Şimdi Ara

Airties RT-103 Combo Modem Çıldırttı artık benii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aylardır aynı problem nedir anlayamadım modem ayarlarına bi tek port açmak giriyorum 192.168.2.1 yazıyorum girş diyorum sayfanın açılması en az 2-3 dak . sürüyo ondan sonra şifreyi yazıyorum yine aynı şekilde en az bi 5 dak sürüyo hele port açma sayfasına gidene kadar en az 20 dak oluyo he açtım diyelim aradan bi 5-6 saat geçiyo tekrardan modem ayarları eski haline geliyo ve portlar kapanıyo nebiçim iştir anlayamadım gitti bi bilgisi olan varmı bu konu hakkında ..

• aynı sorunlar bende de var kardeş. modem rt-102. lanet olası ayarlara girene kadar canım çıkıyor.
  • ethernet veya usb' den mi kullanıyorsunuz? ethernet ise kablo uzunluğu nedir, usb kullanıyorsanız usb driver olarak hangisi yüklü? driver veya kabloların uzun olması problem yaratıyor gibi geldi bana ya da firmware felan varsa yükleyin bi
  • bu modemler ttnetın kampanyasında dagıttı modemler degil mi ?
  • modeme bir reset at ondan sonra düzelir
  • dostum ethernetten kullanıyoz ayrıca kabloda bi problem yok gayet iyi çalışıyo bi tek modem ayarlarında bi anormallik var ve artık iyice sinirlerimi bozmaya başladı telekomun verdiği modemden ne hayır gelir
  • TTnet modeli için firmware güncellemesi yapın.
    Yine olmazsa normal modelin önce ingilizce sonra türkçe firmwaresini yükleyin. TTnetin sınırlamalarından kurtulacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

dostum ethernetten kullanıyoz ayrıca kabloda bi problem yok gayet iyi çalışıyo bi tek modem ayarlarında bi anormallik var ve artık iyice sinirlerimi bozmaya başladı telekomun verdiği modemden ne hayır gelir

Galiba kabloda problem olduğundan değil de kablonun çok uzun olması Modem ile PC arasındaki hızı düşürüyor olabilir diye kablo uzunluğunu sormuş arkadaş..

Arkadaşımda "Türk"Telekom'un verdiği modemden kullanıyo ve bütün ayarlarını ben yaptım ayar menüsündeki hızı normaldi.
  • defolu malları ucuza kapatıp kampanya adıyla millete düdüklüyordur bu telekom
  • kablo uzun olursa, aygıt yöneticisi üzerinde ethernet ayarlarına girmek icap edebilir. otomatik yapmak yerine elle hız düşürmeyi tercih etmek gerekebilir. 100' ü 10mb' e çekerek bir dene diyeceğim. aynısını wireless' da yaşayan var ise modeme biraz daha yaklaşsın. ama kabloluda da aynı problem yaşanıyorsa yani, ya kablo bozuk ya da kablo uzundur.
  • çok da bedava sayılmaz modemi alıyorsunuz 24 ay üyelik ayda 30 lira
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.