Şimdi Ara

AHMET DURSUN SEBA GİTSİN DİYENLER ŞİMDİ NEREDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: YoK

Ben zaten Demirören'i takımı unutup onun bununla uğraştığı için sevmiyorum.
    Fenerbahçe haksız penaltı kazandı diye resmi sitede beyaz sayfalar açtı. Ulan be adam! Sezıb başından beri senin takımının canına okumuş hakemler. Şu anda Şampyion Beşiktaş diyeceğimiz yerde 3. olur muyuz diye tartışıyoruz. Önce sana yapılana tepki ver. Elalem ne yaparsa yapsın.

"Beşiktaş Başkanı takımı kupa kazandıktan sonra sahanın ortasında oğluna madalya taktırmaz" Yakışmıyor bu adam Beşiktaş'a

sezıb ne ya sezon o sezon
  • bana demirören' in bir tane..bakın rakamlada yaziiym "1" tane yaptığı olumlu bişi yazın..

daha demiröreni savunan arkadaşlar var inanmıyorum harbiden..
  • istikrar istikrar diyip duruyorsun ..istikrar mı kaldı..
    başarısızlıkta her sene istikrarlıyız evet haklısın stigmata..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

bana demirören' in bir tane..bakın rakamlada yaziiym "1" tane yaptığı olumlu bişi yazın..

daha demiröreni savunan arkadaşlar var inanmıyorum harbiden..

Yeni stad yaptırcak belki o olabilir ama bu adam gitsin Nou Camp bizim olmuş kadar sevinirim.
  • seba çok yaşlandı o bizim efsanemiz artık...SAYGI...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

kimsin fakemisin Beşiktaş taraftarı için öle ban lı konusamassın

ÇARŞI 'a Karşı

adam doğruları söylemiş gerekeni bu başkan içinde yapmanız gerekirdi bir bjk'li değilim ama
    bjk taraftarı hangi takimin arkasında olursa olsun o takımı sırf o sesiyle uçurur ama başkanınız size en büyük engel
    başarılı olmak istiyorsanız bu başkanı mutlaka takımdan uzaklaştırmalısınız..
  • demirören fiyaskosunun direk Süleyman Sebayla ilişkilendirilmesi yanlış çünkü demirören bir şekilde babası sayesinde bu klubün başına geçme planları yapıyordu ve 101. yılda devre arasında bir gerekçe göstermeden istifa etmişti olacakları sanki biliyordu ve ses çıkarmadı serdar bilgili şampiyonluğa sattı diye dedikodu çıkaran da bence yine demirören bu adam da her türlü dolap var bir beşiktaşlı olarak bu sene şampiyon olsak sevinemeyecektim hatta önümüzdeki 10 sene şampiyon olmasak umrumda değil yeterki demirörenden kurtulalım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.