Şimdi Ara

AIRTIES AIR5450 300 Mbps (tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar kablosuz modeme ihtiyacam var AIRTIES AIR5450 300 Mbps almayı düşünüyom sizce nasıl kullanan varmı acaba tşk. saygılar.
    AIRTIES AIR5450 300 Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem
    http://www.exa.com.tr/airties/adsl_modemler/airties_air5450-358-6672.html

• airtiesin hiçbir modemini tavsiye etmiyorum.neden derseniz bu modemlerde dns değişikliği yapamıyorsunuz.buna izin vermiyor ttnetin dnslerini kullanmak zorundasınız.bu büyük bi ayıp elimdeki modemide satıcam tavisyem us roboticsdir.
    3) Yakında Zyxel'in de 300 mbps'lik ve en az AirTies'ın Air5450 modekli kadar şık bir ürünü piyasamıza gelecek; bu ayki bilgisayar dergilerinde reklamları çıkmaya başladı. Ancak fiyatı ve detaylı özellikleri hakkında bilgi sahibi değilim.
    4) Ben de US Robotics markasını almanızı özellikle tavsiye edemeyeceğim. Bunun nedeni de söz konusu markanın Türkiye'deki (esasen çok da fonksiyonel çalışıp çalışmadığını bilmediğim, ama en azından AirTies gibi 24/7 çalıştığını açıklamayan) Müşteri Destek Biriminin zannederim artık kaldırılmış olması. Bence USR yerine Linksys düşünğlebilir ancak Lşinksys'in WAG160N modelini iyice incelemek ve araştırmak lazım. (Bu modelde, antenler cihaz gövdesinin içine gömülüdür...)
    Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.

• 300mbit i sadece airties ürünlerinde görebileceksin.
    Atheros falan hiçbirşey desteklemiyor. Dandik airties işte ne olacak...

Orjinalden alıntı: seven44

şu nasıl arkadaşlar.tavsıye edermısınız bunu,
    http://www.hepsiburada.com/linksys-wgkusb160n-pre-n-kablosuz-adsl2-modem-pre-n-usb-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=45&productid=bd999924

Bu ikili (bir adet ADSL2+ uyumlu pre-N kablosuz modem ve bir adet de pre-N kablosuz ağ adaptöründen oluşan) bir kit. Buradaki modem de yukarıdaki mesajımda bahsettiğim WAG-160N modelidir.
    Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.

• Bence Pre-N değilde Wireless N standardına en yakın Draft 2.0 tercih edilmeli hatta bunlar Wireless N standardı IEEE tarafından onaylandıktan sonra firmware update ile standarda tam destek vereceklerini idda ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 4 Ocak 2009; 23:54:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence 802.11 n özellikli bir ürün alacaksan biraz beklemeni tavsiye ederim. Zira 802.11 n draft 2.0 versiyonuyla en son çıkan ürün Linksys dışında diğer markalarında çalışmaları vardır. Ayrıca 802.11n özellikli ürün aldığında eğerki laptopundaki wifi kart bu özelliğe sahip değilse bağlantı hızın 54 mbps olacaktır.

Linksys 'in şuan ki piyasaya sürmüş olduğu ürün gayet şık görünmektedir.

Belkin ise uzun süredir raflarda görünmekte olup pek bir rağbet yok

Dlink bu marka ise kutu tasarımı ve 3 anten 2dbi özelliği baya etkileyici

Netgear ise yurtdışında ve kendi sitesindeki modellerle çok iddialı vede özellikleri yönünden tavsiye edebilirim. Multimedya bilgisayar dağıtıcısı ürün konusunda sanırım sıkıntıları var

Zyxel ise daha çok kurumsal bazlı olmasından ki sanırım bu konularda ağır kaldı. Kasa tasarımı güzel ve 3 antenli

Airties derseniz kapalı kutu derim. Cihaz üzerinde 2 anten var eksi puan olarak görüyorum.

Biraz zamanınız varsa bence bekleyin şuan ki fiyatlar çok yüksek ve de destekleyen client kartlarını bulmak veya çalıştırma konusunda sıkıntılar var

• arkadaşlar bu 2 model nasıl biri voip li
    1.ZYXEL P-2602HWL ADSL2+ VOIP 4P. 54Mb+2FXS KABLOSUZ
    http://www.exa.com.tr/zyxel/adsl_modemler/zyxel_p2602hwl-358-6896.html

2.ZYXEL P-660HN ADSL2+ 4 PORT 300 Mb KABLOSUZ MODEM
    http://www.exa.com.tr/zyxel/adsl_modemler/zyxel_p660hn-358-6923.html

• quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

300mbit i sadece airties ürünlerinde görebileceksin.
    Atheros falan hiçbirşey desteklemiyor. Dandik airties işte ne olacak...

dediklerinize biraz daha açıklık getirebilir misiniz?
    sadece airties ürünlerinde görmek demekle ne anlatmaya çalıştınız, kusura bakmayın kafam çok karıştı
    airties 5450, zyxel 660hn ve linksys 160n arasında kaldım
  • Airties markasını aldığında eğer elinde linksys veya intel markasının wifi kartı varsa 300 mbps varan hızları göremezsin demek istemiş.Aslında 300 mbps hızı göremiyorsun. Bant genişliğin 50 ile 100 mbps hızlarda gidip geliyor ve hatta bu hızlardan daha da aşağı inebiliyor. Bence şık tasarımıyla ister usb adaptörüyle beraber istersen sadece modem alıcaksan benden tavsiye Linksys al.
    ben 300mbps'yi sadece ağ içinde hızlı dosya paylaşabilmek için istiyordum, yoksa 54mbps ülkemizde internet için oldukça yeterli bir hız

o hiza gercekten ihtiyaciniz varsa profesyonel urun kullanin. ciso oneririm.
  • 2 x2 özelliğidir. Zaten bu hızın alınması için belirli şartlardan biride ortamda kablosuz sinyal gürültüsü olmamalı yakın mesafe olmalıdır. Kaldı ki aşırı trafik varsa zaten bu hızı alamazsınız.
    quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Wireless 300mbit olsada, Ethernet portları 100Mbit olduğu için yerel ağ içinde çok yüksek hız beklemeyin.
    Ayrıca 300mbit = 150 in + 150 out yani ulaşılabilecek max. hız N de 150Mbittir. Bununda pratikte ethernet ile yapılan bağlantıdan çok hızlı olmasını beklemeyin.
  • linksys wag 160 n modemler son derece başarısız kablosuz bağlantı habire kopuyor 1-2 kere tekrar bağlandıktan sonra sınırlı bağlantıya geçiyor. Fişini çekmen gerekiyor gerçi son firmware güncellemesi ile biraz düzeltiler ama kesinlikle tavsiye etmem almadan bir daha düşünün benim fiş takıp çıkarmaktan canım çıktı. Normal kablolu bağlantıda problem yok.

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bu modemin güzel bir incelemesi halen yok. Bırakın incelemeyi modemi alan yok.

1 yorumuna kısmen katılıyor
    2. kısma ise tamamen katılmıyorum

en azından kendi adıma
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.