Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12711272127312741275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminn72 -- 22 Temmuz 2015; 13:23:32 >
  • Carsley forumda ne zamandır üye olduğunuza ve forum rütbeniz gibi kriterleri göz önünde bulundurarak tagi veriyor. Geri dönüş yapılmadığından şikayet eden arkadaşlara gerekli kriterlere uymadığı için geri dönüş yapılmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephilis -- 22 Temmuz 2015; 13:20:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyonsius,Sivas,Malkoçoğlu,deniz,bozkurt teşekkürler oyun için
    Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk7 -- 22 Temmuz 2015; 13:45:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Konu sahibi 700 kişiye TAG yolladım diyor ama hiç inandırıcı değil.
    1 haftada 30 kişi PM attı, Carsley'e PM atıyorum geri dönüş yapmıyor, mesajlarımıza bakmıyor vb.

Nasıl 700 kişiye dağıttığı çok meraklardayım

Yöneticiler konuyu sana devretmeli yarın sakin kafayla konuşalım istersen

Ben sınırsız çizilmedikçe iznim olmadan konu devredilemez, forum kuralıdır. PM konusunda ise iftira atmaktan vazgeçin. Gidin bir yöneticiden PM bilgilerimi isteyin ben izin veriyorum "Peekay" ile paylaşsınlar, bu mesajımı da gösterebilirsiniz ama eğer ben haklıysam da özür mesajınızı beklerim. İyi günler.. @Peekay

Ben seve seve özür dilerim ama konu berbat halde buna kimse itiraz etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dh pro yu gördüğünüz yerde yiyin büyütmeyin
  • Beyler nerdesiniz?
    Uzun zamandır oynamıyorum DHtagı PinkFloyd
  • gece olsada canlı bi oyun çevirsek :)

KİN,suat asd,santra,filmadamı bide beni dün ani büyüten bir arkadaş vardı adı aklıma gelmedi onlada oynamak keyifli oluyor dün bi o beni bi ben onu aniden büyütüyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 22 Temmuz 2015; 13:59:18 >
  • garuda kullanıcısına yanıt
    Hatırladım ben de vardım :) Ayyıldız :)
  • Ulan bi tagi atmadiniz
  • Arkadaşlar şu tagı devlet sırrı gibi saklamayın verinde bizde kullanalım lütfen ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Bazı arkadaşlar hala W ile uğraşıyor, birisi diğerinin üzerindeyse bölün gitsin.
    Mayını gördüğünüzdede karşı tarafı mayınlayın, mayıncılık çok zor değil yahu.

Oyun çok basit, valla çok pişman oluyorum büyüyoruz sıçan ortaklara denk geliyoruz.

Pro yazıyor, bunda iş vardır ortak olayım diyorum parça veriyorum sıçıyor.

ayar oldum bende sırf yardım etti diye birine destek çıktım bolundum ona verdim benim onumde tonla adam var bir bölünse swyi alacaz adam hala w ile ugrasıyor deli oldum

-Hayalperest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DD1B5BB3 -- 22 Temmuz 2015; 14:24:06 >
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    aynen ya pm atıyok yok şuan oyunda değilim fln.. bu nedir arkadaş. . . forumdaşlarımızla oyun bile oynayamıyoz.. 7 yabancı adamlarla daha iyi anlaşıyok yaw valla

ben 1 kere bile alamadım mesela
  • Parti gelin agar.io/#SG97Q
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

gece olsada canlı bi oyun çevirsek :)

KİN,suat asd,santra,filmadamı bide beni dün ani büyüten bir arkadaş vardı adı aklıma gelmedi onlada oynamak keyifli oluyor dün bi o beni bi ben onu aniden büyütüyorduk

yok arkadaş o saydıklarından da olmuyor.. DH olarak gidiyoz hatta forum nick im ile gidiyorum yine tınmıyorlar. ama biraz büyük olunca geliyorlar W ile.. nedir yaw bu gören de sanır paraları gidiyo altı üstü 15-20 dk zevk alacaklar
  • kim yaw bu hainnnnnnnnnnnnnnn... ağır konuşmak istemiyom ama hak ediyorrrrrrrrrrrrr vallahi güvenim kalmıyor tüm DH lere

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonot271 -- 22 Temmuz 2015; 15:04:01 >
  • hiçbir servera giremiyorum biri party açsında oıynayalım lütfen serverlara hiç giremiyorum
  • Bizle oynamayı bırakıp eski taglılarla yadımlaşan arkadaşları anlayamıyorum gerçekten. Burda bu 2 arkadaşın neyi beklediğini biri bana açıklayabilir mi? Yutmaları için o kadar fırsat oldu ama yapmadılar.

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gavaracı_ -- 22 Temmuz 2015; 15:11:47 >
  • ibreak buralardaysan süper oyuncusun yemedigimiz adam kalmadı su hızlı bolunmedeki zamanlamana hasta oldum :D sw bizdeydi res gelmeseydi uzuldum 15.000 civarını devirmistik :/
  • Android sürümü nasıl oynanır mı?
    (LG G2)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poines

Sana da selam olsun pes etmedik, serveri aldık bu konuda şüphen olmasın. :)

Bu arada artık büdü nickini kullanacağım artık hedef klanlı serverlar olacaktır, kimse ile derdim yok FFA veya PARTY bölümünde bile 10 kişi toplanan insanlara kan kusturanlara karşı böylesi çok daha hayırlı olacaktır.

Son olarak bu mesajı yazmayacaktım lanet olsun gene kendimi tutamadım. En son mesaj da ki arkadaş diyor ki 3. oldum ve kimse olmayınca çıktım. Biz seni sağ altta sıkıştırmadık mı, yemedik mi? 1. Olmadın mı orada yaptığımız hatadan dolayı? Ya bu kadar egoist olmayın arkadaşım bugün 5-6 tane donanım haber serveri aldık, herkes de yok şansa aldılar, yok oyuncu acemi idi. Madem adamınız acemi, madem bu kadar iyi oyuncularsınız depocu siz olursunuz artık bundan sonra gelip burada bahane üretmeyin.

Evet, sonuna kadar seyrettim. Bütün gerçek DHleri temizlediniz. Aze gibi azılı bir haini ise az da olsa besleyip orada bıraktınız.

• 
Sayfa: önceki 12711272127312741275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.