Şimdi Ara

2019 İlk Bin için Tavsiyeler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tayfa kelimesini kullanmayı sevmiyorum ama 2019da ilk bine girmeyi hedefleyenler için tavsiyeleriniz nedir? Mezun arkadaşların da elbet bi yorumu vardır... Onlardan da alalım. Forumda ilk 5k yapan çok arkadaş var, şuandan itibaren nasıl bir yol izlenmeli? TYT AYT sistemine giren ilk grup sizsiniz. TYT konularını bitirmiş olan birisi 12. sınıfta nasıl çalışmalı? Deneyimlerinizden faydalanalım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• up

• 3 yıl boyunca çalışmadıysan son sene ilk 5k yapmayı unut.(eğer iel, Kabataş gibi liseden değilsen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarcus699 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeler lütfen

• güzel tavsiyeler deneyimler

• Öne çıkaralım lütfen herkes görsün

• güzel tavsiyeler geliyor gibi Öne çıkaralım lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk 100 için kaynak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

• tarcus699 kullanıcısına yanıt
    sadece son 2 sene kastım, 9 10 sıfırdı. 577. oldum. atmayın bi yerlerinizden, yok şu kadar çalışmadıysan şurayı unut lafları kadar komik olan bir şey yok.

konu sahibine önerim, aytyi halletmeye çalışıp o arada bol bol tyt denemesi çözmesi(yeni sisteme uygun olanlardan.)

• enhaş4 E kullanıcısına yanıt
    9 10 11 temelim var zaten TYTyi de bitirdiğimi söyledim Tavsiyen için teşekkürler Tebrik ederim :)

• Olum bilmiş bilmiş konuşma , tyt yi bitirdim felan, bitirdiysen git tatil yap ne diyek

• Şunu yapınca ilk bine giriyorsun diye bir şey yok. Yapman gereken tek şey çok çalışmak

• son sene çalışmayla olacak iş değil.yani olan da birkaç tanedir.temelin varsa 12'de su gibi akıp gider

• eksik olduğun konuları yala yut öyle netlerin artar
  • Tytye ara ara bak ayt hayat kurtarır.

• Bu doğru işte

Bunun dışında özgüvenli ol soruları gördüğün zaman ilk etapta çözemediysen bile yorum yap uğraş ben bunu çözerim diye bak

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enhaş4 E kullanıcısına yanıt
    Nerenle okudun bilader 9-10-11 çalışmadıysan diyorum gelmiş bana 11-12de kastim diyosun düzgün okuyun boş yapmayın bana

• Sıkı ve verimli çalışmak önemli. Başka bir önemli nokta ise istisnalar dışında genelde sene boyunca girdiğin denemelerde hangi konumdaysan o civarlarda bir sonuç alıyorsun bir aksilik yaşamazsan ya da çok şanslı gününde değilsen. Dershanede 3 kişilik grubumuzda biri neredeyse her denemede ilk 10daydı sınavda da ilk 10 geldi. Ben genel olarak 100-200 civarlarında geziyordum sınavda da 135 geldi. Son arkadaş da 1000-1500 civarlarında yapıyordu denemelerde ona da 1000 geldi yani tek bir deneme kesin bir şey söylemese de sene boyunca girdiğin 20-30 denemenin ortalaması sana sonuç aralığını veriyor bence, dediğim gibi bir aksilik olmazsa.
  • zoilist kullanıcısına yanıt
    Tyt ten bittiyse, aytden her dersten 2-3 nitelikli soru bankası bitirsen başlarda haftada 1-2 deneme çozebilirsin zaten o soru bankalarını bitirdikten sonra kimse seni tutamaz denemeye abanirsin bittikten sonra yanlışların çıktıkça da o konulardan başka bir kaynaktan test çözersin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.