Şimdi Ara

AH BI BU ULKEDEN KURTULSAM DIYENLERE... Avrupa-Amerika Hikayem, Yasadiklarim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
5
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda cok fazla yurtdisinda yasamak-okumak isteyen arkadas var. Ben de hic degilse tecrubelerime dayanarak yardimci olayim lstedim.
    Part part yazacagim her part geldiginde konunun altina yazarim.
    Konunun populer olmasina gerek yok 3-5 kisi bile takip edip bilgilense benim icin yeterlidir

Kendimden bahsedeyim baslamadan 1992 dogumlu 24 yasinda bir turk um boyum hikayede anlatacagim kisimlarda 182 den basliyor 186 boyundayim suan. Kilom ise 75-90 arasi degisiyor 85 kiloyum suan. Bunlar ne alaka derseniz hikayenin ilerleyen zamanlarinda bazi seyleri anlamaya yardimci olacak diye yazdim.
    Pc ye gecinde 1. Bolumden baslayacagim aksam gibi.
    Edit: biraz daha bilgi vereyim sarisin-kumral arasiyim kasli degilim hic baklavalarim olmadi atletik sayilabilecek normal az spor yapan bir vucuda sahibim.
    Bu arada basliktan yanlis anlasilir mi bilmiyorum da simdiden soyleyeyim turkiye veya amerika avrupa guzellemesi yapmayacagim. Yasadiklarimi gozlemlediklerimi kendi capimda anlatacagim. 9 a dogru gelirim tahmini.

Kimseye bir sey kanitlamak zorunda degilim ama hesap ortak hesap benim yorumlarim sadece bu konu ve altinda diger apple ygs playstation bolumune acilan konular ve atilan mesajlarla ilgim yok

Coluk cocuga kanitlamak amaciyla degil ama okumak bilgi almak isteyen ama supheye dusen arkadaslar icin dogum tarihim yazan kismi kimligin. 1-2 foto da atayim baslamadan yine

Resim ekle den yapiyorum ama resim neden gitmiyor ? Foruma resim konulmuyorsa inanan arkadaslarla birlikte devam ederiz (eger varsa) yoksa da kendi kendime yazmam zaten faydali olur diye acmistim konuyu.

Mobilde 2. Sayfada kaniti ekledim.
    Kimlik fotosuna inanmayanlara da yapabilecegim bisey yok inananlarla artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldinho The Crow -- 31 Ağustos 2016; 19:56:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar Amerika da hayatı güllük gülistanlık sanıyor

• Benim sözümü niye çalıyorsun birader?
  • Ooo severim boyle inci sozluk hikayeleri tarzi seyleri
    Ben de yurtdisina gitmek isteyen biri olarak takip ettim bakalim aksami bekliyoruz.

• Takip. Önlerden.

• Bekliyoruz

• Takipteyim inş mavralamıyorsundur .Turt dışına çıktım bkz kıbrıs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önlerden yerimi alayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • editleyince alıntılarsan hoş olur.
  • Yuruyun gidin sizi burda isteyen yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Tharros97

Adamlar Amerika da hayatı güllük gülistanlık sanıyor

Öyle zaten ? Orada az çok oturmuş bir işin varsa para sıkıntısı yuzde 0. Alım gucu zaten buranin en az 20 katı vardır. Tabi amerjkanin da kotu bolgeleri var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika yaşamını merak ediyorum. Takip
  • Rez

• Forumdaki herkes avrupa veya amerika da yaşamış ne hikmetse

• Madem takipçi umrunda değil yazacağın zaman niye açmıyorsun konuyu ayrıca nicke dikkat

• Takip

• Rez

• 1998 Doğumluydun, nasıl 1992 oluyor? Açıklar mısın? KONU CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 31 Ağustos 2016; 19:16:04 >

• Takip
  • Re

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.