Şimdi Ara

AHMET DURSUN SEBA GİTSİN DİYENLER ŞİMDİ NEREDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seba gibi ömrünü beşiktaşıma adamış bir başkanı yediniz,helal olsun size.
    Demiröreni hala nasıl koltuğunda oturtturuyorsunuz,açıklayın.
    Adam beşiktaşımın önümüzdeki 5 yıllık yayın,sponsor,reklam vs.gelirlerinin tamamını kullandı.Yani beşiktaşıma 5 yıl su yok.Şampiyonlar liginden alacağımız 7 milyon EU nun nereye gittiği malum,transfer politikaları hepten dökülüyor.Ama hala başkan.Bravo size...
    ÇARŞI

• serdar bilgili de bu kadar kötü değildi... ne yaptıysak biz yaptık kendi takımımıza.. 3 -5 kurusa sattık başkanlarımızı küfür ettik kovduk :(
  • kimsin fakemisin Beşiktaş taraftarı için öle ban lı konusamassın
  • Niye özeleştiri yapmamız için fake mi olmak lazım?Eleştiriyi hakketmedimi bu taraftar.Taraftar olmak yönetimin arkasında durmakmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

kimsin fakemisin Beşiktaş taraftarı için öle ban lı konusamassın
  • uu ültimatom geldi hemen
    çarşı sana da karşı farukaan
    quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

kimsin fakemisin Beşiktaş taraftarı için öle ban lı konusamassın
  • hocam biraz geç kalmadın mı?...o mevzu üzerinden seneler geçti...ayrıca şimdiki başkanımız için açılan istifa sitelerinden ve imza kampanyalaraından haberin yok mu?...sezonun son maçında inönüde kapanış maçında tepkileri görürsün mutlaka...
  • ordaki asıl amaç ahmet dursun du seba ayrıntı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw yeter artık sıktınız ama. oyuncukmı bu yaa isteyeni getir istemeyeni düşür. sabırlı olun biraz. aziz yıldırım kadar kötü bir yönetici varmıydı. her gol atanı alırdı. tamam bizde sevmiyoruz tüpçüyü ama takımı unutup onun bununla uğraşıcak adam gelmesin stada. bu düşünceyle her maçta batırdınız takımı be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

hocam biraz geç kalmadın mı?...o mevzu üzerinden seneler geçti...ayrıca şimdiki başkanımız için açılan istifa sitelerinden ve imza kampanyalaraından haberin yok mu?...sezonun son maçında inönüde kapanış maçında tepkileri görürsün mutlaka...

Küfürle geldi küfürle gitcek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

yaw yeter artık sıktınız ama. oyuncukmı bu yaa isteyeni getir istemeyeni düşür. sabırlı olun biraz. aziz yıldırım kadar kötü bir yönetici varmıydı. her gol atanı alırdı. tamam bizde sevmiyoruz tüpçüyü ama takımı unutup onun bununla uğraşıcak adam gelmesin stada. bu düşünceyle her maçta batırdınız takımı be.

sana katılıyorum arkadaşım
  • topicin son cümlesine katılmam için önümüzdeki haftayı bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

topicin son cümlesine katılmam için önümüzdeki haftayı bekliyorum..

Valla ben kendi adıma tek kelime istifa-protesto lafı etmem. birçok kişide bu fikirde benim arkadaşlarımdan..
  • quote:

quote:

Valla ben kendi adıma tek kelime istifa-protesto lafı etmem. birçok kişide bu fikirde benim arkadaşlarımdan..

mesela ben ertuğrulun hoca olduğuna inanmıyorum fakat istifa etmesin gönderilmesinde devam etsin madem istikrarla oluyo bu iş mevcut kadroda korunmalı çok iyi 2 adam alınsın eğer alınamayacaksa hiç alınmasın bobo kesinlikle kalsın bence akıllı transfer önümüzdeki sezon için kesinlikle İSTİKRAR-SAĞDUYU VE SAĞLAM POLİTİKADIR herkese saygılar
  • quote:

yaw yeter artık sıktınız ama. oyuncukmı bu yaa isteyeni getir istemeyeni düşür. sabırlı olun biraz. aziz yıldırım kadar kötü bir yönetici varmıydı. her gol atanı alırdı. tamam bizde sevmiyoruz tüpçüyü ama takımı unutup onun bununla uğraşıcak adam gelmesin stada. bu düşünceyle her maçta batırdınız takımı be.

Sana Ertuğrul ve demirörenle beraber muhtemel sıradan Anadolu takımı gibi oalcak Beşiktaş ile mutluluklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

Sana Ertuğrul ve demirörenle beraber muhtemel sıradan Anadolu takımı gibi oalcak Beşiktaş ile mutluluklar

Bugüne kadar hep sen engelledinya böyle olmayışını yine görevini yaparsın..
  • Carsi yönetime hic tepki vermiyor deniliyor ama 8:0'dan sonraki Sivas macinda Carsi tepkisini 90 dakika boyunca dile getirdi. Ondan sonra mac 1:2 kaybedildiginde, "Takima destek olmalari gerekti,... onlar yüzünden kaybedildi" dendi. Yani ne yapsalar yanlis oluyor. Ama Manisa macinda herhalde gene bir istifa cagrisi yapilacaktir, orda Carsi'nin tutumunu yeniden izler ve hepbirlikte görmüs oluruz. Yalniz bunlarin hepsinin 61 senelik Inönü Stadinin son macina denk gelmesi biraz üzücü.

Bu arada seneler önce "Ahmet Dursun Seba Gitsin" sloganlarini atanlar bugün kesin cok üzgün ve pismandirlar. Umarim bundan sonraki Baskan ve Yönetimlerimize daha iyi sahip cikmayi ögreniriz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 1881

quote:

Bugüne kadar hep sen engelledinya böyle olmayışını yine görevini yaparsın..

Zaten son iki senedir elleşmiyorum ondan bu durumda

• quote:

Orjinalden alıntı: farukaan

Seba gibi ömrünü beşiktaşıma adamış bir başkanı yediniz,helal olsun size.
    Demiröreni hala nasıl koltuğunda oturtturuyorsunuz,açıklayın.
    Adam beşiktaşımın önümüzdeki 5 yıllık yayın,sponsor,reklam vs.gelirlerinin tamamını kullandı.Yani beşiktaşıma 5 yıl su yok.Şampiyonlar liginden alacağımız 7 milyon EU nun nereye gittiği malum,transfer politikaları hepten dökülüyor.Ama hala başkan.Bravo size...
    ÇARŞI

ne diyosun sen ya öncelikle beşiktaşın bir taraftar grubu hakkında böyle ban man konuşamazsın ..

ne bu her olayda her sorunda herşeyi çarşıya maletmek ?

akıllı olun azcık herşeyin yeri ver zamanı vardır ki Türkiyenin en iyi Dünyanın sayılı taraftar grupları arasındadır Çarşı..

topic başlığını görünce insan diyor bişeyler çıkıcak bu topicten ama gördüm ki sadece o başlığı yazmak için açmışsın..

• quote:

yaV yeter artık sıktınız ama. oyuncukmı bu yaa isteyeni getir istemeyeni düşür. sabırlı olun biraz. aziz yıldırım kadar kötü bir yönetici varmıydı. her gol atanı alırdı. tamam bizde sevmiyoruz tüpçüyü ama takımı unutup onun bununla uğraşıcak adam gelmesin stada. bu düşünceyle her maçta batırdınız takımı be.

Ben zaten Demirören'i takımı unutup onun bununla uğraştığı için sevmiyorum.
    Fenerbahçe haksız penaltı kazandı diye resmi sitede beyaz sayfalar açtı. Ulan be adam! Sezıb başından beri senin takımının canına okumuş hakemler. Şu anda Şampyion Beşiktaş diyeceğimiz yerde 3. olur muyuz diye tartışıyoruz. Önce sana yapılana tepki ver. Elalem ne yaparsa yapsın.

"Beşiktaş Başkanı takımı kupa kazandıktan sonra sahanın ortasında oğluna madalya taktırmaz" Yakışmıyor bu adam Beşiktaş'a

• hocam,

beşiktaşın 104 yıllık döneminde görmediği borcu yapan, teşvik primi etiktir diyen, gs nin şampiyonluğunu istiyorum diyen, 4 yıldır tr kupasını başarıdan sayan, beşiktaşı günler geçtikçe trabzonspor gibi yapan, pafla çıkıcaz diyip sözünden dönen, del bosque' ye 7 milyon euro ödeyip 7 ceddini servet sahibi yapan, mütevazi - saygılı beşiktaşlılık duruşunu ayaklar altına alan bu yönetimden memnunsan sana hiçbişey demiyorum..

quote:

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.