|
Merhaba arkadaşlar,ciddi psikolojik rahatsızlıklarım olduğu düşünüyorum.Mesela İstanbul da yaşıyorum ama bu şehirden nefret ediyorum en güzel denilen semtlerini bile sevmiyorum.Ama işyerindeki kişiler seviyor hatta bağcılarda Şirinevlerde yaşayanlar bile. Defalarca ev değiştirdim ama sürekli borca girerek tabiki.Çünkü yeni tuttuğum evlerde 1 gün bile duramıyordum.Sırf bu nedenler 30-40 bin lira borca girdim.En son bir ev daha tuttum ama yine pişman oldum şimdi ise yeni ev bulmaya uğraşıyorum.Şu an bile zor duruyorum.Defalarca mesleği bırakmayı düşündüm bu yüzden ama anne baba zoruyla bu meslekte duruyorum. Arkadaşlar lütfen benle dalga geçmeyin,bu rahatsızlığın adı nedir ben ne ile boğuşuyorum,memur olduğum için psikiyatriye gidemiyorum ve yine memur olduğum için beni İstanbul dan başka şehirde çalıştırmıyorlar.En az 10 sene İstanbulda çalışma zorunluluğum var az çok ne meslek yaptığımı anlamışsınızdır. Ben ne hastasıyım psikolojide ne deniyor buna lütfen bana yardım edin saygılarımla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı