Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1285. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: okan789
KARAHAN BEN DH BIÇAK YEMEYİN Bİ TAG VEREBİLİRMİSİNİZ
hocam sizi gördüm besliyecektim ama durumlar karışıktı arada kaynadım svde kimse kalmadı zaten kod falan atarsanız pmden takılırız -
quote:
Orijinalden alıntı: arifakinti
Sen nicki değiştirmedin mi daha ?
Yok oyunu bırakana kadar bunla devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lithium hocam yemin ediyorum hiç zevk almadım kusura bakma neden dersen sana işaret veriyorum boşluk at bana anlamında sen 2 saat w ile uğraşıyorsun gerçekten çıldırdım :(( -
İnan girdiğim her serverde bi tane hacınaber görüyom -
quote:
Orijinalden alıntı: _gavaracı_
quote:
Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi
quote:
Orijinalden alıntı: _gavaracı_
Demek hafız sendin he moowalk a ne yaptın
Birkaç kisi oyunda benim çakmamı beslemiş sonra gelip bana sövdüler ben de temiz sayfa açayım dedim fena mı olmuş.
Edit:senin yerinde olsam dayanazmadım herhalde
Ben alıştım artık her oyunda beni fake sananlar yüzünden defalarca yenmeye sağolsunlar onlar sayesinde oyuna tekrar tekrar baştan başlama fırsatı yakalıyorum
Ayrıca bunun sayesinde çok sabırlı bi insan oldum günlük hayatta da etkilerini sıklıkla görüyorum daha ne olsun
Tek sorun küfür o da eskidendi şimdi herkez beni yediği için öyle bi derdimiz de kalmadı
Hahah benim gerçek olduğumu bilip de yiyenler olunca bendeki sinir tavan yaptı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Poines
Selam, pek bır hırsınızı göremedık en fazla bıze 1k puan verdınız baktık tat alamadık tüm puanı dağıttık.
Bır daha şaftımızı okurken ya büyük konuşma yada oyununda göster büyük laflarını.
Hadı selametle. Edı'nın ayrılmaz dostu büdü'den selamlarla. :)
A.s adamlar habersiz çıkmışlar yapacak bişey yok iyiydiniz şaftımızı kaydırdınız iyi oyunlar. :) -
bıçak benim az besleyin yiyip duruyonuz
pardon tagı yazmışım sildim hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOseee -- 24 Temmuz 2015; 0:00:06 > -
Hainlerden kurtulma yolu ; facebook'ta güncel bi agar grubu kuracaksınız hain olanları atıcaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxygen61 -- 23 Temmuz 2015; 23:50:54 > -
Bu şekilde tagi yazarsan buraya daha çok yerler seni :DD -
Okan ve Haslanmis yumurta mesajlarinizi cabuk editleyin... -
ALINTI YAPAN ARKADAŞLAR TAG SİZDEDE GÖZÜKÜYOR SİLİN LÜTFEN. -
quote:
Orijinalden alıntı: Suat Asd
lithium hocam yemin ediyorum hiç zevk almadım kusura bakma neden dersen sana işaret veriyorum boşluk at bana anlamında sen 2 saat w ile uğraşıyorsun gerçekten çıldırdım :((
:D:D yaa üf sinir oldum zaten spacei pek beceremiyorum kusura bakma lütfen öğrenirim inş.
sende alıntı yapmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi km4 -- 24 Temmuz 2015; 0:19:02 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eeee hadi oynamıyor muyuz ? Bir kaç serverı ele geçirelim ya :)) -
Mobilden oynarken sizle aynı Serverda oynayamaz miyim
hafızla sayfayı aldık gelen dh lere kendı savasacak kadar feedlıyorum bu sefer oyunumuzu bozuyorlar aldın feedı ortak bul oyna -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X