|
Bildirim
|
ben 4-5 sene önce sürekli bu aft belasından çok çektim .gitmediğim doktor kalmadı kullanmadıgım ilaç kalmamıştı . hiç birisi çözüm olmadı . hatta diş doktoru buna kimse bişey yapamaz boşuna ilaç kullanıyorsun demişti.
sonra dut pekmezinin işe yaradıgını ögrendim . zaten zararlı bişey değil deneyeyim bi dedim . tüm ağız yaralarımı 2 gün içinde geçirdi. ve son 1 yıla kadar her gün sabah dişimi fırçaladıktan sonra 1 tatlı kaşığı yedim (yedim derken ağzımın her yerine değdirdikten sonra) ve benim sadece ağzımı içinde değil bozagımda dilimde her yerde yara çıkıyordu . yaranın birisi iyileşiyordu ertesi gün başka yerden çıkıyordu. bu dut pekmezini yemeye başladıktan sonra bir daha da olmadı . misal benim eniştemde de vardı onada faydası oldu . denemekten zarar gelmez ben size şu otu kaynatın bu otu kaynatın demiyorum sadece dut pekmezi yiyin diyorum ![]() ![]() denemekten zarar gelmez ne ilaçlar gibi midenize ve böbreklerinize zarar verir nede otlar gibi neidüğü belirsiz değil . bildiğimiz dut pekmezi ![]() |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 16 Nisan 2013; 11:24:55 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 16 Nisan 2013; 12:23:12 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|