Şimdi Ara

Aile halkı olarak gideriniz ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aile olarak aylık gideriniz ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merho şu an asgari ücretle geçim derdinde... fatura, kira, mutfak derken borçlarla uğraşıp sinir krizi geçirmekten foruma yazmaya pek vakti yok

Ejderyacıdan ejderya suyu da temin edemeyince, merho sinirli merho kızgın 

Beğendiği alman marka saatin, Türkiye'ye yüksek gümrük ücretleri sebebiyle satışının olmadığını öğrendiği günden beri sinirleri gergin, hayal kırıklıkları yüzünden gözleri ağlamaklı

Oysa şehir hastaneleri yapılmıştı, 2023 de togg geliyordu ordan da aya sert iniş yapılacaktı, Altay tankı ile Ege adaları geri alınacak, Akdeniz'de gaz çıkarılacaktı... 2023'ü heyecanla beklerken, eleştiri yapanlara da inşaatlar ve yollar üzerinden had bildirecekti merho

Ama olmadı olamadı olduramadı

merho baktı ki ay sonunu getiremediği için her ay sert iniş yapıyor, togg gelse bile alamayacağını artık biliyordu. Cebindeki delik büyümeye başlamıştı ancak kör fanatizm yüzünden bunu fark etmesi epey bir vakit almıştı. Artık mecali kalmamıştı daha fazla fanatiklik yapmaya...

Merho'nun gözyaşları son yudumundaki ejderya suyuna karışırken, tek düşünebildiği asgari ücretin gıda fiyatlarının x2 yapması uğruna 4000 tl olabilmesiydi. Merho, kendini kandırmanın basit bir yolunu bulmuştu çaresiz hayal dünyasında...

Neyse merho şerefine

• Kira 2.800 TL

Faturalar 800-1.000 TL

Gıda 1.000-1.200 TL

Diğer 500 TL

TOPLAM = 5.500 TL civarı.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Gıdaya az gidiyormuş

Bizde 2000 kusur gidiyor

• kira = kendi evim

faturalar =500-700

gıda = 1000

akaryakıt : 500

falan fistık eğlence alışveriş:1000-2000

işte ortalama 6500 tl gelirimin 2500 nü birikim yapıyorum.

(tek yaşıyorum bazen iki kişiAile halkı olarak gideriniz ne kadar ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Ekim 2021; 18:47:24 >
  • @surpçuk

nerde yazmışım evli çocuklu olduğumu konuyu kirletme bul kendimi sınırsız çizerim,6 yıldır bekarım çocuğumda yok boş yapma.

zaten mesleğin burda fal küreciliği bulman kolaydır msj geçmişim herkese açık hadi görevini yap ;)

bulmazsan kuru iftiran için özür bekliyorum.Aile halkı olarak gideriniz ne kadar ? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Ekim 2021; 19:9:11 >
  • Pek hesap etmem ama aylık 15bin civarı harcamam oluyor

• faizden dolayı para puff oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kira : 1200
    Elektrik : 600
    Su : 100
    İnternet : 100
    Telefonlar : 200
    Mutfak : 1000
    Diğer : 300

3500 Gibi bir gider var bağkur vb şeyler hariç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kiram yok is yerim yakın bana göre masrafım az ama matematik yalan söylüyor sanirim maas gelmeden gidiyor :)

• kiralarınız çok fazla evler cadde kenarı lüx falanmı.

630 kira...ev 3+1 geniş bir ev

1000 gıda desek..gıda tam belli degil parça parça alınıyor yumurta peynir zeytin vs :)

80 100 arası elektrik

ev interneti 80 mi ne tam bilmiyorum

50 tl su

harici fatura yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 10 Ekim 2021; 20:57:37 >
  • @lazer__ merho bu konuya yazar mı sence Aile halkı olarak gideriniz ne kadar ? 

• deniz006 kullanıcısına yanıt

nerede yaşıyonkı bu kadar ucuz kira

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Ankara Mamak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğitim harcamaları var hocam ciddi yekün , atlamışsınız.

• Cem kullanıcısına yanıt

Merho şu an asgari ücretle geçim derdinde... fatura, kira, mutfak derken borçlarla uğraşıp sinir krizi geçirmekten foruma yazmaya pek vakti yok

Ejderyacıdan ejderya suyu da temin edemeyince, merho sinirli merho kızgın 

Beğendiği alman marka saatin, Türkiye'ye yüksek gümrük ücretleri sebebiyle satışının olmadığını öğrendiği günden beri sinirleri gergin, hayal kırıklıkları yüzünden gözleri ağlamaklı

Oysa şehir hastaneleri yapılmıştı, 2023 de togg geliyordu ordan da aya sert iniş yapılacaktı, Altay tankı ile Ege adaları geri alınacak, Akdeniz'de gaz çıkarılacaktı... 2023'ü heyecanla beklerken, eleştiri yapanlara da inşaatlar ve yollar üzerinden had bildirecekti merho

Ama olmadı olamadı olduramadı

merho baktı ki ay sonunu getiremediği için her ay sert iniş yapıyor, togg gelse bile alamayacağını artık biliyordu. Cebindeki delik büyümeye başlamıştı ancak kör fanatizm yüzünden bunu fark etmesi epey bir vakit almıştı. Artık mecali kalmamıştı daha fazla fanatiklik yapmaya...

Merho'nun gözyaşları son yudumundaki ejderya suyuna karışırken, tek düşünebildiği asgari ücretin gıda fiyatlarının x2 yapması uğruna 4000 tl olabilmesiydi. Merho, kendini kandırmanın basit bir yolunu bulmuştu çaresiz hayal dünyasında...

Neyse merho şerefine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 10 Ekim 2021; 23:54:51 >

• İlk 9 ay ortalamamı hesapladım geçende. İki çocuk var kendi evimde oturuyorum ve 6000 TL... çok ekstra birseyim de yok ama ona rağmen çok fazla geldi. Zira geçen yıl 4500 civarıydi ortalamam.

• @surpçuk

ispatını halen bekliyorum henüz gelmedi,bir zahmet halüsinasyonlarınla sallama.

birde beğeni almış yalan dolan msjı yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Ekim 2021; 23:35:6 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Senin hayatın ve çevren kocaman bir yalandan ibaret. Senin kaç tane yalanını ispat etmedim mi? Sen gss'yi ödedin mi? Suriyelileri beslemek için gss topluyorlar diyordun. Aile halkı olarak gideriniz ne kadar ? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 11 Ekim 2021; 0:15:50 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.