Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Bi oyuna girelim dedim pişman ettiniz gerçekten hele bıçak sana söyliyecek laf bulamıyorum 2 saat adamı almak için uğraşıyosun anlıyosun eşit boydasınız daha ne zorluyosun çok güzel oldu birleşince yuttu seni.

www.agar.io/#NFYPH avrupa gelmek isteyen gelsin

edit:yanlış yere yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabah moonwalk keyfi -- 24 Temmuz 2015; 16:05:40 >
  • Ultimate hemen görmezden geliyorsun. Vesselam gelince 2-3 w attın sonra beslemedin. Sonra bir dhli beni yedi. Ayıptır yani. Bir tane arkadaş vardı. nord gord gibi bişiydi sanırım. Mayından kacmak icin space atıyordum. O anda arkadaş önüme gecmiş bende kurtarmak icin bida space bastım fakat yutmuş oldum. Tekrarda gelmedi. Kusra bakmasın iyi oyuncuydu. Bida oynamamak lazım bu oynu sayın konu sahibi sana konuyu devret devret diye cürüdüm.
  • arkadaşlar şu tagı gönderebilecek varmı mesaj attım konuyu açan arkadaş 1 haftadır cevap yazmıyor burdanda yazıyom kimse iplemiyor tek oynuyorum sürekli oyunda bulursam adam takım oluyorum vrein şu tagı artık

bu oyunu benim kadar profesyonel oynayabilen varmı merak ediyorum bugune kadar 1-2 kişide gördüm.Şu w atma olayını geçelim bu oyun çok yavaş gibi gözüksede çok hızlı oynayabılırsın w yerıne space kullanılmalı.Örneğin onumde bır adamı pesşıyom skor 500 lerde adam 2 saat benı arkadan fedlıyor bunun yerıne 2 kere space bassa adamı yıyıcem veya onumde bır adamı peslıyom ama adam benden kucuk oldugu ıcın uzaklaşıyor arkadan bana destek cıkan hemen bolunerek onume gecıcek o yaklasıcak sonra ben bolunerek onun onune gecıcem boylece adamı kıstıırcaz bunu oyunda yapabılen yok ınanın boyle oynayabılen 1 kısı olsa serverı 5 dakıkada kuruturum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse1304 -- 24 Temmuz 2015; 16:21:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmonot271

quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHESİNİ SATAN ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Play butonunun altında ayarlar simgesi var. Ona tıklayın seçenekler açılıyor. Speacte gibi bir şey yazıyor. Yani izleme modu. Ordan oluyor efendim.

Hocam şu istediğim kişiyi nasıl seyrederim kendi kendisine değişiyor ben istediğim kişiyi seyretmek istiyorum birde nasıl kontrol ediyoruz ?

o yok işte sadece 1.yi seyredebilirsiniz. 1. el değiştirdikten sonra hemen 1.ye geçer tekrar..

Sağolun hocam :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bİr oyna girdim dost denen şahısla önceden baya oynadık diye güvendim. Adam hain cıktı. Sonra supernova ile oynuyorduk. Biri peşinde cok ugraştım. Bayada büyüktü. Dost yardım etti. yuttuktan 3sn sonra yandaşı hanibaba gelip mayınladı. Bende yarımı dosta verim dedim. Verdim sonra space attı. Serverde hic dhli kalmadı. Konu sahibi biliyorsun dimi ne dicegimi?
  • nıckını bıldıgın ve oynayısını gordugun arkadaslar ıle paslasırsan bu sıkıntılar oluşmaz
  • yine şu bıçağı aldınız ya aranıza çok değil 5 dk ye ztler alır ben çıkıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gavaracı_ -- 24 Temmuz 2015; 16:58:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Sanırım mobilin kendine özel server ı varmış ama ben de emin değilim.

Yani mobilde oynarken diğer rakiplerde mobilde değil mi? Mobil pc karışık değil yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agar.io/#MRP5C buradayım geleni beklerim
  • DH EYA KİMSE sabahtan beri aradığım oyunu oynadım kendisine çok teşekkürler
  • dh orumcek cıktınmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsstep

DH EYA KİMSE sabahtan beri aradığım oyunu oynadım kendisine çok teşekkürler

benim kardeşim banada böyle hızlı oyuncular lazım ben yavaş oynamayı 2 saat w tuşuna basıp adam büyütenleri sevmiyom benim kafada biri olsun serveri kurutmamız 5 dakika , seni bi ara kaybettim bulamadım daha sonra dh örümcek diye biri vardı oda tam benim kafadaydı tek kalınca cıktım

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse1304 -- 24 Temmuz 2015; 17:25:28 >

• Joker80 kullanıcısına yanıt
    genelde öyle yapardım fakat 1-2 hafta ara verdikten sonra bir sürü kişi başlamış. Eskilerden bırakanlarda olmuş sanırım. Birbirimize güvenip büyüyoruz. sonra onun başka bir arkadaşi gelince seni anında satıyor. Tekrar girince zaten adam bütün dhlileri yemeyi ant icmiş benide yedi olan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başbakan Pirlo

agar.io/#MRP5C buradayım geleni beklerim

Nickim: W Takımı q-_-p
  • hocam cok büyük hata yaptım kusura bakma yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Sanırım mobilin kendine özel server ı varmış ama ben de emin değilim.

Yani mobilde oynarken diğer rakiplerde mobilde değil mi? Mobil pc karışık değil yani?

Evet biyerde duymuştum yanlış hatırlamıyorsam öyle mobilde karşıdakilerde mobil android ios aynıdır ama büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 24 Temmuz 2015; 17:51:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başbakan Pirlo

hocam cok büyük hata yaptım kusura bakma yaa

vecc sen miydin
  • yok benim nickim günceltagbaşbakanpirl bu arada reaper hocam patladık gene :) napcaz alamadık bi türlü serverı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

Bİr oyna girdim dost denen şahısla önceden baya oynadık diye güvendim. Adam hain cıktı. Sonra supernova ile oynuyorduk. Biri peşinde cok ugraştım. Bayada büyüktü. Dost yardım etti. yuttuktan 3sn sonra yandaşı hanibaba gelip mayınladı. Bende yarımı dosta verim dedim. Verdim sonra space attı. Serverde hic dhli kalmadı. Konu sahibi biliyorsun dimi ne dicegimi?

hocam ben dh floyd :) hain olan çok oluyo veya 3-5 kişi kendi aralarında dönüyor ama nickinde dh var bunu önlemek amacıyla bi çalışma yapalım diyorum az kişi olsun güvenilir olsun
  • www.agar.io/#3H7P5 titler var gelin
  • 
Sayfa: önceki 12871288128912901291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.