Şimdi Ara

Ailenizin Seçimi Ne Olacak? (2015-2018 Karşılaştırma) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2018 Tamamı akp diyor ben hariç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin gibilerin megri megriden hiç bir farkı yok. :) Teröriste oy verip, terörü bitiremiyor demek vb.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abim hiçbir zaman chpli olmadı hocam akpyi ilk yıllarında beğenen ve oy veren biriydi sonra 2015'te oy kullanmayacaktı normalde ama annemin baskısıyla gitti chpye attı. Kendi çok istediğinden değil yani. Son 1 yıldır falan da a haber izlemenin getirdiğiyle akpye olmasa da Erdoğan'a sıcak bakıyor. Mvekili seçimlerinde iyi partiye ben ikna ettim ama Akşener'in ülkeyi yönetemeyecğini düşünüyor ve istikrar olmazsa ekonomi daha da bozulur gibisinden bir şeyler dedi o zaman ne yaparsan yap senin kararın dedim ben de. Kimseyi oy konusunda zorlamıyorum gördüğünüz gibi. Öyle bir mizacım olsa 2015'te de hepsine Mhp'ye vermeleri için baskı yapardım :)

• Maalesef hepsi Akp, tartisamiyorum bile vatan haini ediliyoruz sonra mutluluktan bahsediliyor. Aciyin bana.
    (Lutfen aileme laf yapmayin)

• 2015 2 akp 1 mhp
    2017 3chp
    2018 3 iyi :)

• Eskiden bugune hep AKP. 24 haziranda 3 Akp 1 Kararsız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben, annem babam, hanım, annesi babası.

Cumhurbaşkanlığı: 6 Ekmeleddin

7 Haziran: 2 MHP 4 CHP

1 Kasım: 1 MHP 5 CHP

Referandum: 6 Hayır

Parlemento: 2 İYİ 2 CHP 2 Kararsız (CHP-HDP baraj için)

Cumhurbaşkanlığı: 6 İnce

• quote:

Orijinalden alıntı: Lefrer

Maalesef hepsi Akp, tartisamiyorum bile vatan haini ediliyoruz sonra mutluluktan bahsediliyor. Aciyin bana.
    (Lutfen aileme laf yapmayin)
    Yapanlar delirdiği için yaparlar merak etme insan olan bir şey diyemez, diyenleri de istediğin kategoriye yerleştirebilirsin..
  • Baba MHP ve Cumhur İttifakı, Anne bir CHP veriyor bir AKP kafasına ne eserse, Ben biliyorsunuz..
  • Masallah hepinizin ailesinde rte akp oylari havada uçuşuyor. Önce ailenizi bi ikna edin de öyle kazanalim su secimi

• O kadar seçim oldu ki hatırlamıyorum ama akp hiç bir zaman bizden oy alamadı. Yeri geldi ailemi Mhp ye oy vermeleri için ikna ettim,tabi dönek bahçeli yüzünden sitemleri yedim. Ben hep Mhp ye verdim,şimdi vermem oyum Meral’e artık.

• 7 Haziran & 1 Kasım 2015 - 2 HDP 1 CHP

24 Haziran 2018 - 3 HDP 3 MUHARREM İNCE

Teröristlere oy veriyorsunuz mevzusu yine açılmış. Bakın açık konuşuyorum hdp çıksa dese ki “biz pkk’yız” yine oyumu veririm.

Neden?

Çünkü 80 mv ni ya hdp alacak ya tayyip.

16 yılda gördüğümüz üzere bu ülke için tayyip, pkk’den kat kat tehlikelidir. Akp terörünün yanında pkk’nın esamesi okunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _illegal_ -- 19 Haziran 2018; 11:4:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.