AK Parti Turgutlu İlçe Kongresinde Ortalık Karıştı

-
-
Ne dedi o ne dedi adalet mi dedi
Duyamadım tam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın Cumhurbaşkanım..Reis.. Bunları eklemeyi ihmal etmemiş ne olur ne olmaz diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2:50 "Evlatlarımdan daha değerli olan Sn.Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum" diyor
adam bildiğin kula kulluk ediyor
-
Bu corona döneminde Kongre neden yapılmaktadır? Zaten almış başını gitmiş olan hastalık ve sayısına hiç mi aldırmaz millet? Iyi bari yapmışsanda amacına uygun yapsaymışsın o da olmamış. Zaten bu tip buluşmalarda kavga gürültü de eksik olmaz.
Sisteme tepki gösteren Zekeriya Kaya:”Bunlar Reis’e, Cumhurbaşkanımıza kamburlar. Herkes kendi koltuğunu korumak için kendi adamını, o onun adamını getiriyor. Adalet bu işin neresinde, Allah benim ömrümden alsın Cumhurbaşkanımıza versin, evlatlarımdan daha değerli olan olan Cumhurbaşkanım, bunlar sizlere kamburlar”dedi.
adamı ilah yaptılar :D
-
nasılda böğürüyor makam mevki gitti diye "uuwaaaaaooooooğğğğğğğg"
aklıma direk bu geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 29 Ağustos 2020; 21:49:20 >
-
tüm aktrollerin sonu bu olacak zaten sanıyorlar ki bana dokunmayacak ama yakın hepsi bir duble yol kemirsin de akılları başlarına gelir belki
elimde mısır ile kahkaha ata ata izleyeceğim bunları başladılar bile zaten :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 29 Ağustos 2020; 21:48:10 > -
Adaletsiz Kalkıma Partisi Olmuş Bak Adalet Diye Bağırıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Ağustos 2020; 21:50:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B
2:50 "Evlatlarımdan daha değerli olan Sn.Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum" diyorDüşünsene böyle bir babaya sahip oldugunu. Bir baba bu cümleyi nasıl kurar ya...
-
Bizi mi yönetecek bunlar?
-
Evlatlarimdan daha degerli diyor, dusunsenize bu yalaka sizin babaniz olsa?
Rant kavgası başka bir şey değil.
-
Evet. Kürsü dışındakilerden de biri "Böyle demokrasi olmaz" da dedi.
Çıkarları çatışınca nasıl da birbirlerini yiyorlar.
Daha çok beter olun çoluğun çocuğun işe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Düşünsene böyle bir babaya sahip oldugunu. Bir baba bu cümleyi nasıl kurar ya... |
2:50 "Evlatlarımdan daha değerli olan Sn.Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum" diyor
![]() |
Evlatlarimdan daha degerli diyor, dusunsenize bu yalaka sizin babaniz olsa? |
Ne dedi o ne dedi adalet mi dedi
Duyamadım tam |
nasılda böğürüyor makam mevki gitti diye "uuwaaaaaooooooğğğğğğğg" aklıma direk bu geldi |
Sayın Cumhurbaşkanım..Reis.. Bunları eklemeyi ihmal etmemiş ne olur ne olmaz diye
![]() |
tüm aktrollerin sonu bu olacak zaten sanıyorlar ki bana dokunmayacak ama yakın hepsi bir duble yol kemirsin de akılları başlarına gelir belki elimde mısır ile kahkaha ata ata izleyeceğim bunları başladılar bile zaten :) |
Rant kavgası başka bir şey değil. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X