Teğmen
04 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaslar lambali cayin cs55a amfi almak istiyorum ama watt degeri transistöre göre düşük görünüyor. Daha önce bir amfi tamircisiyle konuşmuştum bana 40 watt degerindeki bir lambalı amfinin yaklaşık 300 watt degerindeki bir transistor amfiye eşit oldugunu söyledi bende fazla detaylı soramadığım için buraya konu açma geregi duydum. Lambalı amfiyi transistöre göre kıyaslarsak gerçekten güçlümü? Bu konuda deneyimli arkadaşlar cevap verebilirlerse sevinirim.

Beim oturduğum apartmana Eylül ayında 10 GB fiber internet geliyor. Şu an 1 GB fiber var acaba 10 GB ilk internete geçmenin hız haricinde başka bir faydası olabilirmi
Ayrıca Netgear ın 10 GB lık Wlan rouerı var eğer hızlıya geçersem almayı düşünüyorum.
Slm bugün benim lambalı amfiyi bağladım her iki hoparlörden cızırtılı ses geliyor ( Tsakiridis aelos kt 120 ) ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu ama daha sonra depoya koymuştum bir kaç aydır orada bekledi. Ayrıca kabloların uçlarını kesip tekrar taktım sorun aynen devam ediyor. Sonradan tekrar benim pioneer Avr i taktım onda gayet normal cızırtısız çalıyor sorun ne olabilir ve ne yapmam gerekiyor, tamire götürmeme gerek varmı ?
Uzmanlar uyarıyor büyük buhrana sebep olacak ve abd den başlayıp tüm dünyayı kasıp kavuracak çok büyük bir kriz geliyor paranızı altına yatırın diyor bizim 400 ton altında borclarımıza karşılık kraliçenin yanında rehin tutuluyor ve biz bunu söylediğimiz için hain oluyoruz ayrıca bizi yönetenlerde halka sürekli metazori baskı yaparak altın euro dolar ne varsa getirin diyor benim ziraat bankasında hesabım olmadığı gibi ayrıca sürekli düzenli olarak bana mesaj atıp faizli ya da faizsiz tahvil alın diyor ve ben olanları sadece seyredebiliyorum çünki elimden sadece kendimi ve etrafımdakileri bilinçlendirmekten başka bi şey gelmiyor
Bu ay başında yaz tatili için Antalya’ya gittim tatilimin son 6 günü hazır kart aldım açma ücreti dahil yaklaşık 90 lira küsür ödedim içinde 11 gb internet kotası vardı, işin ilginç yanı kota o 6 gün içinde o kadar hızlı tükendi ki hiç birşey anlamadım. Yurtdışında 5 gb internet ile bir ay idare edıyordum acaba dıyorumki Türkcell açıkçası kota hırsızlığımı yapıyor ne dersiniz ?
Şu an oturduğum binaya Fiber internet altyapısı bağlandı internet hızı 500 Mbit Download, Upload sie 120 MBit.
Elimde LTE Modem var Huawei b618 modeli, hattı iptal ettim. Yeni hat için şöyle güzel sağlam bir modem arıyorum fiyat pahalı olabilir sorun değil. Aklıma Netgear, Avm Fritzbox, Asus, Zxynel, Tp link geliyor bu firmalar içerisinden hangisinin hangi modelini seçmeliyim veya başka hangi firmanın ürünlerini tavsiye edersiniz ?
Yabanci forumlarda çok tavsiye edilen ve testlerde yüksek not alan bir dac.
Hem içinde Equalizer ve kulaklık girişi mevcut ayrıca firma profesyonel müzik cihazları üretiyor. Kullanan var ise tecrübelerini aktarabilir

http://www.rme-audio.de/products/adi_2-dac.php
İçinde Tidal Qobuz arti diğer müzik servislerini ve internet radyolarını barından Dac arıyorum yada sadece Dac olabilir. Birkaç marka buldum
Bunlarda internet bağlantısı direkt var
Oppo sonica Dac
Pioneer n70ae
Bluesound node 2
Bu kısımda sadece Dac mevcut.
Wadia di122
Ps Audio nuwave
Bunlardan hangisi ve başka ne marka tavsiye edebilirsiniz ?
Slm değerli forumdaşlar
İkinci el Yunan markası olan Tsakiridis Aeolos Ultra lambalı buldum fıyatı gayet uygun 775 Euro, üretim yılı 2016 üzerınde kt 120 lambalı var, çıkış gücü 55 Watt.

http://www.tsakiridis-devices.com

Türkiye dısbürütürü ıse Murpan Audıo
http://www.murpanaudio.com/markalar.html

Bu markayı kullanan varmı nasıl almaya değermi ?
Slm forumdaşlar sorumun cevabını araştırdım ana pek açıklayıcı bilgi bulamadım doğrusu.

Sorum şöyle Mosfet amfilerin sesi gerçekten Class A ve lambalı amfilerin ses tonu ile aynımı ve diğer transistörlü amfilere göre dezavantajları nelerdir ?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 373
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.318 (Bu ay: 302)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 217 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.