Şimdi Ara

Ailenizin Seçimi Ne Olacak? (2015-2018 Karşılaştırma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 - Anneannem ve dedem AKP'ye, annem CHP'ye, babam ise MHP'ye (sanırım) oy verdi. Ben CHP'ye oy verdim.
    2018 - Anneannem AKP'ye ve Erdoğan'a oy verecek yine. Dedem sizlere ömür. Ben İYİ Parti'ye ve İnce'ye oy vereceğim. Annem ve ilk kez oy kullanacak iki kardeşim de İYİ Parti'ye ve İnce'ye oy verecek. Babamın tercihleri hakkında ise hiçbir bilgim yok şimdilik. AKP'ye ve Erdoğan'a vermeyeceği kesin gibi.

Baktığımız zaman iyi bir değişim oldu bizim ailede. Sizin durum nedir?

• Bizim sülale en aşşa 300 kişi herkes ince chp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp

• 2015 - 3 Chp
    2017 - 4 Hayır
    2018 - 2 İyi Parti / 2 Chp
    2018 - 1 Akşener / 3 İnce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofpotatoes -- 17 Haziran 2018; 12:49:34 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05C9F9077 -- 17 Haziran 2018; 12:54:50 >
  • 2015 - 4 MHP
    2017 - 3 Hayır
    2018 - 3 İYİ,3 Meral,2.tur 3 İnce.
  • 2015 akp 3 mhp 1

2017 evet 3 bos oy 1

2018 akp 3 iyi 1

2018 rte 3 ince 1

Ordaki 1 lerin hepsi benim ailem kemik akpli, bu yuzden siyaset konusu acildiginda baska odaya gecerim kimseyle tartismak istemem sonucta ailem onlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karma karışık..akp chp ip ne ararsan var....ama dikkatim akp den ve chp den ip e geçişler olması...
  • 2015 - Babam annem ben mhp

2017 - 3 hayır

2018 - Babam akşener ve iyip ben ve annem ince ve iyip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 17 Haziran 2018; 13:7:14 >
  • bizim çekirdek ailede siyaset neredeyse hiç konuşulmadığı için kimse kimin kime vereceğini bilmez. bence en iyisi de budur.
    akrabalara gelirsek, çoğunun şu anki eğilimini emin olarak bilmesem de en son hepsi erdoğan aşığıydı, değişeceklerini zannetmiyorum. bir tek teyzem ve ailesi saadete ve temel reise verir muhtemelen.
  • 3 chp 3 ihsan

3 iyiparti 3 ince
  • Ailemi bu işe karıştırma

4 iyi

5 pekiyi

• Valla 40 yaşımı geçtim,babamın hangi partiye oy verdiğini öğrenebilmiş değilim henüz:)

Büyük biraderlerin biri meclis için iyi veya chp'ye,diğeri muhtemelen mhp'ye atacaktır.Başkanlıkta ne yaparlar bilmem.Mhp'ye atacak olanın c.başkanıyla pek arası yok çünkü.Valide hanımıda c.başkanına kızarken gördüm geçen,meral teyzeye de atabilir,tv'lerde ince daha çok görünüyor,ona da atabilir,saadet adayı çok yaşlı diyor ya,aslında yaşıtlarMecliste iyi partiye atmayı düşünüyorum bende.Başkanlık seçiminde şu an için kullanma planım yok.O an atasım gelirse,kime vermeyeceğimi biliyorum en azından:)
  • AKP CHP HDP'ye atmazlar geri kalan hepsine atabilirler
  • 2015 - 2 Mhp(Ben, eşim) 2 Chp(Annem, ağabeyim) 1 Boş(Rahmetli Babam) (Ailede tek ocaktan yetişme benim)
    2017 - 4 Hayır
    2018 Mv - 3 İyi(Ben, eşim, ağabeyim) 1 Chp (Annemin taraf "dededen chpliyiz" tayfasından ikna ediyorum bakarız diyor ama sandıkta chpye basacak yine herhalde)
    2018 Cb - 2 Akşener(Ben, eşim) 1 Erdoğan(Ağabeyim) 1 Kararsız(Annem İnce-Akşener arasında)
  • 2015 1 akp 2 chp

2017 2 hayır (akpli babam artık bu evin mensubu değil)

2018 2 iyi 2 akşener

• Yaşlı seçmene pek güvenmiyorum ben konuşur eder ama bi şekilde yine AKP'ye verir oyunu. Çalkantılı bir koalisyon süreci yaşandı mı hepsi koşa koşa Tayyip'e basacak yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde 3 rey var ezelden beri akpye giden reylerin bu sene 2 tanesi fizik dahisi muharrem inceye 1 tanesi meral annemize gidiyor helali hoş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picmain -- 17 Haziran 2018; 13:45:7 >
  • 2015- 2 AKP 1 MHP(ben)
    2017 2 evet 1 hayır(ben)
    2018 2 AKP(anne-baba) 1 İYİ (ben) 1 CHP (kız kardeşim)
    2. Turda muhalefetten kim kalırsa ona vereceğim bizim aile yine tayyibe verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 17 Haziran 2018; 14:5:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snowizma

2015 - 2 Mhp(Ben, eşim) 2 Chp(Annem, ağabeyim) 1 Boş(Rahmetli Babam) (Ailede tek ocaktan yetişme benim)
    2017 - 4 Hayır
    2018 Mv - 3 İyi(Ben, eşim, ağabeyim) 1 Chp (Annemin taraf "dededen chpliyiz" tayfasından ikna ediyorum bakarız diyor ama sandıkta chpye basacak yine herhalde)
    2018 Cb - 2 Akşener(Ben, eşim) 1 Erdoğan(Ağabeyim) 1 Kararsız(Annem İnce-Akşener arasında)
    Hocam abiniz doğudan batıya kaymış heralde CHP'li insanın RTE'ye oy vermeside komik kaçmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.