Şimdi Ara

Ağzım kokuyor,dışarı çıkamıyorum insanlarla konuşamıyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cildim ve saçlarım sürekli yağlı olduğu için sabahları yıkanıp çıkıyorum bunun sonucunda kısa zamanda kronik sinüzit sahibi oldum.

Burnumdada nefes Almam için extra çaba sarfediyorum bu yüzden ağızdan nefes alıyorum bu ikisinin sonucunda sürekli boğazlarım hastalanıyor ve berbat koku yapıyor. Gün içinde sürekli sakız-aburcubur tüketiyorum ama yetmiyor.

Devamsızlığım sıkıntılı olmasına rağmen geç kalsam bile sabahları asla ağız kokulu gitmem bir yere. Yinede ağzımın kokması beni çok yıpratıyor.

1 gün yıkanmıyayım sırtımda berbat akne kokuyor,cildim yağlı saçım yağlı. Bıktım dostlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her hafta hasta oluyorum sürekli bir ilaç bitmeden diğerine geçmek zorundayım. Psikolojik olarak bittim temiz olamıyorum

• Bi insan hiç mi yaşayamaz ya ?

• Arkadaş edinmeyi bırakın,ileride bile kimseyle yaşamak istemiyorum.Ailem diyor takıntı yapıyorsun yaşadığım hiçbir şeyi görmüyorlar her gece ağlıyorum.

Bıktım ya temiz olamıyorum ve bu beni yıpratıyor.

• psikiyatriste gitmeyi denedin mi ?
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Maddi olarak aileme bağlı olduğum şuanlık olmaz,üniye gideyim seneye o zaman bidaha dönmicem buralara iş bulur giderim.

• kardeşim konu gerçekse gerçekten bunlar senin için büyük sorun olabilir ama inan boş şeylere kafa yoruyorsun sen oysan o sundur. Değişme bak benimde ağzım kokar ama ne yapayım benimde geçmiyor diye ağzımımı aldırayım. Cildin yağlı her gün duş al keyif almaya bak seni sinir edecek şeylere gülümse sktr et bu dunyada o kadar büyük skkıntı çeken insan var ki onları düşündükçe ben şükrediyorum kendime. ünide okuyorum benim sosyal çevrem yok kız arkadasım yok ortamım yok ama üzülmüyorum gerçekten beni mutlu edecek şeyleri yapıyorum unutuyorum gidiyor. üzülme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2A2E20D5

kardeşim konu gerçekse gerçekten bunlar senin için büyük sorun olabilir ama inan boş şeylere kafa yoruyorsun sen oysan o sundur. Değişme bak benimde ağzım kokar ama ne yapayım benimde geçmiyor diye ağzımımı aldırayım. Cildin yağlı her gün duş al keyif almaya bak seni sinir edecek şeylere gülümse sktr et bu dunyada o kadar büyük skkıntı çeken insan var ki onları düşündükçe ben şükrediyorum kendime. ünide okuyorum benim sosyal çevrem yok kız arkadasım yok ortamım yok ama üzülmüyorum gerçekten beni mutlu edecek şeyleri yapıyorum unutuyorum gidiyor. üzülme.
    boş şeyler değil ki? Her gün karşıma çıkıyor bu problemlerim. Bu halimden memnun değilim

• O kadar dıygusuzlaştım ki hiçbir şeye tepki vermiyorum,kimseyi kaybetmek umrumda değil.

Hiçbir şeyden zevk almıyorum,memnun değilim

• hocam bende de vardı o agız kokusu 3 aydır çözdüm sayılır
    1-diş etlerinin kanamasından korkma aşagı dogru sürterek diş etlerinide fırçala
    2-firçaladıktan sonra mikrobakteriyel öldürücü gargara var onlarla gargara yap
    3- günlük hayatında karanfil çiğne seni 1- 1,5 saat götürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72FDED527

boş şeyler değil ki? Her gün karşıma çıkıyor bu problemlerim. Bu halimden memnun değilim

Alıntıları Göster
    mutlu olmana bak. gerisini sktr et. her gün ne yapıyorsan onu yap mutlu bi sekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony Ferguson

hocam bende de vardı o agız kokusu 3 aydır çözdüm sayılır
    1-diş etlerinin kanamasından korkma aşagı dogru sürterek diş etlerinide fırçala
    2-firçaladıktan sonra mikrobakteriyel öldürücü gargara var onlarla gargara yap
    3- günlük hayatında karanfil çiğne seni 1- 1,5 saat götürür
    Listerine-ağız kokusu önleyiciler-doğal çözümler-karanfil hepsi anlık çözüm oluyor asla engellemiyor.

• Ağzım kokuyor,dışarı çıkamıyorum insanlarla konuşamıyorum....

Son 1 aylık ilaçlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72FDED527 -- 23 Kasım 2019; 18:45:23 >
  • Bunun sebebi burnundan bogazina akan sivinin orada bogazda balgama donusup koku yapmasidir bogazini tedavi etmen(balgam sokturucu vs)+sinuzit akintisinin olmamasi icin ilac kullanman gerekiyor sinuzit icon papatya buharini oneriyorlar dene

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDrain

Bunun sebebi burnundan bogazina akan sivinin orada bogazda balgama donusup koku yapmasidir bogazini tedavi etmen(balgam sokturucu vs)+sinuzit akintisinin olmamasi icin ilac kullanman gerekiyor sinuzit icon papatya buharini oneriyorlar dene
    Kesinlikle yarın alıcam teşekkür ederim :)

• Yapcak bir şey yok gibi görünüyor vücut yağlanıyorsa domates püresiyle yikanmayi deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim, umarım en kısa zamanda daha iyi olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2A2E20D5

mutlu olmana bak. gerisini sktr et. her gün ne yapıyorsan onu yap mutlu bi sekilde.

Alıntıları Göster
    Küfür yok

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Küfür yok

Alıntıları Göster
    özür dilerim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.