Şimdi Ara

AIR ALERT III: TAM BİR ZIPLAMA PROGRAMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
30
Favori
306.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weresth

quote:

Orjinalden alıntı: by_narkotix

arkadaşlar bende başladım bu programa daha bir gün oldu bacaklarım ağrıyacağına vücudumun her yeri ağrıo ama bişeyi de farkettim evin tavanına zıplayarak yetişemezken programı uyguladıktan 15 dk sonra zıplayarak rahat yetişiyorum
    Bu arada boyum 1.75 cm kilom da 55 kg

aynen aynısı bana oldu

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar ben bu programi yaklasik 5-6 hafta uyguladim hic bi deisiklik gormeyince moralim bozuldu ve biraktim boyum 1.90 85 kiloyum panyaya degebiliorm eger ii isinirsam potayi anca cekiorm sorun bende mi acaba (o kesin de) bana bi fikir verin yaza kadr smac basmak istiyorum :(:(:(

• quote:

Orijinalden alıntı: treg_bart

ya arkadaslar ben bu programi yaklasik 5-6 hafta uyguladim hic bi deisiklik gormeyince moralim bozuldu ve biraktim boyum 1.90 85 kiloyum panyaya degebiliorm eger ii isinirsam potayi anca cekiorm sorun bende mi acaba (o kesin de) bana bi fikir verin yaza kadr smac basmak istiyorum :(:(:(

Alıntıları Göster
    o senin kazmalıgın demek geliyor içimden ama ayıp olmasın diye demiyorum

Orijinalden alıntı: quak

o senin kazmalıgın demek geliyor içimden ama ayıp olmasın diye demiyorum

Alıntıları Göster
    oyle de naparsin bunye meselesi kas yok bacaklarda calisiorm hic bi deisiklik yok takdir-i Ilahi yani

Orijinalden alıntı: treg_bart

oyle de naparsin bunye meselesi kas yok bacaklarda calisiorm hic bi deisiklik yok takdir-i Ilahi yani

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben çok faydasını görüyorum daha ilk günden farkettim yakında inşallah basacam şu lanet olası şeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: by_narkotix

arkadaşlar ben çok faydasını görüyorum daha ilk günden farkettim yakında inşallah basacam şu lanet olası şeyi

Alıntıları Göster
    biraz da psikolojik..yapamam dersen zaten yapamazsın

çok felsefi konuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Something

biraz da psikolojik..yapamam dersen zaten yapamazsın

çok felsefi konuştum

Alıntıları Göster
    şu smacı sırf stress atmak için basmak istiyorum

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

şu smacı sırf stress atmak için basmak istiyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bi söylentiye göre bu air alert boyun uzamasını durduruyo muş
    doğrumu

• quote:

Orijinalden alıntı: beyaz kral

arkadaşlar bi söylentiye göre bu air alert boyun uzamasını durduruyo muş
    doğrumu

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=yFhge8RMeic

• quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

http://www.youtube.com/watch?v=yFhge8RMeic

Alıntıları Göster
    beyler ben 14 yaşımdayım bunu yapalbilirmiyim????????
    boy=165
    kilo=60

Orijinalden alıntı: i love this game

beyler ben 14 yaşımdayım bunu yapalbilirmiyim????????
    boy=165
    kilo=60

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lütfen bi cevap yazarmısınız???

Orijinalden alıntı: beyaz kral

arkadaşlar lütfen bi cevap yazarmısınız???

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=2RKukCzBO9M
    http://www.youtube.com/watch?v=0RCjZr_6ucM

• quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

http://www.youtube.com/watch?v=2RKukCzBO9M
    http://www.youtube.com/watch?v=0RCjZr_6ucM

Alıntıları Göster
    şuan nekadar zıplıyorsanız 8-14 inch daha fazla zıplatır diyodu videoda 1 inch 2 cm den fazla olduuna göre en az 16 cm daha yukseğe zıplıcaksınız programı uyguladıktan sonra

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.

• quote:

Orijinalden alıntı: emure

şuan nekadar zıplıyorsanız 8-14 inch daha fazla zıplatır diyodu videoda 1 inch 2 cm den fazla olduuna göre en az 16 cm daha yukseğe zıplıcaksınız programı uyguladıktan sonra

Alıntıları Göster
    gerçekten işe yarıyo buyurun http://www.youtube.com/watch?v=scpxKpm8_lE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airman26 -- 8 Nisan 2007; 11:14:22 >

• Hım güzel gibi gidiyor ama bakalım video lar daha yararlı olur tam olarak yapılmıyor yoksa video suz çok güzel sürekli güncel tutalım da sonucunu herkesten öğrenelim

Orijinalden alıntı: Carmelo_Anthony

Hım güzel gibi gidiyor ama bakalım video lar daha yararlı olur tam olarak yapılmıyor yoksa video suz çok güzel sürekli güncel tutalım da sonucunu herkesten öğrenelim
    Kardeşlerim ben 1.90 boyunda 65 - 70 cm şıçrayan bi voleybolcuyum. Progarama yaklaşık 1 ay sonra başlicam ve yaz boyunca çalışıcam.Aresten videosunu indirin ve izleyin daha detaylı bilgi edinmiş olursunuz Ben 4 ay sonra sonucu buraya yazarım.Bence sıçramak isteyenler için süper bi program işe yaramaz die bişey yok eminimki daha yükseğe sıçrayacaksınız.

• arkadaşlar ben 14 yaşındayım basketbol oynuyorum ama kafaya koydum 165cm lik boyumla 305cmlik potaya bayan olmama rağmen smaç koyacam boykins de yapmış sizce bu mümkün mü ne tavsiye edersiniz

Orijinalden alıntı: gözdegörmüş

arkadaşlar ben 14 yaşındayım basketbol oynuyorum ama kafaya koydum 165cm lik boyumla 305cmlik potaya bayan olmama rağmen smaç koyacam boykins de yapmış sizce bu mümkün mü ne tavsiye edersiniz
    bayanlarda durum birazdaha farklıdır ama 305 sen daha yüksek olacağının garantisini verebilirim

Orijinalden alıntı: gözdegörmüş

arkadaşlar ben 14 yaşındayım basketbol oynuyorum ama kafaya koydum 165cm lik boyumla 305cmlik potaya bayan olmama rağmen smaç koyacam boykins de yapmış sizce bu mümkün mü ne tavsiye edersiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: gözdegörmüş

boykins in zenci oldugunu unutmayalim ama azmin zaferi olabilirsin =) . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: fatal flex

quote:

Orjinalden alıntı: nomnsecreteam

kesinlikle

videoyu bulan varmı?

forumda gördum sanırım air alert videosunu indirdim hareketlerin yapılımı ve ısınma hareketleri war... 15dklık 2 video aır alert işte ....

Ya soruma cvp veren olmadı bölum neyi ifade ediyor açıklama yapabilir misiniz ?

Alıntıları Göster
    onlar mesala 2*15 dio 30 kere yapcan sen onu ayrıca videoyu atar mısın msn adresim crazy_lolo35@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: tta

peki arkadaşlar bi sefer yapınca bu air alert'i kaç cm zıplatıo?? ben forumlarda okudum da zenciler 15 inch falan yazmış yanılmıyosam 1 inch 2,7 cm ye karşılık gelio. öyleyse bu yaklaşık 40 cm falan zıplatıo. o zaman bunu iki kere yapan kuşlarla yarış yapar. ben inch in karşılığını yanlışta hatırlıo olabilrim. bi aydınlatıverin beni bu konuda lütfen!

Alıntıları Göster
    tabi bir inch 2.4cm ben 3.haftadayım 10 cm arttı harika bişy rahat zıplarsın okulda yapıpta panyanın ortasına değen war boyu 1.83
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.