Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.244
Cevap
143
Favori
927.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12861287128812891290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısın kusura bakma.
  • Dh Bozkurt biraz oynamayı öğren çok kötü oynuyorsun ayrıca DH akko sende pek bilmiyorsun söliyim çok geç büyüdük sonra zaten kaptırdılar takım arkadaşlarım tarafından daha çok yenildim bu oyunda
  • agar.io/#JPU66 doluşun beyler
  • ZT LERIN OLDUGU SAYFA IYI BILEN GELSIN INDIRELIM ZT LERI
    FEEDLEYIP DURAN GELMESIN
    SU AN LISTEDE DEGILIM YENI BASLIYORUM

http://agar.io/#JPU66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 24 Temmuz 2015; 14:17:50 >
  • Profexor P kullanıcısına yanıt
    Ben oraya başka bir arkadaş için gitmiştim, sizi köşede birini kovalarken görünce virüse siper olup adamı patlatmaya yardım edince masterofagar da teşekkürler manasında feedledi biraz anladığım kadarıyla.

Ben daha sonrasında da koz ve sizle oynamaya çalıştım çünkü ben ilk geldiğimde mass sizdeydi zaten... Eğlendiysek sıkıntı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

Bu gün beraber oynadığımız arkadaşlara teşekkürler
    en alttaki resimlere bakarak afrodizyak ile beraber oynadığımızı görebilirsiniz

Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!

EDİT:yanlışlıkla yediğim varsa affetsin arada gözden kaçabiliyor

Teşekkürler hocam bayabi iyiydi oyunumuz menfaatsiz adam gibi yürüdük ama psikolog ile ruhsuz bütün işi bozdu sizi yanlıslıkla yedim mayına geldi sonrasında kusura bakmayın psikologa gittim dagılan parcaları verdim toptan aldı götürdü...Sonra specten izledim giresim gelmedi sahsen

----HayalPerest----

• dh marjinal çok özür dilerim bu ekşiciler benie bırakmadı alttaki adamı besliyordum kusura bakma
  • Fake

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ◄‖ЄϟЄϟ‖► olan nickim birebir çalınmış, güncel tagi olan hainlerde var beyler dikkatli olalım lütfen
  • _gavaracı_ kullanıcısına yanıt
    hocam server varsa yollayın oynayalım beraber
  • Konu sahibi cevap vermiyor, yetkili bi abi tag atarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

ruhsuz ve psikolog bir daha karşıma çıkmayın ya da nickinizi değiştirin. SS'leri koyuyorum açık açık ne olduğunuzu bilsin herkes.
    BU İKİ SS'DE BERABER OYNUYORUZ

Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!

BURADA NE OLDUYSA DH'Lİ KALMAMIŞ LİSTEDE

Agar.io Oynuyoruzz!

SONRA YANLARINA FEED İSTEMEYE GİDİYORUM

Agar.io Oynuyoruzz!

MUTLU SON

Agar.io Oynuyoruzz!

AYRICA, SV'Yİ AFRODİZYAK VE BEN ELE GEÇİRDİK BUNLAR SONRADAN TÜREDİ

dün geceki oyunumuzda da server bizdeydi bi ara dh kral türedi büyüdü alaşşağı ettik sonra ruhsuz geldi dileniyor bende 1. yim görür görmez yedim yine türemş biyerden gelip yine dileniyor 4-5 kez yedim yanaşmadı daha dh lord ve dh ruhsuz ikisini gördüğüm yerde affetmem yerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zarges

Dh Bozkurt biraz oynamayı öğren çok kötü oynuyorsun ayrıca DH akko sende pek bilmiyorsun söliyim çok geç büyüdük sonra zaten kaptırdılar takım arkadaşlarım tarafından daha çok yenildim bu oyunda

Hocam bana mı yazdınız acaba? akko diye başka bir oyuncu daha var da. Ben çıkmak zorunda kaldığımda serverı almıştık zaten. tüm kütleyi bozkurta verip çıktım. Yavaş büyümemizin biraz da sebebi sadece feedle oynamanız. %80 kayıpla zaten hızlı bir büyüme gerçekleşemez. Bölünerek oynamaya mecburuz. Yine de hatam olduysa affola

• Hocam bin parça bıraktım sizi, kusura bakmayın. Attı beni odadan.
  • Konu sahibi madem bu işin altından kalkamicaktın niye bu işe girdin? Şuan bir server var. Hepsinin başında dh yazıyor. Ama 3 takım savaşıyor. Neden? Cünkü bir yerde bir iletişim platformu altında toplamadın. Tag dagıttım saldım cayıra diyosun. Ayıptır be ayıptır. Hayır bide bilseler oynamayı tek bildikleri birbirlerini yemek.
  • Dark tr ne yapıyorsun adama w attım hemen space attı b aşında da bizim tagdan vardı
  • güncel tag isteyeli 2 gün oldu hala ses yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallerakdeniz

Hocam bin parça bıraktım sizi, kusura bakmayın. Attı beni odadan.

senden sonra beni de attı
  • ek$icilere karşı tek başıma olmuyor. Kıstırıp kıstırıp yiyorlar.

Buralarda bir Mayıncı vardı canı sıkılan.

http://www.imgim.com/gff.png
  • DH REİS HAYIRDIR??? BENVE BİR DHLİYİ YEDİN BİLEREK.
  • 
Sayfa: önceki 12861287128812891290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.