Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12841285128612871288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: km4

Buradayım gelen gelsin...agar.io/#SWGU4

Agar.io Oynuyoruzz!

agar.io/#3SWLC orası nedense hata verdi benide attı burada odtü lüler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SONUNDA HERKES AYNI SERVERA GİREBİLDİ AMA TAM KAOS VARDI
  • dh promella küfür etsem ağzıma yazık...
  • Dh Bella yanlislikla yedim kusurabakma
  • -☪-- Promella ve asosyal sizi doğuran kadınlara yazık be. Abi yemin ediyorum küfürlerin en büyüğünü hakediyorsunuz.
  • dh loveman ve isyanci birleşmiş dh lileri yiyor aynı şekilde inci acımasız la dh kurtodgu birleşmiş dh lileri yiyo hainler
  • cok fazla kişi vardı. 2-3lü gruplar halinde dolaştık diyebilirim. ben ülkücü filmadam phantasa hayali dünya ile cok takıldım. İsmini hatırlayamadıgım bir arkadaşın halt yemesi yüzünden yuttugum arkadaşta vardı. inflame nin cok hatasına rastladım. Tavsiyem herkesi yemeye calışıp durma. Birisi bana yardım ediyordu yarısını bana aktarıcak tam buda arkadaki yarısını yedi. Oynadıgım oyuncular iyi oyunculardı. Bazen eski tagla bazen yeni tagla oynamak iyi oluyor. Konu sahibi kac yüz kişiye verdim diyorda bu oyunda 1 kişide rastladım. Oda başkasıyla takım olup bizden kacıyordu. Yinede bişi yapmadık. En son yanlışıkla yutuldugumda cıktım.
    Agar.io Oynuyoruzz!

• kod var mı
  • Arkadaşlar specte izledimde biraz cogu kişi yarısını vermeyi bilmiyor. Veya 4-5 kez space ile aktarmayı bilmiyor. Adamın ismi pro fakat yarısını verse adamı alcak w ile beslemeye calışıyor.
  • dh birisiyle çalışıyo çalıştığı adam dh yiyo ****lik değilde nedir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: haşlanmışyumurta

dh birisiyle çalışıyo çalıştığı adam dh yiyo ****lik değilde nedir bu

Peki iki farklı gruptada dh olduğu halde bu grupların birbirlerini yeme mücadelesine ne demeli?
  • Connecting verdi beyler kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyavuz

quote:

dh birisiyle çalışıyo çalıştığı adam dh yiyo ****lik değilde nedir bu

Peki iki farklı gruptada dh olduğu halde bu grupların birbirlerini yeme mücadelesine ne demeli?

oynamayı bilen az kişi var valla bak adam w atsa bana yiyecem arkasından destek alıp bölünüyo düşmanla beraber beni de yiyo
  • al işte yeni tag grup konu her neyse şart oynamayı bilen 3-5 kişi olsun yeter
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • Inflames hocam senide bi ara bilerek yedim dh lileri yiyiyordun uyari amacliydi o yanlis anlama

• quote:

Orijinalden alıntı: delta000

hafızla sayfayı aldık gelen dh lere kendı savasacak kadar feedlıyorum bu sefer oyunumuzu bozuyorlar aldın feedı ortak bul oyna

+1 orada seri seri hareket ediyoruz siz parça yemeye çalışıyorsunuz mayinci gittikten sonra oyunu da verdik zaten

• Defalarca söylendi w atmayı fazla kullanmayın seri seri bölünmeye çalışın obur türlü kütlenin azalıyor ve yavaş gidiyorsun

• prfesyonel,lord,posedion,mario,kin güzel bir oyundu herkese teşekkürler saatlerdir dh hakim servere yatalım artık :)
  • quote:

al işte yeni tag grup konu her neyse şart oynamayı bilen 3-5 kişi olsun yeter
    Agar.io Oynuyoruzz!

Oynadiginiz alanin tumunu nasil goruyorsunuz?

• caiz2005 kullanıcısına yanıt
    Play butonunun altında ayarlar simgesi var. Ona tıklayın seçenekler açılıyor. Speacte gibi bir şey yazıyor. Yani izleme modu. Ordan oluyor efendim.

• 
Sayfa: önceki 12841285128612871288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.