Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12991300130113021303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış anlamışsın hocam beni. Asosyal ile sürekli bölünerek oynadık. Kalabalıklaşınca sizleri de oyuna dahil edebilmek için bunu azaltmaya çalıştık. Düzenden kastım bu. Seni de diğer arkadaşları da yeteri kadar destekledim sanıyordum. Oyuna dalmışım demek ki kusura bakma
  • dh hayaletmi ne öyle bi piç takımken diğer arkadaşı gelince bende küçük kalınca yedi. inşallah karşıma çıkar yarın kıçından bi kan alayım onun. ben adamımı buldum. sadece şu evdeki kasma sorununa bi çözüm bulamadım. çok kritik yerlerde hayati kasmalar oluyo adamın küçük parçalarını yiyecekken sağa sola savruluyoz büyük parçanın içine girip yutuluyoz
  • OYUNDAN SELFIEMIZ :)

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 26 Temmuz 2015; 3:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta000

OYUNDAN SELFIEMIZ :)

Agar.io Oynuyoruzz!

nicolas senmisin. helal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 26 Temmuz 2015; 3:07:16 >
  • 4 e iki hoplattı herifler . hep aynı son :)))

Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 26 Temmuz 2015; 3:50:05 >

• DH protekatış ve dh ceyda hainmisiniz bilmiyorum ama sizi yeme fırsatım varken yemedim geldiniz beni yediniz.

bir türlü lider olamadığınız serveri böyle haince işlerle almayın ben çıkarken bırakırdım size tüm parçamı zaten.

altı üst bir oyun bu hepimiz keyfini çıkarıyoruz şurada böyle şeylere gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 26 Temmuz 2015; 4:14:26 >
  • Beni yiyen dh lilerin abv yeter artık arkadaş kimseyle takım olmadan tek ilerilicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozen55

Yanlış anlamışsın hocam beni. Asosyal ile sürekli bölünerek oynadık. Kalabalıklaşınca sizleri de oyuna dahil edebilmek için bunu azaltmaya çalıştık. Düzenden kastım bu. Seni de diğer arkadaşları da yeteri kadar destekledim sanıyordum. Oyuna dalmışım demek ki kusura bakma

Rica ederim hocam, önemli değil.

İyi oyunlar...
  • Ah be kardeşim khan w atacağına bölünsen bitmişti bu iş bölünerek beslin mass kaybı olmaz ama çokuzun süre server bizimdi, dh denmi bilmiyorum YGT, dh li posedion, loweman,öncü,ve aklıma gelmeyen arkadaşlar güzel oyundu teşekkürler.
    KİN.
  • Sudolfin kullanıcısına yanıt
    Degiller heralde ama adi pikacu sinir oldum o adama oyundan cikmasa 8 e bolunup yiyecektim takmistim kafaya bile bile yiyor

• Özgecanaslan hain bunu bile bile besliyorsunuz , sizi yerse ondan serverı geri alırım diye bir başka hain aze nin nicki ile girdim bende oyuna .B u arada bu pikaçu,hulk falan ne ara bizim ekipten oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 26 Temmuz 2015; 7:47:20 >
  • Hacı naber adammısın sen niye yiyorsun

• justreal kullanıcısına yanıt
    gece özgecanaslanla baya oynadık,en ufak bi sıkıntısı yoktu.hatta o kadar kişiden bölünmeli oynayan bi o vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: georgebenny

gece özgecanaslanla baya oynadık,en ufak bi sıkıntısı yoktu.hatta o kadar kişiden bölünmeli oynayan bi o vardı.

Bende bu gece oynadım onunla ama sıkıntı şu özgecan nickli kişi için geçmiş sayfalarda aktif oynayan baya kişi hain yazmıs , bugun bir sıkıntı çıkarmaması yarın çıkarmayacagını garantilemez

• Ben Ve Dh Hesabım Var Adlı Arkadaşla Küçüken Güzel Bir Şekilde Serveri Aldık Ardından Gelen Soloman Arkadaşlada Güzel Oynadık Pekkay Falan Geldi Süper Bir Dörtlü Olduk Kahvaltı Molası Verdim Geldim Baktım Bu Tabloyla Karşılaştım Dh Batu İsimli Şahıs Dh lileri Yiyor
    Agar.io Oynuyoruzz!

Bizle Oyniyan Agar Profta Vardı Ancak Fake Olduğunu Düşünmedim Değil Ancak Bir Sorun Yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Downey JR -- 26 Temmuz 2015; 10:36:38 >

• beyler cızık D de açığa çıkmıştır kim dağıtıyor bunları ya
    Agar.io Oynuyoruzz!

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Şahıs

Ben Ve Dh Hesabım Var Adlı Arkadaşla Küçüken Güzel Bir Şekilde Serveri Aldık Ardından Gelen Soloman Arkadaşlada Güzel Oynadık Pekkay Falan Geldi Süper Bir Dörtlü Olduk Kahvaltı Molası Verdim Geldim Baktım Bu Tabloyla Karşılaştım Dh Batu İsimli Şahıs Dh lileri Yiyor
    Agar.io Oynuyoruzz!

Bizle Oyniyan Agar Profta Vardı Ancak Fake Olduğunu Düşünmedim Değil Ancak Bir Sorun Yaşamadım

hocam kullandığınız eklentinin adını pm olarak atarmısınız

• Beyler sinirden çatlamak üzereyim türk serverında YÜCE TÜRK nickiyle ben birde hırsız tayyip nickiyle başka bi arkadaşla oynuyorduk ikimizde hayvan gibi oldu sonra sıkıştık biraz bütün parçamı buna verdim bi anda yanlışlıkla kendimi ona yedirdim geri bulmaya çalışırken adamı başka YÜCE TÜRK nickli sahtekar hemen gitmiş onu büyütmüş adamı inandıramadım ahahah. Allah kahretsin böyle işi beleşçi
  • full oda böyle boşaltılır. öyle beş on kişi yada destek alarak değil değil sıfırdan iki orti :)

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 26 Temmuz 2015; 12:32:09 >
  • Dh kral bilerek yemedin sanirim? Serverdende atti gelemedim bidaha

KIN

• 
Sayfa: önceki 12991300130113021303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.