Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12701271127212731274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: justreal

Hocam ben özgecan ile herseyi size devrettikten sonra izledim.En baştan belliydi o dh yeme den bir sıkıntı çıkacağı.

mayınlanan rakibe ilk hamlede space atsa herseyi alacakken ,ekürisi geldi yarısını aldı oyle space attı

Dostum orada hepsini alamasa bile adamı deli mayınladım, en az 3-4 binlik sayısını alırdı onun rahat.
    Sonrada yapacağı iş geri çekilip bizlere dağıtmak hızlıca ama adam acemi çıktı.
    Kime güvensem acemi çıkıyor

Hocam o tamamen şans ,ben sizi izledim resmen şiir gibiydiniz ,adamın mayınlardan feleği şaştı,çok az kişi o kadar iyi bir şekilde durumu kotarırdı orada kütle üstünşüğü rakipteyken ,ama dediğiniz gibi sizide ekip arkadaşı yaktı.

Ben ilk başladığımda 1. olan sıkılıp kütlesini bana aktarmıştı.Bende pek oynamayı bilmediğimden bozkurt nickli bir elemana rastgele feed atıp takım arkadaşı olmuştum.Sonra salak hamlelerle 10000 lik kütleyi sıfırlamıştım,ama adam o kadar iyi bir oyuncu çıktı ki serverı kapattık ,Tamamen şans işi

• geçmiş olsun beyler profesyonel azenin haini çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başbakan Pirlo

geçmiş olsun beyler profesyonel azenin haini çıktı

Hocam o bildigimiz profesyonel degildi bence. Ama bu da gösterdi ki surada ki üc bes kisilik tayfadan baska kimseye güvenmeyeceksin!...

O sirada depo olarak onun yerine beni yapsaydin belki böyle olmazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Başbakan Pirlo

geçmiş olsun beyler profesyonel azenin haini çıktı

sağdan atak yapıp güven sağlamıştım sir stabil nicki ile ama,o haini sizden zannedip bende heralde siz aldınız serverı zannettim ve bizimkilerle feedleşirken aze görünce yalan oldu.Yoksa ikinci kez hainleri kendi silahı ile vuracaktım
  • Edi ile Büdü'ye selamlar. Umarım pes etmezsiniz. :D
  • 4 saat boyunca oynadık galiba iyi oyundu aze, trakya, profesyonel ve ismini hatırlayamadığım 2 arkadaşla swyi aldık sonra 20 saniye dondum geri geldiğimde yemişler beni o anda neler olduğunu bilmiyorum benim hatamsa kusura bakmayın hemen geri girdim ve 3.lüğe kadar yükseldim kimse kalmadığı için bende çıktım. arkadaşlar 1000 kere söyledim eski taglı olabilirim ama konu sahibi tagı vermiyor o yüzden bu tagla takılıyorum 1 aydır bu forumdayım ve yemin ederim agar.io'da bilerek kimseyi yemedim. bu arada beraber oynadığımız arkadaşlar pm atarlarsa sevinirim arada bir gireriz nickim wrongdeor
  • Oyunu bıraktığım için artık bir gereği yok bu mesajının.
    Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poines -- 20 Ocak 2016; 22:16:31 >
  • Biarkadasabakipcikicam kullanıcısına yanıt
    Kardeş o hain ben değilim beliriyim dedim
  • Kardeş agor.io değil 'agar.io '
  • abi 2 kşi koca sw aldık stark mıdır nedır geldi verdi swyi birdaha benle oynamasın gördügüm anda yerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Konu sahibi 700 kişiye TAG yolladım diyor ama hiç inandırıcı değil.
    1 haftada 30 kişi PM attı, Carsley'e PM atıyorum geri dönüş yapmıyor, mesajlarımıza bakmıyor vb.

Nasıl 700 kişiye dağıttığı çok meraklardayım

Yöneticiler konuyu sana devretmeli yarın sakin kafayla konuşalım istersen

Ben sınırsız çizilmedikçe iznim olmadan konu devredilemez, forum kuralıdır. PM konusunda ise iftira atmaktan vazgeçin. Gidin bir yöneticiden PM bilgilerimi isteyin ben izin veriyorum "Peekay" ile paylaşsınlar, bu mesajımı da gösterebilirsiniz ama eğer ben haklıysam da özür mesajınızı beklerim. İyi günler.. @Peekay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPad'den oynuyorum bazen geceleri, I'm so friendly diye nick alıyorum. Herkes beni besliyo, kendini bana veriyo yemem için falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poines

Sana da selam olsun pes etmedik, serveri aldık bu konuda şüphen olmasın. :)

Bu arada artık büdü nickini kullanacağım artık hedef klanlı serverlar olacaktır, kimse ile derdim yok FFA veya PARTY bölümünde bile 10 kişi toplanan insanlara kan kusturanlara karşı böylesi çok daha hayırlı olacaktır.

Son olarak bu mesajı yazmayacaktım lanet olsun gene kendimi tutamadım. En son mesaj da ki arkadaş diyor ki 3. oldum ve kimse olmayınca çıktım. Biz seni sağ altta sıkıştırmadık mı, yemedik mi? 1. Olmadın mı orada yaptığımız hatadan dolayı? Ya bu kadar egoist olmayın arkadaşım bugün 5-6 tane donanım haber serveri aldık, herkes de yok şansa aldılar, yok oyuncu acemi idi. Madem adamınız acemi, madem bu kadar iyi oyuncularsınız depocu siz olursunuz artık bundan sonra gelip burada bahane üretmeyin.

dh tagı ile nereden baksan 150 200 kişi var bu oyunu oynayan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poines

Sana da selam olsun pes etmedik, serveri aldık bu konuda şüphen olmasın. :)

Bu arada artık büdü nickini kullanacağım artık hedef klanlı serverlar olacaktır, kimse ile derdim yok FFA veya PARTY bölümünde bile 10 kişi toplanan insanlara kan kusturanlara karşı böylesi çok daha hayırlı olacaktır.

Son olarak bu mesajı yazmayacaktım lanet olsun gene kendimi tutamadım. En son mesaj da ki arkadaş diyor ki 3. oldum ve kimse olmayınca çıktım. Biz seni sağ altta sıkıştırmadık mı, yemedik mi? 1. Olmadın mı orada yaptığımız hatadan dolayı? Ya bu kadar egoist olmayın arkadaşım bugün 5-6 tane donanım haber serveri aldık, herkes de yok şansa aldılar, yok oyuncu acemi idi. Madem adamınız acemi, madem bu kadar iyi oyuncularsınız depocu siz olursunuz artık bundan sonra gelip burada bahane üretmeyin.

büdü de sen misin yav arkadas rakip diye kapistiklarimizin hepsi dhden adamlar oluyor. Önce baskalarina karsi oynuyoruz sonra rakip olarak karsimiza geciyorsunuz trajikomik olmus. Seninle oynamistik dün gece dh tagiyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitralyoz16 -- 22 Temmuz 2015; 11:34:41 >

• RAZER besler gibi yapıp bölünerek yedi !!!
  • TAG verebilir misiniz beyler ?
  • MaliTR büyümek için bölünerek yedi.

Bence böylelerini bularak bi liste oluşturalım.
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • malitr oyunda bir kaç kere gördüm bence tam bi ..... bence gördiğünüz yerde direk yiyin
  • Bence Carsleyin gunahini aliyorsunuz. Ben tag istedigimde cok degil 1 gun sonra bana güncel tagi verdi, oyunda yeniyim yardimci da oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agar.io/#A85BS
  • 
Sayfa: önceki 12701271127212731274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.