Şimdi Ara

Air 5450 300 Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün bu arkadaşlar 300 mbps hızında kullananlar varsa bir yorum bekliyorum
    http://www.airties.com/product-details.asp?id=71&pn=Air%205450&ci=1&dil=tr

• quote:

Orjinalden alıntı: hrnayn

ürün bu arkadaşlar 300 mbps hızında kullananlar varsa bir yorum bekliyorum

Evet ben de merak ediyorum, eğer kulanan bilen varsa lütfen söylesin.

Selamlar, saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcuneytb

quote:

Orjinalden alıntı: hrnayn

ürün bu arkadaşlar 300 mbps hızında kullananlar varsa bir yorum bekliyorum

Evet ben de merak ediyorum, eğer kulanan bilen varsa lütfen söylesin.

Selamlar, saygılar...
    Bu modemi test edilip güzelce bir incelense çok iyi olacak. Yoksa ben alıp inceleyeceğim.

• arkadaşlar ben 330 tl ye aldım alalı 3 ay oldu .modemi almamdaki ve bu kadar para vermemdeki tek neden usb özellikli olmasında dolayıydı fakat maalesef usb özelliği şu an çalışmıyormuş yeni yazılım çıkıcakmış, bana aldıktan sonra 1.5 ay içinde cıkacaklarını söylediler ama 3 ay geçmesine karşın hala çıkmadı yazılım, ne zaman teknik desteği ararsanız telefonda yarım saat bekledikten sonra bırı cıkıyor 1 -2 ay sonrasına atıyorlar bu kadar para vermeye deymez ben yaptım bır hata bu kadar para verdım sız yapmayın mesajlarınızı gorunce yazayım dedım zyxel modemım bundan 50 kat daha ıyıydı .rapid yuzunden modemi acıp kapatmam gerekıyor bazen modem aptallasıyor 10 dakka bağlanmıyor sorunlu cihazları ve ınsanları usb tak çalıştır özelliği var diye satıp yuksek fiyatlara satıyorlar bekleyın alıcaksanızda yenı yazılım cıksın usb özellik çalışır hale gelsın zaten o zamana kadar modemın fiyatıda duser

• quote:

Orijinalden alıntı: urtys

arkadaşlar ben 330 tl ye aldım alalı 3 ay oldu .modemi almamdaki ve bu kadar para vermemdeki tek neden usb özellikli olmasında dolayıydı fakat maalesef usb özelliği şu an çalışmıyormuş yeni yazılım çıkıcakmış, bana aldıktan sonra 1.5 ay içinde cıkacaklarını söylediler ama 3 ay geçmesine karşın hala çıkmadı yazılım, ne zaman teknik desteği ararsanız telefonda yarım saat bekledikten sonra bırı cıkıyor 1 -2 ay sonrasına atıyorlar bu kadar para vermeye deymez ben yaptım bır hata bu kadar para verdım sız yapmayın mesajlarınızı gorunce yazayım dedım zyxel modemım bundan 50 kat daha ıyıydı .rapid yuzunden modemi acıp kapatmam gerekıyor bazen modem aptallasıyor 10 dakka bağlanmıyor sorunlu cihazları ve ınsanları usb tak çalıştır özelliği var diye satıp yuksek fiyatlara satıyorlar bekleyın alıcaksanızda yenı yazılım cıksın usb özellik çalışır hale gelsın zaten o zamana kadar modemın fiyatıda duser
    yorumunuz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

yorumunuz için teşekkürler

Alıntıları Göster
    ben de kullaniyorum bu modemi. usb destegini bilemeyecegim isim olmadi,
    snmp destegi yok, dokumaninda yazdigi halde snmp uzerinden istatistikleri gormek isterseniz unutun bunu. "yanlis" yazmislar. iade etmek istedigimde de yardimci olacak olan airties yan cizdi... neyse bunun disinda urun fena degil, agir yuk altinda sorunsuz sekilde 8 mbit adsl1 hattimla guzel guzel calisiyor. wireless 802.11n destekleyen laptopumla 4 mbyte/sec goruyorum lan'da dosya transferi yaparken ki bu da 32 mbit eder ( 11g 11b de max 1.5 mbye/saniye idi bu download, upload hizi) . bu hiz 1080p filmleri NAS uzerinden share edip laptopta seyretmek icin yeterli bir hiz.
    Bunlar disinda aletin goruntusu, on paneli cok basit ve hos degil, saklayacak bir yer ariyorsunuz. wireless'in kapsama alani eski thomson speedtouch 580 modemimle ayni. tunel kalip evde en uc noktalarda da calisiyor. birden fazla wifi sid tanimlayip farkli sifrelemeler secebiliyorsunuz. MESH destegi varmis, hic kullanmadim. diger Airties modemlerinde oldugu gibi TTnin 39.39 ve 39.40 DNS IPleri firmware'e gomulu durumda, eger DNS'i de dhcpden al diyorsaniz PClerinize sorun olabilir.
    en son firmware subatta cikmis guncellemeyi unutmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: oasisngn

ben de kullaniyorum bu modemi. usb destegini bilemeyecegim isim olmadi,
    snmp destegi yok, dokumaninda yazdigi halde snmp uzerinden istatistikleri gormek isterseniz unutun bunu. "yanlis" yazmislar. iade etmek istedigimde de yardimci olacak olan airties yan cizdi... neyse bunun disinda urun fena degil, agir yuk altinda sorunsuz sekilde 8 mbit adsl1 hattimla guzel guzel calisiyor. wireless 802.11n destekleyen laptopumla 4 mbyte/sec goruyorum lan'da dosya transferi yaparken ki bu da 32 mbit eder ( 11g 11b de max 1.5 mbye/saniye idi bu download, upload hizi) . bu hiz 1080p filmleri NAS uzerinden share edip laptopta seyretmek icin yeterli bir hiz.
    Bunlar disinda aletin goruntusu, on paneli cok basit ve hos degil, saklayacak bir yer ariyorsunuz. wireless'in kapsama alani eski thomson speedtouch 580 modemimle ayni. tunel kalip evde en uc noktalarda da calisiyor. birden fazla wifi sid tanimlayip farkli sifrelemeler secebiliyorsunuz. MESH destegi varmis, hic kullanmadim. diger Airties modemlerinde oldugu gibi TTnin 39.39 ve 39.40 DNS IPleri firmware'e gomulu durumda, eger DNS'i de dhcpden al diyorsaniz PClerinize sorun olabilir.
    en son firmware subatta cikmis guncellemeyi unutmayin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kesinlikle almayın. Hayatımda haptığım en iğrenç hatalardandı ilk başta şöyle düşündüm 300mbit baglanmasada 200mbit baglanır obile fena degil dedim 5 bilgisayarlı tek odalı geniş bir alanda local network ve kablosuz için aldım. şimdi 300mbit kesinlikle yalan ilk başlarda 2mbyte/s ile transfer yapıyordu. bütün makinalara 300bitlik wireless ethernet kartı taktım. aynı yerde olmasına ragmen kesinlikle 300 mbit göremiyorum. 270 max ayrıca ciddi ping sorunları var paket kaybı çok fazla airties yetkililerinin bana söylediği bizim usb air 2410 alman gerektiği tamam deyip 2 tane alıp denediğimde tam bir felaketle karşılaştım kesinlikle wireless pci kartlardan daha iyi degil hatta daha kötü pingler 10ms nin altına inmiyor baglantı hızı 200mbit e zor çıkıyor vb. birsürü problem ayrıca makinelerin bütün antenlerini 9db lik antenle degiştirdim. anlayacağınız 1mbit yada 4 mbit internet için ideal fakat local network için kesinlikle önermiyorum. kanal manal anten vb işlemlerle max görebildiğim dosya transfer hızı 4.1mbyte/s buda 32 mbit yaparki 300mbit yalan boşuna almayın alanlara tavsiye etmeyin yazık insanlara ugraşmasınlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan4262

arkadaşlar kesinlikle almayın. Hayatımda haptığım en iğrenç hatalardandı ilk başta şöyle düşündüm 300mbit baglanmasada 200mbit baglanır obile fena degil dedim 5 bilgisayarlı tek odalı geniş bir alanda local network ve kablosuz için aldım. şimdi 300mbit kesinlikle yalan ilk başlarda 2mbyte/s ile transfer yapıyordu. bütün makinalara 300bitlik wireless ethernet kartı taktım. aynı yerde olmasına ragmen kesinlikle 300 mbit göremiyorum. 270 max ayrıca ciddi ping sorunları var paket kaybı çok fazla airties yetkililerinin bana söylediği bizim usb air 2410 alman gerektiği tamam deyip 2 tane alıp denediğimde tam bir felaketle karşılaştım kesinlikle wireless pci kartlardan daha iyi degil hatta daha kötü pingler 10ms nin altına inmiyor baglantı hızı 200mbit e zor çıkıyor vb. birsürü problem ayrıca makinelerin bütün antenlerini 9db lik antenle degiştirdim. anlayacağınız 1mbit yada 4 mbit internet için ideal fakat local network için kesinlikle önermiyorum. kanal manal anten vb işlemlerle max görebildiğim dosya transfer hızı 4.1mbyte/s buda 32 mbit yaparki 300mbit yalan boşuna almayın alanlara tavsiye etmeyin yazık insanlara ugraşmasınlar.

Alıntıları Göster
    Ya arkdaşım sen kazık yemişsin. Alacaktın Zyxel veya Linksys işi bitirecektin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemtasarim

Ya arkdaşım sen kazık yemişsin. Alacaktın Zyxel veya Linksys işi bitirecektin.

Alıntıları Göster
    bende usr modem en son 9113 modemim kullandim yillarca ama bu modemi kullandktan sonra iyiki almisim diyoroum tik demedi modem herseyi cok guzel hizli kullanıslı herkesin anliyabilecegi sekilde kolay

vatanda suan 260 ytl usb modemide yaninda hediye daha ne olsun

http://www.vatanbilgisayar.com/airties-air-5450+air-2410-air-5450-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-adsl-modem-+air2410-kablosuz-n-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=39910

bundan daha iyisi ayni sartlarda modem yok bosuna kimse aramasin bazi yerler bunun tek hali ile ayni fiyata satiyor bir ara 230 ytl idi simdi fiyati artimis yinede mukenmel ürün mukenmel fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

bende usr modem en son 9113 modemim kullandim yillarca ama bu modemi kullandktan sonra iyiki almisim diyoroum tik demedi modem herseyi cok guzel hizli kullanıslı herkesin anliyabilecegi sekilde kolay

vatanda suan 260 ytl usb modemide yaninda hediye daha ne olsun

http://www.vatanbilgisayar.com/airties-air-5450+air-2410-air-5450-300mbps-kablosuz-n-adsl2+-4-port-adsl-modem-+air2410-kablosuz-n-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=39910

bundan daha iyisi ayni sartlarda modem yok bosuna kimse aramasin bazi yerler bunun tek hali ile ayni fiyata satiyor bir ara 230 ytl idi simdi fiyati artimis yinede mukenmel ürün mukenmel fiyat

Alıntıları Göster
    Bo konuyu güncel tutmak istedim.
    Bu modemde açıkçası gözüm var!

Modem hakkında düşüncelerini eklemek isteyen, kullanan var mı acaba?
    Fiyatı yavaş yavaş ucuzlamaya başladı da..

İstesek adsl modem özelliğini kullanmadan sadece router olarak da kullanabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

İstesek adsl modem özelliğini kullanmadan sadece router olarak da kullanabiliyor muyuz?

Bende bu modem olmadığı için deneme fırsatım olamadı ama herhalde DHCP özelliğini kapatarak bu modem de kablosuz router olarak kullanılabilir.

Ancak piyasada bir de Air 4450 modeli var ve bu zaten kablosuz 802.11n (draft) router.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

quote:

Bende bu modem olmadığı için deneme fırsatım olamadı ama herhalde DHCP özelliğini kapatarak bu modem de kablosuz router olarak kullanılabilir.

Ancak piyasada bir de Air 4450 modeli var ve bu zaten kablosuz 802.11n (draft) router.

Alıntıları Göster
    Bu modemin 1 alt versiyonunu kullanma fırsatım oldu. wlan +g desteği ve 2 telefon bağlanabilen versiyonu. (Modelini hatırlamıyorum) Genel itibari ile güzel bir ürün. Arayüzü önceki modelleri gibi kolay ve anlaşılır seviyede. Çekim gücü iyi. Ancak tek bi sorunu vardı (belki benim kullandığım öyleydi) modeme yeni IP aldırırken ya da on/off yaparken tak-tuk ses çıkartıyor. Sanki elektrik şalterini aç-kapa yapar gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bu modemin 1 alt versiyonunu kullanma fırsatım oldu. wlan +g desteği ve 2 telefon bağlanabilen versiyonu. (Modelini hatırlamıyorum) Genel itibari ile güzel bir ürün. Arayüzü önceki modelleri gibi kolay ve anlaşılır seviyede. Çekim gücü iyi. Ancak tek bi sorunu vardı (belki benim kullandığım öyleydi) modeme yeni IP aldırırken ya da on/off yaparken tak-tuk ses çıkartıyor. Sanki elektrik şalterini aç-kapa yapar gibi.

Alıntıları Göster
    bunun yerine belkin n1 düşünülebilir. tabi bulabilirseniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kedilidede

bunun yerine belkin n1 düşünülebilir. tabi bulabilirseniz...

Alıntıları Göster
    çok kötü tavsiye edilmez, yukarıda sözü edilen usb için firmware güncellemesi hala çıkmadı ve sanırım çıkmayacak. yedik kazığı oturduk, bende bunun üstüne birde sürekli resetlenme problemi var, resetleniyor ve açılıyor, ayrıca bağlantıda süreki kopmalar oluyor. olmamış diyoruz Airties a 0 puan veriyoruz ve tövbe ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdenizli -- 5 Ekim 2009; 2:13:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdenizli

çok kötü tavsiye edilmez, yukarıda sözü edilen usb için firmware güncellemesi hala çıkmadı ve sanırım çıkmayacak. yedik kazığı oturduk, bende bunun üstüne birde sürekli resetlenme problemi var, resetleniyor ve açılıyor, ayrıca bağlantıda süreki kopmalar oluyor. olmamış diyoruz Airties a 0 puan veriyoruz ve tövbe ediyoruz.

Alıntıları Göster
    Modemi 4 gündür kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım usb özelliğini denemedim tanıyıp tanımadığına baktım elimde ne varsa tanıdı flash bellek dahil
    alırken v2 olmasına dikkat edin emule kullanan arkadaşlara özellikle tavsiye edilir eski sürümünü kullanmadığım için bilemiyorum ama yenisi gerçekten iyi bağlantı ayarları port açma vb kolaylıkla yapılabiliyor
    Wireless kapsama alanı oldukça geniş ve iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: UnHoly-R

Modemi 4 gündür kullanıyorum herhangi bir problemle karşılaşmadım usb özelliğini denemedim tanıyıp tanımadığına baktım elimde ne varsa tanıdı flash bellek dahil
    alırken v2 olmasına dikkat edin emule kullanan arkadaşlara özellikle tavsiye edilir eski sürümünü kullanmadığım için bilemiyorum ama yenisi gerçekten iyi bağlantı ayarları port açma vb kolaylıkla yapılabiliyor
    Wireless kapsama alanı oldukça geniş ve iyi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar modemi 1 haftadır kullanıyorum. Kablosuz sinyal gücü oldukça iyi. Harici harddisk, USB hafıza sorunsuz kullanabiliyorum. Yazıcıyı henüz denemedim.
    Yanlız bir türlü port yönlendirme yapamadım (remote admin, emule gibi programlar için), ne yaptımsa olmadı, port açıp kullanabilen var mı? yoksa sorun bende mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mayaksiz

Arkadaşlar modemi 1 haftadır kullanıyorum. Kablosuz sinyal gücü oldukça iyi. Harici harddisk, USB hafıza sorunsuz kullanabiliyorum. Yazıcıyı henüz denemedim.
    Yanlız bir türlü port yönlendirme yapamadım (remote admin, emule gibi programlar için), ne yaptımsa olmadı, port açıp kullanabilen var mı? yoksa sorun bende mi?

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    kapsama alanı 2 antenli olmasına ragmen eski D-link G624 modemimden daha düsük.kapsama alanı genis diye almayı düsünenler varsa bu uyarıyı göz önüne alsınlar.birde modem biraz fazla yer kaplıyor.300 mb aktarım hızına sahip modem almayı düsünenler biraz daha beklesinler bence
  • Kendi yazımı alıntılıyorum!
    Aldım sonunda modemi...
    Çok da güzel bir modeme benziyor ancak bazı sorunlarla boğuşuyorum.
    Linksys ten sonra kullanması çok zor gibi geldi bana!

DNS artık TTNET bağımlı değil, istediğiniz dns i tanıtabiliyorsunuz. Yazılım güncellendi yani.

Yaşadığım bazı sorunları alttaki başlıkta yazdım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_31074277/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36894720

Teşekkürler.
    quote:

• quote:

Kendi yazımı alıntılıyorum!
    Aldım sonunda modemi...
    Çok da güzel bir modeme benziyor ancak bazı sorunlarla boğuşuyorum.
    Linksys ten sonra kullanması çok zor gibi geldi bana!

DNS artık TTNET bağımlı değil, istediğiniz dns i tanıtabiliyorsunuz. Yazılım güncellendi yani.

Yaşadığım bazı sorunları alttaki başlıkta yazdım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_31074277/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36894720

Teşekkürler.
    quote:

Alıntıları Göster
    usb yuvasına hub takıp çoklama yapılabiliyor mu?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.