Bildirim
AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDARA GELDİĞİ HALDE TERÖR NİYE HALA BİTMİYOR ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
La 35yildir bitmeyen sey 1akpartinin iktidarligiyla mi bitecek.bu kansızlar icimizde oldugu surece devam edecek.allah askerlerimize yardimci olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bireycmatik
La 35yildir bitmeyen sey 1akpartinin iktidarligiyla mi bitecek.bu kansızlar icimizde oldugu surece devam edecek.allah askerlerimize yardimci olsun
Amin -
Ben ciddi ciddi büyü yapıldığını düşünmeye başladım. müslümanım diyenlerin bunları görmemesi imkansız -
quote:
Orijinalden alıntı: Habidin
Ben ciddi ciddi büyü yapıldığını düşünmeye başladım. müslümanım diyenlerin bunları görmemesi imkansız
Neyi kardeşim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dialectique
Daha başkanlık referandumu var çünkü.
Ne zaman ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tepecikli 43
quote:
Ben ciddi ciddi büyü yapıldığını düşünmeye başladım. müslümanım diyenlerin bunları görmemesi imkansız
Neyi kardeşim ?
ben de bunu kastediyorum -
Türkiye güçlendikçe düşmanları azıyor
bu yüzden pkk ya olan destek inanılmaz arttı
birde içimizdeki hainler çok fazla rusya destekçileri vs vs -
quote:
quote:
quote:
Neyi kardeşim ?
ben de bunu kastediyorum
Neyi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG
birde içimizdeki hainler çok fazla rusya destekçileri vs vs
Hele bir de devletin tüm imkanlarını kullanıp utanmadan KÜRDİSTAN kurulmalı diyen HDP üyeleri var ya hepsine zindana tıkamak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 28 Aralık 2015; 13:14:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Amillian
Ya bu SS ne alaka konuyla ama. Konuya eleştiri getireceksen getir, niye böyle bir yolla ifşa ediyorsun? Pek hoş bulmuyorum bu tavrı
Sorma kardeşim arkadaşı defalarca ikaz ettim ama nafile -
"Fırat'ın batısı kırmızı çizgimiz, PYD geçerse vururuz" demişti Erdoğan ve Davutoğlu. 2 gün önce Tişrin barajını alıp geçtiler,15 km ilerlediler. Ne Erdoğan'da ne de Davutoğlunda ses yok, yine tükürdüklerini yaladılar. Hatta tüm yandaş gazete ve tv.lerden bu olayı haber yapmamalarını istediler.
AKP medyası suskun.
Bir şey yapamıyorlar, çünkü müdahele ettikleri anda Rusların Türk uçaklarını düşüreceklerini biliyorlar.Rus uçağını düşürmenin Türk dış işleri tarihinin en aptalca fikri olduğunu yeni yeni anlamaya başladılar. Bu yüzden olacak ki Cem Küçük dün uçağın düşürülmesinin ardında "Fethullahçıların" olduğunu söyleyiverdi. Hani Davutoğlu "emri ben verdim, yine olsa yine düşürürüz" demişti?
Uçağı düşürmelerinin de, Cizrede, Diyarbakırda savaşı alevlendirmelerinin de tek amacı önümüzdeki başkanlık ve anayasa seçimlerinde milliyetçi oyları almak.
İşte böyle bir ortamda İsrail'in kucağına oturuverdi yalnızlaşan Türkiye. Hamas liderleri anlaşma gereği Türkiye'den nazikçe kovuldu, "kendi istekleriyle ayrıldılar" açıklamaları yapıldı. Şimdi de İsrail'in Gazze'den çaldığı gazı Türkiye'ye satmasının pazarlığı başladı.
İbretle takip ediyoruz, bakalım bu mezhepçi-şeriatçı kafalar bizi ortadoğu savaşlarına fiili olarak ne zaman sokacak.
-
Sizce niye? Ben çok iyi biliyorum. Zamanında çözüm sürecinde aynı masaya oturuyorlardı da ondan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoolyCrap -- 28 Aralık 2015; 13:43:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: exodusium
"Fırat'ın batısı kırmızı çizgimiz, PYD geçerse vururuz" demişti Erdoğan ve Davutoğlu. 2 gün önce Tişrin barajını alıp geçtiler,15 km ilerlediler. Ne Erdoğan'da ne de Davutoğlunda ses yok, yine tükürdüklerini yaladılar. Hatta tüm yandaş gazete ve tv.lerden bu olayı haber yapmamalarını istediler.
AKP medyası suskun.
Bir şey yapamıyorlar, çünkü müdahele ettikleri anda Rusların Türk uçaklarını düşüreceklerini biliyorlar.Rus uçağını düşürmenin Türk dış işleri tarihinin en aptalca fikri olduğunu yeni yeni anlamaya başladılar. Bu yüzden olacak ki Cem Küçük dün uçağın düşürülmesinin ardında "Fethullahçıların" olduğunu söyleyiverdi. Hani Davutoğlu "emri ben verdim, yine olsa yine düşürürüz" demişti?
Uçağı düşürmelerinin de, Cizrede, Diyarbakırda savaşı alevlendirmelerinin de tek amacı önümüzdeki başkanlık ve anayasa seçimlerinde milliyetçi oyları almak.
İşte böyle bir ortamda İsrail'in kucağına oturuverdi yalnızlaşan Türkiye. Hamas liderleri anlaşma gereği Türkiye'den nazikçe kovuldu, "kendi istekleriyle ayrıldılar" açıklamaları yapıldı. Şimdi de İsrail'in Gazze'den çaldığı gazı Türkiye'ye satmasının pazarlığı başladı.
İbretle takip ediyoruz, bakalım bu mezhepçi-şeriatçı kafalar bizi ortadoğu savaşlarına fiili olarak ne zaman sokacak.
Savaş sonumuz olur inşaalah savaş çıkmaz çevremiz kaynıyor bizide bu kaynayan kazana atmak istiyorlar
-
Niye bitirmiyor savas isine yariyor cünkü birdahaki baskanlik secimlerde bütün milliyetcilerin oylari AKP ye gececek. ve MHP baraj alti. 40 milletvekili demek.
Doguda ise olaganüstü hal uygulamasi ile insanlar zaten oy kullanamayacak buda demektirki HDP baraj alti kalacak.
Buradan 60 milletvekili otomatikman AKP ye gececek sonra secim % 70 oy alacak ve böyleyikle Baskan secilmis olacak zaten 317 milletvekili var üstüne 100 ekle eder 417 alsana Baskanlik. -
quote:
Orijinalden alıntı: exodusium
AKP medyası suskun.
İlk önce cemaatin kucağında oturdular, sonra pkk kucağında oturdular ama ilk aşkları olan İsrail'in kucağı her zaman bunlar için ayrıydı zaten. Cemaat ve pkk ile fingirdeşirken İsrail ile gizliden gizleye aşklarını devam ettiriyorlardı zaten. Her zaman dedik bu adamlar İsrail düşmanı görünüp onlara en çok destek veren adamlar dedik. Ama bunlara inanan öyle bir kitle var ki biz peygamberiz deseler inanacaklar.
-
-
Seçimden önce " Erdoğan Oy için Teröre göz yumuyor, daha fazla kan daha fazla oy stratejisi " şeklinde alık yorumlar yapan arkadaşların fikrini merak ediyorum, bu mantığa göre Erdoğan'ın stratejisi tuttu, terörün gerekçesi bitti
Bazı arkadaşların en önemli yanılgısı, PKK’nın Türkiye’den daha ileri haklar ve ileri bir statü koparmaya çalıştığını, çatışmalara da o yüzden devam ettiğini zannetmeleri...
Oysa PKK’nın çoktan beri böyle bir derdi yok. Şu anda onun tek stratejisi, Suriye krizi boyunca iç çatışmayı sürdürerek, mümkünse bir iç savaş boyutuna taşıyarak Türkiye’yi mümkün olduğu kadar zayıf düşürmek; Ortadoğu yeniden şekillenirken iktidarın başını kaldırıp da bölge ile ilgilenmesini imkânsız hale getirmek...
PKK Türkiye devletinin içinde ikinci bir devletçik oluşturamayacağını elbette biliyor. Ama maksat başarmak değil, çatışmayı sürdürmek, sivil halkı kalkan yaparak iktidarın mümkün olduğu kadar çok sivil öldürmesini, “diktatörleşmesini” ve dolayısıyla zayıflamasını sağlamak...
Bu strateji kendi çizdiği değil, İran ve Suriye yönetimi tarafından çizilip eline verilen bir strateji...
-
quote:
Orijinalden alıntı: high speed dirt
quote:
quote:
Hele bir de devletin tüm imkanlarını kullanıp utanmadan KÜRDİSTAN kurulmalı diyen HDP üyeleri var ya hepsine zindana tıkamak lazım
HDP, AKP zamanında kuruldu, AKP'den önce HDP yoktu. yine AKP zamanında HDP büyüdü ve gelişti. HDP'yi büyüten bizzat AKP olduğunu AKP'li Beşir Atalay söylemişti.
Yine aynı şekilde PKK'da AKP zamanında büyüdü ve gelişti. Bugün doğuda bildiğin savaş var, evler Suriye'deki evlere dönmüş durumda. Bölgeden göç artarak devam ediyor, yakında doğuda insan olmayacak, hayat olmayacak, buraları terör örgütlerinin cirit attığı yerler olacak.
Kısaca ülkenin doğusunun anasının ağlamasının baş mimarı Adalet ve Kalkınma Partisi'dir. Ayrıca cemaati devlete sokan ve böylece devlet içinde PKK'nın 1 numaralı destekçisini yaratan yine Adalet ve Kalkınma Partisi'dir. Durum böyle iken Adalet ve Kalkınma Partisi müritlerinin bu konuda konuşmaya yüzleri yoktur, hakları ise hiç yoktur. Eğer biraz ADAM iseler tarihe hesap verirler. Ülkeyi bu hale sokan Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticileri ve müritleri bunun hesabını verecektir.
Akp den önce de teröristlerin partisi vardı. Sanırım yaşınız oldukça küçük ki bilmiyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Graveety
quote:
Orijinalden alıntı: high speed dirt
quote:
quote:
HDP, AKP zamanında kuruldu, AKP'den önce HDP yoktu. yine AKP zamanında HDP büyüdü ve gelişti. HDP'yi büyüten bizzat AKP olduğunu AKP'li Beşir Atalay söylemişti.
Yine aynı şekilde PKK'da AKP zamanında büyüdü ve gelişti. Bugün doğuda bildiğin savaş var, evler Suriye'deki evlere dönmüş durumda. Bölgeden göç artarak devam ediyor, yakında doğuda insan olmayacak, hayat olmayacak, buraları terör örgütlerinin cirit attığı yerler olacak.
Kısaca ülkenin doğusunun anasının ağlamasının baş mimarı Adalet ve Kalkınma Partisi'dir. Ayrıca cemaati devlete sokan ve böylece devlet içinde PKK'nın 1 numaralı destekçisini yaratan yine Adalet ve Kalkınma Partisi'dir. Durum böyle iken Adalet ve Kalkınma Partisi müritlerinin bu konuda konuşmaya yüzleri yoktur, hakları ise hiç yoktur. Eğer biraz ADAM iseler tarihe hesap verirler. Ülkeyi bu hale sokan Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticileri ve müritleri bunun hesabını verecektir.
Akp den önce de teröristlerin partisi vardı. Sanırım yaşınız oldukça küçük ki bilmiyorsunuz.
Sizin yaşınızın benden büyük olduğunu farzı misal edersek okuduğunuzu anlama gibi bir sorununuz olduğu kesin. Bu durumda akıl yaşta değil baştadır atasözünü hatırlatmamda yarar var. Ben AKP'den önce HDP yoktu yazdım, teröristlerin partisi yoktu demedim. AKP zamanında teröristlerin partisi tarihinde olmadığı kadar büyümüş ve gelişmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- parayla diploma veren üniversiteler
- sezen aksu pkk
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- ittihat ve terakki ingiliz elçisinin arabasına at
- ev sahibi-kiracı arabulucu yorumları
- savunma sanayi hisseleri
- yapay zeka tahlil sonuçları
- peugeot engelli araç fiyatları 2025
- kayıp plaka çıkarma ücreti
- altay tankı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X