Şimdi Ara

Aile Hekimi Zorunlu Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir başkası için, randevu alma sistemi hakkında bir şey sormak için girdiğim,

sağlık ocağı aile hekimliği, " 1 yıldır uğramamışsınız girişinizi yapıyorum " diye ısrar etti ve girişimi yaptı.

Sizce bu kişi bundan haksız bir kazanç mı elde etmiş oldu, yoksa daha basit bir olay mı bu ?

İleride aynı olay tekrarlanacak muhtemelen.

Bunu yapan oradaki hemşire, doktor değil,

geçen sene işe giriş belgeleri için gittiğimde de doktor bana " uzun süredir uğramamışsın, tahlil yapalım "

diyerek tahlil yaptırıp, vitamin ilaçları yazmıştı.

• aile hekimleri en az iş yapan yerler anladığım kadarıyla çalışıyo görünmek için böyle şeyler yapıyorlardır neden, tüfek ruhsatı için rapor istiyorsun vermem diyor hastaneye git, hastasın istirahat raporu ver diyorsun vermem hastaneye git diyor, yahu iyide her hasta aynı kondisyona aynı vücuda sahip değilki kronik ağır rahatsız olan insanlar rahatsızlanınca ağır atlatıyor dinlenmeye ihtiyaç duyuyor ama yok yazmam diyor ee ilaç yazdırıcaksın o ilacı ben yazamam hastaneye git diyor

ben saat 8 de işe haber verip hastayım diye aile hekimine gidiyorum bekliyorum aile hekimi saat 10 a doğru geliyor kısaca durum böyle olunca o bölgeye bağlı insanları kağıt üstünde muayneye gelmiş gibi gösteriyorlar sanırım veya kronik takipli hasta varsa onu takip ettim demek için sisteme giriyordur

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.