Şimdi Ara

AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDARA GELDİĞİ HALDE TERÖR NİYE HALA BİTMİYOR ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay tepecikli biraz olsun sorguluyor buna da sukur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Vay tepecikli biraz olsun sorguluyor buna da sukur

Ben sizin bildiğiniz AK TROLLERDEN değilim

Gezi eylemleri sonrasında sosyal medya platformu Twitter’da adlarını daha sık duymaya başladığımız, AKP’ye yakınlığıyla bilinen ve ‘Ak Trol’ olarak nitelendirilen hesapların ağ haritası çıkarıldı.

Hafıza Kolektifi, daha önce kimliği deşifre olan ‘Ak Trol’lerden Esat Ç.’yi ve onun takipçilerini inceleyerek 113 hesabın etkileşim içerisinde olduğu bir harita hazırladı. Merkezdeki isimse, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın baş danışmanlarından Mustafa Varank

Mustafa Varank Kimdir?

Türkiye’de son zamanlarlarda en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mustafa Varank, İmam Hatip lisesinden mezun olduktan sonra ODTÜ Siyasi Bilimler Akademisini de okudu. Daha sonraları ise yurt dışında da eğitim gördü.
    Sosyal medyayı her gün kullanan Mustafa Varank, Çağatay Kılıç’ın yerine özel kalem müdür yardımcısı görevinde bulunmaktadır.

Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

quote:

quote:

Ben ciddi ciddi büyü yapıldığını düşünmeye başladım. müslümanım diyenlerin bunları görmemesi imkansız

Neyi kardeşim ?

ben de bunu kastediyorum

Neyi ?

Why are you laufing ? It's not funny

AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDARA GELDİĞİ HALDE TERÖR NİYE HALA BİTMİYOR ?

• Peki teror bitsin diye oy istediler tam tersi oluyor. Iste insanlar bunu soruyor.
    Zaten Pkk tam bir taseron orgutu olmus. Kurtlerle ilgiside kalmamis. Birilerine hizmet icin son yapilanlar. Secimlerdede ayni seyler oldu ve gine birileri bundan faydalandi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben ciddi ciddi büyü yapıldığını düşünmeye başladım. müslümanım diyenlerin bunları görmemesi imkansız

Neyi kardeşim ?

ben de bunu kastediyorum

Neyi ?

Why are you laufing ? It's not funny

Aynen GO TO HELL

• UP
  • Kan uykusu belgeselini izle...

Şunuda belirtmek gerek terör 2001 de bitmişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GriAtlas

Kan uykusu belgeselini izle...

Şunuda belirtmek gerek terör 2001 de bitmişti...

Kan Uykusu 1993-1995 yılları arasında Hakkari özelinde teröre karşı verilen mücadelenin anlatıldığı; Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, Emekli Jandarma Albay Erdal Sarızeybek, Emekli Albay Vahap Özkan, Emekli Piyade Binbaşı Serhat Karadeniz, Piyade Asteğmen Nizamettin Tayfur, Piyade Asteğmen Sinan Karaoğlu, Komando Asteğmen Fırat Cem Utku, Komando Er Ercan Yorulmaz, Gazeteci Macit Gürbüz, Şehit Zekeriya Gözyuman'ın Babası Mustafa Gözyuman ve annesi Asiye Gözyuman'ın konuk oldukları; 778 günde PKK teskillerine manevra gücü olarak 1000-2000 askerden olusan 779 harekat, manevra gücü 3000-5000 askerden meydana gelen 78 harekatı konu edinen Serdar Akinan yapımı belgeseldir.

• İzlemişsin...

Peki bu soruyu neden sordun.? O belgeselde sorunun cevabını görebilirsin...Yarısını görebildin isen düşünüp sorduğunun sorunun cevabını tamamını alırsın...

Hakaret etmiyorum.Lakin orada komutanların anlattığı şeyler kafanda şimşekler çaktırması gerekiyordu...

Sarızeybek'in bir sitesi var.sarızeybek

Bu adamın yazdıkları akp ve türevleri saçma sapan diyor...
  • Habur

barzani

Barzani ve RTE

barzani ve RTE 2

bop eşbaşkanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinod -- 30 Aralık 2015; 16:02:35 >

• Çözüm süreciyle bunlara yüz veren AKP idi. Şimdide o çatışmalarla verilen yüzün zararını ödüyoruz. O zaman çözüm sürecine karşı olanlara bölücü deniyordu ama esas bölücüleri şimdi görüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GriAtlas

İzlemişsin...

Peki bu soruyu neden sordun.? O belgeselde sorunun cevabını görebilirsin...Yarısını görebildin isen düşünüp sorduğunun sorunun cevabını tamamını alırsın...

Hakaret etmiyorum.Lakin orada komutanların anlattığı şeyler kafanda şimşekler çaktırması gerekiyordu...

Sarızeybek'in bir sitesi var.sarızeybek

Bu adamın yazdıkları akp ve türevleri saçma sapan diyor...

İzlemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 30 Aralık 2015; 16:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exodusium

quote:

Orijinalden alıntı: Graveety

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

Türkiye güçlendikçe düşmanları azıyor

bu yüzden pkk ya olan destek inanılmaz arttı

birde içimizdeki hainler çok fazla rusya destekçileri vs vs

Hele bir de devletin tüm imkanlarını kullanıp utanmadan KÜRDİSTAN kurulmalı diyen HDP üyeleri var ya hepsine zindana tıkamak lazım

HDP, AKP zamanında kuruldu, AKP'den önce HDP yoktu. yine AKP zamanında HDP büyüdü ve gelişti. HDP'yi büyüten bizzat AKP olduğunu AKP'li Beşir Atalay söylemişti.

Yine aynı şekilde PKK'da AKP zamanında büyüdü ve gelişti. Bugün doğuda bildiğin savaş var, evler Suriye'deki evlere dönmüş durumda. Bölgeden göç artarak devam ediyor, yakında doğuda insan olmayacak, hayat olmayacak, buraları terör örgütlerinin cirit attığı yerler olacak.

Kısaca ülkenin doğusunun anasının ağlamasının baş mimarı Adalet ve Kalkınma Partisi'dir. Ayrıca cemaati devlete sokan ve böylece devlet içinde PKK'nın 1 numaralı destekçisini yaratan yine Adalet ve Kalkınma Partisi'dir. Durum böyle iken Adalet ve Kalkınma Partisi müritlerinin bu konuda konuşmaya yüzleri yoktur, hakları ise hiç yoktur. Eğer biraz ADAM iseler tarihe hesap verirler. Ülkeyi bu hale sokan Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticileri ve müritleri bunun hesabını verecektir.

Akp den önce de teröristlerin partisi vardı. Sanırım yaşınız oldukça küçük ki bilmiyorsunuz.

1990-1993 hep

1992-1993 özep

1992-1993 özdep

1991-1994 dep

1994-2003 hadep

1997-2005 dehap

2005-2009 dtp

2008-2014 bdp

2008-günümüz dbp

2012-günümüz hdp

İşin garip tarafı, Anaysa mahkemelerince verilen kararların çoğunda AKP milletvekillerinden 50-60 adet oranında kapatılmasın oyu veya çekimser tarzında oylar verilmişti. Enteresan değil mi?

Evet enteresan eskiden Sayın Öcalan değil terörist başı denirdi, şimdi maşallah özerliklik, özyönetim, kürtçe tabelalar, kaldırılan TC, kaldırılan andımız.

• Akp ek iş olarak ülke yönetiyor

Asıl işi mutahitlik

2 gün önce maltepede deprem riski var diye siteyi zorla boşalttılar ama bina 120 kilo patlayıcı ile bile yıkılmadı

Zorla çıkarılan vatandaş isyan etti çevre ve şehircilik bakanı apar topar kaçtı gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.