Şimdi Ara

AIRTIES AP-301 ACESS POİNT ŞİFRELEME YARDIM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kabloluyu kablosuza çevirmek için airties ap-301 erişim noktası aldım...Ancak hattıma giriş olmasın diye şifreleme yapacaktım beceremedim destek hattını aradım speedcom+ marka modemimi de ap-301 ile şifrelemem söylendi...Kablolu modemi şifrelemeyi de beceremedim...Modemi şifrelemeden ap-301'e şifreleme yapabilirmiyim??? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..........Sevgilerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravel74 -- 28 Kasım 2007; 19:34:22 >

• Arkadaşlar hala şifreleme yapamadım....Muhtemelen kullanıcı sayısı arttı bu yüzden hızım bayağı düştü....Acil yardımlarınızı bekliyorum....
  • Bence önce modemi çıkartıp access pointe erişim yap. Ordan şifreleme yap. Sonra modemi access pointe bağla, şifreleme devam etsin. Ben kablo modemi, adsl wireless router ile böyle şifreledim yoksa olmuyor, router a erişemiyorum kablo modem bağlanınca.
  • Selam Phantonmx, yardımın için çok teşekkür ederim..........
  • 30 günün varsa hemen o cihazı iade et airties dan uzak dur!!!
  • Dostum bence bu şekilde dışlamak yerine yardımcı olsan çok daha iyi olmazmı arkadaşım sana kim öle bişi dediyse öle bişi yok sen kablosuz sinyali dağıtma amaçlı kullanacaksın ap cihazını yapman gereken işlemi söliyim ben sana modemin hiç bir ayarına dokunma ap cihazının altındaki reset butonuna 10 sn basılı tut daha sonra bilgisayarına elle ip adresi ver 192.168.2.10 örneğin daha sonra internet sayfası açıp 192.168.2.254 gir .giriş ekranını boş geçiyorsun .Sol tarafta menüleri göreceksin Kablosuz menüsünün altında kablosuz güvenlik tıkla şifreleme türünü 64bit hex 10 karakter seçip şifre 1 kutucuğuna ap cihazına vermek istediğin şifreyi yaz kaydet .problem yasarsan tekrar yardımcı olmaya çalışırım dostum .
  • İyi akşamlar destek07;
    Yardımın için teşekkürler söylediğin yolu takip ettim sadece ap cihazını şifreledim ancak internete giremiyorum şu an ne yapmam gerekiyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ravel74 kullanıcısına yanıt
    aynı soru bende de var nasıl çözülecek bu @ravel74
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.