Kendime dışarı çıkıcam derim 10kez sorarlar nere gidiyon diye. Dışarı çıktım diyelim tekrar aramaya başlarlar ne yaptın, nerdesin. Nerde olduğumu söylemek istemem o yüzden telefonlara bakmam sonra 10kez aralar ard arda en son açarım telefonu derler ki öldün zannettik POLİSE İHBAR ediyorduk derler. ULAN ÖLECEKSEM ÖLEYİM EAHAT BIRAKIN YA BU NEDİR AMG TELEFONA BAKMADIM DİYE POLİSE KAYIP İHBARINDA BULUNACAKLARMIŞ BUNU ANNEM SÖYLÜYOR VAR YA O AN Bİ SİNİRLENDİM TOKADI VURUCAKTIM AĞZINA KADININ, NEYSEKİ DERİN NEFES ALDIM SAKİNLEŞTİM İÇİMDEN KÜFRETTİM ÖLMÜŞ ANASINA VALLAH BIKTIM YA < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ailesi böyle sinir bozucu olan var mı la?

-
-
"""BUNU ANNEM SÖYLÜYOR VAR YA O AN Bİ SİNİRLENDİM TOKADI VURUCAKTIM AĞZINA KADININ""""
O senin annen . Senin için endişeleniyorlar , seni önemsiyorlar işte ne güzel . Anlattıklarına bakılırsa biraz abartıya kaçtıkları doğru ama bir insanın seni önemsemesi , merak etmesi kötü bir şey değil bence. Bu laflar hiç yakışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 10 Ağustos 2022; 1:10:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendinden utanmalısın. İki öğün yemek yapmasa annen baygın yatarsın. İki gün temizliğini yapmasa giyecek giysi bulamaz kokarsın. Her işini yapan, sana hizmet eden, seni merak eden insana dediklerin lafları duysa dünyası yıkılır. Nasıl insanlarsınız, ne yiyip içiyorsunuz, kimleri örnek alıyorsunuz bilmiyorum ama bedava yaşayan asalaklarsınız. İki yumurta kıramayacağına eminim ama herkesi doyurur gibi havanız var.
Güzel falan değil. Siz de böyle yapacaksanız çocuk falan yapmayın. Yetişkin bir bireyin annesine babasına sürekli hesap vermesi iyi bir şey falan değil. Hadi 1 kere sorarsın çocuk çıkarken nerede olduğunu bilmek için de 10 kere sormak nedir? Sürekli aramak nedir?
Aileler bazenleri çocukları için fazla endişeli olabiliyor . Sürekli arayıp rahatsız edici olabiliyorlar kabul . Ama bu aileye şiddet uygulanmasını gerektirmiyor. Bunu düşünmek bile normal değil bence.
kaç yaşındasın
-
Allah o çilekeş anana sabır versin
Ben şiddet konusuna yorum yapmadım. Sizin hiç normal olmayan bir şeyi sevimlileştirmenize tepki verdim orda. Rahatsız edici olabiliyorlar değil direkt katlanılamaz oluyorlar böyle olunca.
Annemle zamanında konuştum rahatsız olduğumda bunları, allahtan anlayışlı bir annem var. Ne zaman dışarı çıksam kimle çıktığımı sorması veya akşam çıktığımda 2 - 3 kez araması rahatsız ediyordu, rahatsız olduğumu net belirttim kökten çözüldü.
Endişelenmesin. 19 yaşındayım neyin ne olduğunu biliyorum. O kadar endişe ederek büyüttüler ki şu yaşımda yanımda küfür etse birileri küfür ne bilmiyormuş gibi yapiyorum yanlarında hiç rahat değilimbu yüzden. Dışarı çıktığımda da yıkık gibi tek dolaştığımı da bilmelerini istemiyorum bunu öğrense daha çok üzülecek aslında. Bu yüzen ariyor o an aylak aylak sokaklarda geziyorumdur arayıp soruyor bana nerde ne yapiyon orda desem ki “valla tek başıma sokak geziyom” diyemem utanırım ki o yüzden açmiyorum. En son eve gidince bana diyorki Polise kayıp ihbarında bulunacaktık. Hiç rahat değil anlayın ya.
Bende şiddet konusuna yorum yapıyorum zaten. Yoksa ailesinin bu kadar aramasının normal olduğunu falan söylemedim . Siz nedense üstünüze alınıp olayı farklı yönlere çekmeye çalışıyorsunuz
Hocam ben senin gibi anama vursam babam beni öldürür. Valla verecekleri 2 kuruş para olmasa köpek ederdim ikisini de aklımda bir şey var olursa yüklü bir para alacağım onlardan sonra uzun bir süre uğraşmam bunlarla
ailene yaşattıklarını yaşamadan ölmemen dileğiyle. Bir gün senin çocuğunda senin için " TOKADI VURUCAKTIM AĞZINA KADININ" şu cümleyi kurmasını çok isterim.
-
önce kendini bi düzene koy kardeşim, annen-baban senin nasıl biri olduğunu / olmadığını iyi biliyorlar da ondan böyleler...
-
Ailenin değerini onlar bu dünyadan gittikleri zaman anlarsın. Bu yazdıkların aklına gelir çok pişman olursun ama fayda etmez. Onlar senin ailen, hoşlanmasan da en azından gönüllerini alacak ve onları kırmayacak şekilde açıklama yapabilirsin.
Şuan yanımda olsan ne yapacağımı iyi biliyorum
Ailesini tanımadığı kişilere şikayet eden, karalayan kişiden bir halt olmaz.
-
Şikayet ediyorum ama amacım birinin beni anlaması. Konuşacak kimse yok
Bizim toplumumuzda aileler çocuklarını birey olarak görmediği için normal birşey herşeyine karışırlar her şeye hesap vermek zorunda kalırsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

"""BUNU ANNEM SÖYLÜYOR VAR YA O AN Bİ SİNİRLENDİM TOKADI VURUCAKTIM AĞZINA KADININ""""
O senin annen . Senin için endişeleniyorlar , seni önemsiyorlar işte ne güzel . Anlattıklarına bakılırsa biraz abartıya kaçtıkları doğru ama bir insanın seni önemsemesi , merak etmesi kötü bir şey değil bence. Bu laflar hiç yakışmıyor. |
Kendinden utanmalısın. İki öğün yemek yapmasa annen baygın yatarsın. İki gün temizliğini yapmasa giyecek giysi bulamaz kokarsın. Her işini yapan, sana hizmet eden, seni merak eden insana dediklerin lafları duysa dünyası yıkılır. Nasıl insanlarsınız, ne yiyip içiyorsunuz, kimleri örnek alıyorsunuz bilmiyorum ama bedava yaşayan asalaklarsınız. İki yumurta kıramayacağına eminim ama herkesi doyurur gibi havanız var.
|
Allah o çilekeş anana sabır versin
|
Benzer içerikler
- saçkırandan kurtulanlar
- bek ecza deposu çalışan yorumları
- ales zor mu
- ayaktan çıkan ayakkabıya çözüm
- snapchat kullanan sevgili
- 5g nedir zararları
- moonwalker ayakkabı
- google çizim yap
- huawei boykot mu
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X