Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1286. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
SONUNDA HERKES AYNI SERVERA GİREBİLDİ AMA TAM KAOS VARDI -
dh promella küfür etsem ağzıma yazık... -
Dh Bella yanlislikla yedim kusurabakma -
-☪-- Promella ve asosyal sizi doğuran kadınlara yazık be. Abi yemin ediyorum küfürlerin en büyüğünü hakediyorsunuz. -
dh loveman ve isyanci birleşmiş dh lileri yiyor aynı şekilde inci acımasız la dh kurtodgu birleşmiş dh lileri yiyo hainler -
-
kod var mı -
Arkadaşlar specte izledimde biraz cogu kişi yarısını vermeyi bilmiyor. Veya 4-5 kez space ile aktarmayı bilmiyor. Adamın ismi pro fakat yarısını verse adamı alcak w ile beslemeye calışıyor. -
dh birisiyle çalışıyo çalıştığı adam dh yiyo ****lik değilde nedir bu -
quote:
Orijinalden alıntı: haşlanmışyumurta
dh birisiyle çalışıyo çalıştığı adam dh yiyo ****lik değilde nedir bu
Peki iki farklı gruptada dh olduğu halde bu grupların birbirlerini yeme mücadelesine ne demeli? -
Connecting verdi beyler kusura bakmayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaanyavuz
quote:
Orijinalden alıntı: haşlanmışyumurta
dh birisiyle çalışıyo çalıştığı adam dh yiyo ****lik değilde nedir bu
Peki iki farklı gruptada dh olduğu halde bu grupların birbirlerini yeme mücadelesine ne demeli?
oynamayı bilen az kişi var valla bak adam w atsa bana yiyecem arkasından destek alıp bölünüyo düşmanla beraber beni de yiyo -
-
Inflames hocam senide bi ara bilerek yedim dh lileri yiyiyordun uyari amacliydi o yanlis anlama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: delta000
hafızla sayfayı aldık gelen dh lere kendı savasacak kadar feedlıyorum bu sefer oyunumuzu bozuyorlar aldın feedı ortak bul oyna
+1 orada seri seri hareket ediyoruz siz parça yemeye çalışıyorsunuz mayinci gittikten sonra oyunu da verdik zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Defalarca söylendi w atmayı fazla kullanmayın seri seri bölünmeye çalışın obur türlü kütlenin azalıyor ve yavaş gidiyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
prfesyonel,lord,posedion,mario,kin güzel bir oyundu herkese teşekkürler saatlerdir dh hakim servere yatalım artık :) -
-
Play butonunun altında ayarlar simgesi var. Ona tıklayın seçenekler açılıyor. Speacte gibi bir şey yazıyor. Yani izleme modu. Ordan oluyor efendim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X