Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12851286128712881289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım mobilin kendine özel server ı varmış ama ben de emin değilim.
  • Buarada şuana kadar kullanan pek kimse görmedim ama agario yu f11 ile açarsanız görüş alanınız artıyor. Oyunda görürseniz bi w atarsınız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Play butonunun altında ayarlar simgesi var. Ona tıklayın seçenekler açılıyor. Speacte gibi bir şey yazıyor. Yani izleme modu. Ordan oluyor efendim.

Hocam şu istediğim kişiyi nasıl seyrederim kendi kendisine değişiyor ben istediğim kişiyi seyretmek istiyorum birde nasıl kontrol ediyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Play butonunun altında ayarlar simgesi var. Ona tıklayın seçenekler açılıyor. Speacte gibi bir şey yazıyor. Yani izleme modu. Ordan oluyor efendim.

Hocam şu istediğim kişiyi nasıl seyrederim kendi kendisine değişiyor ben istediğim kişiyi seyretmek istiyorum birde nasıl kontrol ediyoruz ?

o yok işte sadece 1.yi seyredebilirsiniz. 1. el değiştirdikten sonra hemen 1.ye geçer tekrar..
  • var mı oynayacak arkadaş.. :) DH k0z TM olarak giriyorum
  • km4 K kullanıcısına yanıt
    tag yok ki onlarda normaldir. arkadaşlar sağlam grup kurulmalı. özenle seçilecek sağlamlar ve çürükler listesi hazırlanmalı diye düşünüyorum. konu sahibi arkadaş hain listesi yapsa süper olacak.

birde dh cyber ve dh proteam ile güzel oyun oldu tşkler cyber ve proteam

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 24 Temmuz 2015; 10:32:28 >
  • ttnetin ben taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kusura bakmayın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

Defalarca söylendi w atmayı fazla kullanmayın seri seri bölünmeye çalışın obur türlü kütlenin azalıyor ve yavaş gidiyorsun

aman diyim bilen bilmeyen depoyken basıyor sonra önünde kim varsa yiyor :D olması gereken bu ama beceremeyen çok var nedense.

Birde depo etrafında dolaşan oyuncular kendilerini kurtaracak kadar feedlenince 2-3 kişi ayrılın yoksa kim kimi feedliyor kimi yiyor belli değil. Birisi 8-16 ya bölünse düşmandan çok dostlar kapmak için yarış yapıyor
  • DH EMİR, DH KRAL sabah sabah kulaklarınızı çınlattım
  • garuda kullanıcısına yanıt
    lord bendim gerçekten güzel oyundu baya da bi büyümüştük :)
  • DH KÖRFELİ(yanlış hatırlamıyosam) ve DÜMENCİ PRO ile baya güzel oyun oldu. dümenci bi hata ile dh sürüsüne yedirdi hepimizi ama 15 dk sonra come back yapıp sildik haritandan alayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: shawshang

quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

Defalarca söylendi w atmayı fazla kullanmayın seri seri bölünmeye çalışın obur türlü kütlenin azalıyor ve yavaş gidiyorsun

aman diyim bilen bilmeyen depoyken basıyor sonra önünde kim varsa yiyor :D olması gereken bu ama beceremeyen çok var nedense.

Birde depo etrafında dolaşan oyuncular kendilerini kurtaracak kadar feedlenince 2-3 kişi ayrılın yoksa kim kimi feedliyor kimi yiyor belli değil. Birisi 8-16 ya bölünse düşmandan çok dostlar kapmak için yarış yapıyor

+1 adam depocu oldu ortalık adam kaynıyor o da milleti feedleyor bügün iyiy ssler almaya çalıştım

@_gavaracı_ bu gün oynadık mı senle beraber yoksa o damı çakmandı

• dh ruhsuz yedin kankanı naptın lan
  • Master of Agar sen nasil birisin. DH tagiyla geliyosun dileniyorsun, seni oyuna dahil ediyoruz sonra Nilbek i aliyorsun, forumdan oldugu icin sesimizi cikarmiyoruz. ELimizdeki serveri sizle paylasiyoruz, sayemizde buyuyorsun bizi unutuyorsun olup de yanina gelince iki feed atip yiyorsun. DH tagli DH tagsiz gormeyeyim seni, yanimiza da yaklasma sakin...
  • shawshang kullanıcısına yanıt
    Dedigin gibi adam bana destek icin 4 parca oluyor 3 parcasını veriyor arkadaki parcasınıda bizden biri yiyor. Ne gerek var yemene ya? En iyisi 2 3 kişi olup grup olmak. Cogu kez düşman diye bizim arkadaşa space atıyodum. Hacı naberle ben cok yapıyodum 16 keZ bölünmeden geri birbirimize vermiyoduk. Ben arkada büyük kütle olunca öne bölünerek geciyom. Önüne gectigim arkadaş aynısını yapmıyor w ile devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruhsuz ve psikolog bir daha karşıma çıkmayın ya da nickinizi değiştirin. SS'leri koyuyorum açık açık ne olduğunuzu bilsin herkes.
    BU İKİ SS'DE BERABER OYNUYORUZ

Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!

BURADA NE OLDUYSA DH'Lİ KALMAMIŞ LİSTEDE

Agar.io Oynuyoruzz!

SONRA YANLARINA FEED İSTEMEYE GİDİYORUM

Agar.io Oynuyoruzz!

MUTLU SON

Agar.io Oynuyoruzz!

AYRICA, SV'Yİ AFRODİZYAK VE BEN ELE GEÇİRDİK BUNLAR SONRADAN TÜREDİ

• Profexor P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kusura bakma lütfen bi hatamız olduysa affola. Birisini kovalıyorduk arkadaki kütleleri almam gerekiyordu. Zaten uzunca bir süre beraber oynadık, bir yanlış yapmadım. Keşke yazmadan önce bir mesaj atıp sorsaydın.

Arkadaşları gördükten sonra farklı sanıp yemesinler diye değiştirdim. Tekrardan belirtiyim, istemeden kırdıysam özür dilerim.
  • Bu gün beraber oynadığımız arkadaşlara teşekkürler
    en alttaki resimlere bakarak afrodizyak ile beraber oynadığımızı görebilirsiniz

Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!

EDİT:yanlışlıkla yediğim varsa affetsin arada gözden kaçabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabah moonwalk keyfi -- 24 Temmuz 2015; 13:02:23 >

• masterofagar kullanıcısına yanıt
    Bak kardesim olunce Nilbekin yanina gittim 500 kutleye kadar buyutup oyuna dahil etti. 3-4 kere yanina geldim kucuktun gormedin, sonra gordugunde 200 e kadar buyuttun benim tarafa dogru bolundun. Madem boluneceksin adam gibi buyut de arada kaynamayalim. Liderlik bizdeyken DH tagiyla gelip arkadaslarin gelince ZT tagina gecmek de ne oluyor, bizi yemiyorlardi seni niye yesinler. Burdan Nilbeke guzel ve centilmence oyunu icin tesekkurler... Serveri beraber aldigimiz Koz'a da. Sonra ikimiz de kaynadik arada zaten...
  • Profexor P kullanıcısına yanıt
    Haklısın kusura bakma.
  • 
Sayfa: önceki 12851286128712881289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.