen seni bilim adamı olarak görürler ölünce sağlam dua alırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Celal Şengör'ün aylığı 1000 dolar, kim diyor balya balya diye? -
Az sayıda hakkını alan akademisyenler mevzunun dışındadır.Facebookta masal paylaşıp 6 bin maaş alanlarından binlerce var.quote:
Orijinalden alıntı: HIGHER
Celal Şengör'ün aylığı 1000 dolar, kim diyor balya balya diye? -
Her yere üniversite açılırsa çıkacak sonuç bu.quote:
Orijinalden alıntı: redbul_540
Az sayıda hakkını alan akademisyenler mevzunun dışındadır.Facebookta masal paylaşıp 6 bin maaş alanlarından binlerce var.
Alıntıları Göster -
Bir çoğu sahte dergi çıkartırken kimileri kıta ve analitik felsefeleri olduğu gibi yutup türkiye bayiliğini yapıyor
Her yerde bu var
Başarı adına kurban edilen şeyler
Örneğin sevgililik sürecinde yapılan kur zaman kaybıdır oysa ki yarım saatlik iş -
Bazen senden şüpheleniyorum.
Neyden dolayı?quote:
Orijinalden alıntı: apeirons
Bazen senden şüpheleniyorum. -
Normalde olması gereken herhangi bir konuda araştırma yapmak yeni şeyleri keşfetmek türkiyede mercedese binip öğrencilere hayatı dar etmek ego satmak sanki başıma nobel almış gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akademinin icinde olan biri olarak soyluyorum. Turkiyede akademinin hali icler acisidir. İktidara yakin degilsen istedigin kadar bilimsel yayin hazirla sivrilme ihtimali dusuk.
Diger yandan Gelismis ulkelerde doktora ogrencisi olamayacak insanlar ulkemizde profluk yapiyor ve burnundan kil aldirmiyor.
Ya emek hirsizligi yapiyor ya da ogrencilerinin veya asistanlarinin hazirladigi calismalari somuruyor.
Turkiyede universiteler ozgur degil. Surekli baski altinda. Ozgur olmayan akademi bilim yapmiyor yapamiyor. Herkes yalakalik yaparak mevki ve unvan pesine dusmus.
Yazdiginiz makale hukumetin hosuna gitmeyecek cinsten ise akademik dergilerde yayimlanma ihtimali dusuk.
Akademik yayin konusunda iranin gerisine dustuk.
Hocalarin cogu ego kasma pesinde.
Maalesef durum bu.
Not: bu soylediklerim daha cok icinde bulundugum tarih bolumu icin gecerli ama genel olarak durum bu. Maalesef tarih siyasete kurban ediliyor.
Balya balya almiyorlar okuduklarina gore az bile aliyorlar ben sahsen o kadar okuyamam kardeşim öğretim gorevlileri 5300den başlıyor 11k falan aliyor rektorler internette var yazin bakin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
soylediklerine aynen katiliyorum ! orta okul tarih kitabindaki bilgilere sahip olamiyan adamlarin cogu disarda profesorluk yapiyo birde bazilari milleti asagilamayi marifet zannediyo !quote:
Orijinalden alıntı: Anafartalar-
Akademinin icinde olan biri olarak soyluyorum. Turkiyede akademinin hali icler acisidir. İktidara yakin degilsen istedigin kadar bilimsel yayin hazirla sivrilme ihtimali dusuk.
Diger yandan Gelismis ulkelerde doktora ogrencisi olamayacak insanlar ulkemizde profluk yapiyor ve burnundan kil aldirmiyor.
Ya emek hirsizligi yapiyor ya da ogrencilerinin veya asistanlarinin hazirladigi calismalari somuruyor.
Turkiyede universiteler ozgur degil. Surekli baski altinda. Ozgur olmayan akademi bilim yapmiyor yapamiyor. Herkes yalakalik yaparak mevki ve unvan pesine dusmus.
Yazdiginiz makale hukumetin hosuna gitmeyecek cinsten ise akademik dergilerde yayimlanma ihtimali dusuk.
Akademik yayin konusunda iranin gerisine dustuk.
Hocalarin cogu ego kasma pesinde.
Maalesef durum bu.
Not: bu soylediklerim daha cok icinde bulundugum tarih bolumu icin gecerli ama genel olarak durum bu. Maalesef tarih siyasete kurban ediliyor.
-
Celal Şengör'ün sen olabileceğinden şüpheleniyorum. Eğer sen isen işaret et.
Hemen hemen hepsi, bilim üretmekle değil de hükümete yalakalık yapıp bir yerlere gelmeye çalışmakla meşgul. -
onlar çok kutsal bir amaca hizmet ederlerquote:
Orijinalden alıntı: redbul_540
İyide çoğu akademisyenin imam dan farkı yok.Ben onu söylüyorum.Ne üretmişler bu güne kadar ?
Akademisyenlerin makalalerine bakıyorum,insanların aklına hakaret eder gibiler.
Alıntıları Göster
bol bol para yerler tonla dışkı üretirler
gezegen okosisteminde çok faydalı canlılardır yani
En Beğenilen Yanıtlar

Çoğu torpilli. Bir işe yaradıklarını sanmıyorum. Şahsi fikrimdir.
|
Sosyal medyada ve TV'lerde AKP propagandası yapmak.Şu an CNN Türk'te olduğu gibi..
|
Benzer içerikler
- gerçek atatürk kimdir
- erlik kimdir
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- muhalif kanallar listesi
- ypg filmi hollywood full izle türkçe dublaj
- volvo ex30
- honor magic 7 lite özellikleri
- ford focus engelli araç fiyatları 2025
- savunma sanayi şirketleri
- microlino türkiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X