Şimdi Ara

Bu majezik içinde ne var böyle arkadaş ya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahtandır inat ediyorum ilaç içmemek için ilaç içmemde kolay kolay ama 1 saat önce sinirlendim gittim attım şimdi pamuk gibiyim valla küçücük hap nasıl yapar bunu hormanlara uyarı filanmı gönderiyor napıyor.

• kızlara sor,bilir onlar
  • Dişim ağrıdığında atıyorum en fazla 20 dk'ya ağrıyı kesiyor.

Mazejik candır.

Bu arada adetteki kızlar kullanıyormuş
  • Ağrı kesici değil mi lan majezic niye pamuk gibi oldun kaç zamandır içerim hayatımda hiç pamuk gibi olmadım sadece ağrımı kesti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda

Ağrı kesici değil mi lan majezic niye pamuk gibi oldun kaç zamandır içerim hayatımda hiç pamuk gibi olmadım sadece ağrımı kesti.

aynen
  • Cidden iyi ağrı kesici.
  • bende minoset kullanırım çok sınırıda yok doktorum günde 4-5 tane içebilirsin demişti 1 yıldır kullandıgım tek agrı kesici o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Dişim ağrıdığında atıyorum en fazla 20 dk'ya ağrıyı kesiyor.

Mazejik candır.

Bu arada adetteki kızlar kullanıyormuş

Sen nerden biliyon
  • geçen gün omuzum agrıyordu sabah 6 dan beri sabah ve oglen 2 tane agrı kesici ictim tınlamadı bile akşam baktım majezik var içtim bitane 15 dk da geçti agrı
  • Valla arkadaşlar nederseniz deyin baş ağrısı hiç çekilmiyor tedavisi olmayan tek hastalık imiş. ilaçlar elbet mahvediyor midemizi ama dayanamadım artık. sabahtan beri öyle kötüyüm ki bir içtim şimdi karnım acıktı çok iyiyim.
  • puhaha majezik miş haha (kızların kullandığı adet sancısı ilacı)... arveles için de 2 dakikada ağrıyı kesen ilaç görün.
  • majezikten başka agri kesici tanimam
  • Nadir olarak icince asprin bile gayet etkilidir
  • Bunların hepsi nsai grubu basit yada orta derecede ağrı kesiciler abartmayın o kadar.
  • bulduğunuz her ilacı ve gazozu içmeyin lae.
  • yalnız bu adet konusunu açan arkadaşları cidden merak eder oldum nedir lan bu böyle biz size onumu sorduk ikide bir aynı şeyi söylüyorsunuz. hayır adama sorarlar gardaş nerden biliyon böyle diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Bunların hepsi nsai grubu basit yada orta derecede ağrı kesiciler abartmayın o kadar.

orta derece olduklarına sevindim çünkü mideme zarar vermesini istemem. felaket iştahım açıldı bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

Valla arkadaşlar nederseniz deyin baş ağrısı hiç çekilmiyor tedavisi olmayan tek hastalık imiş. ilaçlar elbet mahvediyor midemizi ama dayanamadım artık. sabahtan beri öyle kötüyüm ki bir içtim şimdi karnım acıktı çok iyiyim.

Aynen öyle ya inat ettim dün ilaç almadım kafamın genişlediğini hissediyorum sanki o kadar ağrıyor. Kafamın içi zonkluyor ağrıdan uyuyamadım yarım saat kıvrandım. Sabah kalktığımda tam geçti derken yine aynı ağrı başladı. Yine ilaç içmedim majezik yerine eczacı başka bir ilaç vermiş hiçbir işe yaramıyor. Yarın da aynı ağrı devam ederse alacağım bir tane ağrı kesici..
  • Thomapyrin akar aga
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.