Bildirim
Bu majezik içinde ne var böyle arkadaş ya..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kızlara sor,bilir onlar -
Dişim ağrıdığında atıyorum en fazla 20 dk'ya ağrıyı kesiyor.
Mazejik candır.
Bu arada adetteki kızlar kullanıyormuş -
Ağrı kesici değil mi lan majezic niye pamuk gibi oldun kaç zamandır içerim hayatımda hiç pamuk gibi olmadım sadece ağrımı kesti. -
quote:
Orijinalden alıntı: TehlikeliPanda
Ağrı kesici değil mi lan majezic niye pamuk gibi oldun kaç zamandır içerim hayatımda hiç pamuk gibi olmadım sadece ağrımı kesti.
aynen -
Cidden iyi ağrı kesici. -
bende minoset kullanırım çok sınırıda yok doktorum günde 4-5 tane içebilirsin demişti 1 yıldır kullandıgım tek agrı kesici o -
quote:
Orijinalden alıntı: SkyBlaster
Dişim ağrıdığında atıyorum en fazla 20 dk'ya ağrıyı kesiyor.
Mazejik candır.
Bu arada adetteki kızlar kullanıyormuş
Sen nerden biliyon -
geçen gün omuzum agrıyordu sabah 6 dan beri sabah ve oglen 2 tane agrı kesici ictim tınlamadı bile akşam baktım majezik var içtim bitane 15 dk da geçti agrı -
Valla arkadaşlar nederseniz deyin baş ağrısı hiç çekilmiyor tedavisi olmayan tek hastalık imiş. ilaçlar elbet mahvediyor midemizi ama dayanamadım artık. sabahtan beri öyle kötüyüm ki bir içtim şimdi karnım acıktı çok iyiyim. -
puhaha majezik miş haha (kızların kullandığı adet sancısı ilacı)... arveles için de 2 dakikada ağrıyı kesen ilaç görün. -
majezikten başka agri kesici tanimam -
Nadir olarak icince asprin bile gayet etkilidir -
Bunların hepsi nsai grubu basit yada orta derecede ağrı kesiciler abartmayın o kadar. -
bulduğunuz her ilacı ve gazozu içmeyin lae. -
yalnız bu adet konusunu açan arkadaşları cidden merak eder oldum nedir lan bu böyle biz size onumu sorduk ikide bir aynı şeyi söylüyorsunuz. hayır adama sorarlar gardaş nerden biliyon böyle diye? -
quote:
Orijinalden alıntı: espial
Bunların hepsi nsai grubu basit yada orta derecede ağrı kesiciler abartmayın o kadar.
orta derece olduklarına sevindim çünkü mideme zarar vermesini istemem. felaket iştahım açıldı bu arada -
quote:
Orijinalden alıntı: CxCxCx
Valla arkadaşlar nederseniz deyin baş ağrısı hiç çekilmiyor tedavisi olmayan tek hastalık imiş. ilaçlar elbet mahvediyor midemizi ama dayanamadım artık. sabahtan beri öyle kötüyüm ki bir içtim şimdi karnım acıktı çok iyiyim.
Aynen öyle ya inat ettim dün ilaç almadım kafamın genişlediğini hissediyorum sanki o kadar ağrıyor. Kafamın içi zonkluyor ağrıdan uyuyamadım yarım saat kıvrandım. Sabah kalktığımda tam geçti derken yine aynı ağrı başladı. Yine ilaç içmedim majezik yerine eczacı başka bir ilaç vermiş hiçbir işe yaramıyor. Yarın da aynı ağrı devam ederse alacağım bir tane ağrı kesici.. -
Thomapyrin akar aga
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dişçiden sonra dudak şişmesi nasıl geçer
- anksiyete askerliğe engel mi
- gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı ne demek
- istifa edince banka promosyonu geri ödenir mi
- prozac 20 mg kullananlar
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X