Şimdi Ara

Ak Parti önergeleri neden reddediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKP ve MHP 'Çorlu faciası araştırılmasın' dedi.

CHP'nin Çorlu'daki tren kazasına ilişkin verdiği araştırma önergesi, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Ak Parti önergeleri neden reddediyor?

Edirne - Halkalı seferini yapan yolcu treninin geçtiğimiz 8 Temmuz'da kazaya karışması sonucu çok sayıda yurttaş yaşamını yitirmişti. Kazaya ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün Meclis Genel Kurulu'na verdiği araştırma önergesi AKP ve MHP milletvekillirenin oyları ile reddedildi. Kararı CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker , kişisel Twitter hesabından duyurdu.
    https://twitter.com/draliseker/status/1021747042727731200/

• Geçmişten gelen bir özellik. Hata kendilerine aitse kabullenmeyip hemen her alanda kurmuş oldukları yiyici kadrolaşma düzenini bozmak istemiyorlar. Çıkar meselesi var muhakkak yani. Halk da buna destek çıkıyor her seferinde o yüzden ben artık bir şey diyemiyorum. Demokrasi böyle bir sistem ne de olsa.
  • bilmiyorum neden reddediyorlar acaba kendi suçu oldukları için olabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka partinin önergesini kabul ederlerse Tayyip kızar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişten gelen bir özellik. Hata kendilerine aitse kabullenmeyip hemen her alanda kurmuş oldukları yiyici kadrolaşma düzenini bozmak istemiyorlar. Çıkar meselesi var muhakkak yani. Halk da buna destek çıkıyor her seferinde o yüzden ben artık bir şey diyemiyorum. Demokrasi böyle bir sistem ne de olsa.

• Yıllardır reddediyor. Yalnız şu meclisi takip etmek çok gereksiz artık. O vekiller ise gereksizliğin dip noktası. Reddedileceğini bile bile önerge verip dursunlar. Arada ateşli ateşli konuşsunlar, bir halt oluyormuş gibi

• asıl istemezükçüler onlar da o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsterixOburix

Yıllardır reddediyor. Yalnız şu meclisi takip etmek çok gereksiz artık. O vekiller ise gereksizliğin dip noktası. Reddedileceğini bile bile önerge verip dursunlar. Arada ateşli ateşli konuşsunlar, bir halt oluyormuş gibi

Bunlar dışında yaptıkları birşey yok ki. En azından canları sıkılmaz uğraşırken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim aklıma iki şey geliyor. İlki; Erdoğan, ülke ile ilgili gerçekleşecek eylem ve durumların vaktine kendinin karar vermesi gerektiğini düşünüyor. Bundandır bu tutumu "siz deyince değil ben gerektiğini düşündüğün zaman ya da sırası gelince uygulamaya geçilir." mealinde açıklanabilir. Bununla birlikte otoriter olma çabası olarak da yorumlanabilir.

Diğerini zaten herkes tahmin ediyor. "Bana zararı olacaksa neden kabul edeyim" mantığı...

İlkini kabul etme eğilimdeyim çünkü ikincisi korkunç.

• Araştırmaya gerek var mı suçluyu bulmak için?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suçlu kendileri çıkacağı için araştırılmasını red ediyorlar.

• Baştaki malesef kibirinden artık meclistekileri bir böcek gibi görüyor. E meclistekilerde o bişe demeden el kaldıramıyorlar,vasıfsız sürüsü çünkü. Gidip soramıyorlarda mecburen öylece oturuyorlar hatta çoğu zaman meclise bile gitmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayıcı

Benim aklıma iki şey geliyor. İlki; Erdoğan, ülke ile ilgili gerçekleşecek eylem ve durumların vaktine kendinin karar vermesi gerektiğini düşünüyor. Bundandır bu tutumu "siz deyince değil ben gerektiğini düşündüğün zaman ya da sırası gelince uygulamaya geçilir." mealinde açıklanabilir. Bununla birlikte otoriter olma çabası olarak da yorumlanabilir.

Diğerini zaten herkes tahmin ediyor. "Bana zararı olacaksa neden kabul edeyim" mantığı...

Siz şunu mu demek istiyorsunuz
    Yasal bir eylemi veya kanuna uygun bir harekete iznim onayım gereklidir
    Ama orada infialin olmasıda olmamasıda benim elimde
    2.Seçeneğin bana faydası var ise düğmeye basarım

• Bu önergelerin ucu her zaman devlette güc sahibi olanlara öyle veya böyle dokunur. Suç zincir gibi yukari cikar sadece yapan firma sorumlu degildir. cunku devlet yaptirdiği isi denetlemekle yükümlü.
    onun yerine Araştirmaya gerek yok ceza firmaya yikar isin icinden cikarsin.

halbuki o donemin ulaştirma bakani bu ihalayi acarken birine gore ozel sartnamemi hazirlatildi diye bile arastirir o komisyonlar.

gerçi komisyonla darbenin siyasi ayaginin uzerini orttukleri de olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 27 Temmuz 2018; 9:4:9 >
  • Sonrada çıkıp ak troller muhalefet görevini yapmıyor diyorlar soruyorum nasıl yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayıcı

Benim aklıma iki şey geliyor. İlki; Erdoğan, ülke ile ilgili gerçekleşecek eylem ve durumların vaktine kendinin karar vermesi gerektiğini düşünüyor. Bundandır bu tutumu "siz deyince değil ben gerektiğini düşündüğün zaman ya da sırası gelince uygulamaya geçilir." mealinde açıklanabilir. Bununla birlikte otoriter olma çabası olarak da yorumlanabilir.

İlk dediğiniz kabul edilerek de sıraya alınmaz mı?

Akp reddettiği hangi önergeleri ele almış ki?

Burdan zaten öyle bir şeyin olmadığı anlaşılır.

2. ihtimalin daha yüksek olduğu kesin yani.

• Kendileri istemezuk kafa yapısına sahip oldukları için. Muhalefet tutupta erdoğana yarar bir önerge versin yine reddederler. Içeriğe bakmıyorlar bile. Milli iradeye saygıları yok. Bir ara kendi sundukları yasa tasarısını chp kabul etti diye kendileri reddetti, chpnin teklifi sandılar. Sonra biz kendi tasarımımızı mı reddettik diyip şoka girdiler.

• yahu gecen kendileri verdikleri onergeyi chp lilerin verdigini sanip red oyu kullanmadilar mi

• kendileri suçlu da ondan. ama işin resmi taraflarına bakarsanız herşey gayet mantıklı gibi görünüyor yani kılıfına uydurmayı çok iyi biliyorlar. adamlar işlerinde profesyonel. mesela

- çocuk tacizlerinin araştırma önergesini neden redettiniz?

+ çünkü o konuda çalışmamızı yaptık, kanıtları da buradadır: x,y,z. kanıtlar da bu arada ciddi ciddi kanıttır. çalışmanın tamamı yersiz ve aptalcadır ama kağıt üzerinde gereken yapılmış mıdır? evet, kağıt üzerinde onlar haklıdır o yüzden sesini bile çıkaramazsın.

- feto araştırma önergesi neden kabul edilmedi?

+ çünkü o konuda da x,y,z olarak gerekenler yapıldı. işte onlar bunlar tasfiye edildi vs vs. kanıtlarını da çat diye koyarlar önüne. Yine kalırsın öyle.

Dediğim gibi, bu duyduklarınızın tamamı muhalefetin PR'ı. akp bu işin profu artık herşeyi kılıfına uyduruyor. gün sonunda hiç biri çözüm olmuyor ama kağıt üzerinde tamamen haklı oluyorlar. ne diyeceksin?

• ülkemizdeki meclis bir kişinin ağzıyla yönetiliyor tayyip ne isterse o araştırılır o yüzden partili cumhurbaşkanı diyoruz halka menfati sadece partililerine kadardır . Ak partinin çıkardığı yasaların çoğunluğu yandaşlarının cebini doldurmak üzeredir . Köprü havalimanlarında ne paralar dönüyodur kim bilir .

Tabi adam gibi muhalefetimiz olmamasından bu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.