Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12691270127112721273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav varmı tagı yollicak bir hayırsever. DH yazıorz yio bizimkiler sahte sanıp
  • Bu kişiliksiz foruma yakışmayan insanlar haindir
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Bu arkadaşlar yardım etmiyor üstelik beni yiyor? Taglarımız farklı diye farklı forumdan mı olduk ?
    Agar.io Oynuyoruzz!

Yememizin nedeni hepinizi o güvenli TAG'e geçirmek dostum, çünkü yediğimiz için sinir oluyorsunuz ve yazıyorsunuz
    Tag'i PM atıyorum

Edit : Keşke biraz beklesen hemen hain damgası koymasan be dostum...
    Biz o TAG için aylardır uğraşıyoruz, meyvelerini alıyoruz hainleri azalttık güzel oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 22 Temmuz 2015; 4:47:29 >

• Yeni tag var ise yollayın.Forum kişiliksiz doluymuş.
  • Nickim Eleanor, Peekay kusura bakma hacı, sonda amacım içinden geçip küçük parçasını yemekti, o diğer lavuğa dikkat etmedim bi anda, bu arada onu kovalarken sana parça atmamın nedeni de mayın atasın diyedi de uygun mayın yoktu şansa, diğer it bitirdi resmen beni kusura bakma tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lombardooo

Nickim Eleanor, Peekay kusura bakma hacı, sonda amacım içinden geçip küçük parçasını yemekti, o diğer lavuğa dikkat etmedim bi anda, bu arada onu kovalarken sana parça atmamın nedeni de mayın atasın diyedi de uygun mayın yoktu şansa, diğer it bitirdi resmen beni kusura bakma tekrar

Boşver dostum, 3 dakika sonra mayınladım zaten gömdü bizimkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Bu arkadaşlar yardım etmiyor üstelik beni yiyor? Taglarımız farklı diye farklı forumdan mı olduk ?
    Agar.io Oynuyoruzz!

Yememizin nedeni hepinizi o güvenli TAG'e geçirmek dostum, çünkü yediğimiz için sinir oluyorsunuz ve yazıyorsunuz
    Tag'i PM atıyorum

Biz o TAG için aylardır uğraşıyoruz, meyvelerini alıyoruz hainleri azalttık güzel oynuyoruz.

Hain olsam size neden yardım edeyim.2006 üyesiyim hiç mi görmediniz adımı ? Neden defalarca yiyosunuz ? Konunun sahibinin bana attığı tag ile sizinki uyuşmuyor.Sonra herkesi bir taga geçirmeye çalışıyoruz diyorsunuz.2 harfte koca forum anlaşamıyorsak bırakalım bu oyunu:Ben nerden bulucam tagıda oynucaz beraber saçma sapan iş yapıyosunuz.İşinize geliyo yemek bahane hazır tag farklı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Agar.io Oynuyoruzz!

Tag'i PM atıyorum

Hain olsam size neden yardım edeyim.2006 üyesiyim hiç mi görmediniz adımı ? Neden defalarca yiyosunuz ? Konunun sahibinin bana attığı tag ile sizinki uyuşmuyor.Sonra herkesi bir taga geçirmeye çalışıyoruz diyorsunuz.2 harfte koca forum anlaşamıyorsak bırakalım bu oyunu:Ben nerden bulucam tagıda oynucaz beraber saçma sapan iş yapıyosunuz.İşinize geliyo yemek bahane hazır tag farklı

Şu beraber oynadığımız serverı dağıttığımız bütün adamları yiyerek bu TAG'e geçirdik, onlar gocunmuyor ne yaptığımızın farkında sen niye bu kadar takıldın anlamadım.
    Bu oyunda yedik seni bir daha ki oyunda tagi yolladım, gel beraber mis gibi oynayalım.

Ayıp ediyorsun, hala nedenini açıklamama rağmen...

• 100 bin kere dedik, şu eski TAGlilere güvenmeyin abi.
    AZE denilen kişiliksizide gördüğünüz yerde yiyin.

Bi çıktık server gitmiş, ne yaptınız la o kadar sayıyı 10 kişiydiniz
  • Mitralyoz çok özür dilerim dostum ya. Senin içine bölüneyim derken fazla küçüktün sanırım yanlışlıkla seni yedim. Borcum olsun sana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephilis

Mitralyoz çok özür dilerim dostum ya. Senin içine bölüneyim derken fazla küçüktün sanırım yanlışlıkla seni yedim. Borcum olsun sana..

Estagfurullah hocam ne kusuru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitralyoz16 -- 22 Temmuz 2015; 4:00:11 >
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Team denilen herifin Aze ve Bozkurt diye biriyle ittifak yaptıklarını bir ben çaktım sanırım ama oyunda anlatamadım tabi. Ben azeyi kimsenin haberi bile yokken henüz büyümeden 2 defa yedim ama yine geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephilis -- 22 Temmuz 2015; 5:01:56 >
  • hAİNLERİN KULLANDIĞI TAGI ATSIN BİRİ

edit:PEEKAY hocam uzaklardan bir özgecanaslan mağrur ama zafer dolu bakışlarla size geldi kucağı feedlerle dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 22 Temmuz 2015; 5:19:50 >
  • AZE'leri nasıl gömdük ama beyler

AZE ufacık olmuş yanımıza geliyor parça kapmaya son darbeyi indirdim suratına
  • patladık gene hocam :P
  • Orada sırf bize yardımcı oldu diye ' DH YEMEYİN BENİ'Yİ' dışlamayalım dedik, içine etti oyunun.
    Edi ile Büdünün içinden girdim dışından çıktım folloş ettim mayınlarla ama gitti bizimki adamlara 15 kere bölündü, acemi olsan yapmazsın la bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başbakan Pirlo

patladık gene hocam :P

Boşver TAGSİZ adam acemi çıktı, şu AZE ve kardeşlerini gömdük ya huzurla uyuyabilirim

Herkese iyi geceler, DH'nin hangi tagi olursa olsun İHANET edenleri sileceğiz bu oyundan...
    AZE,DH TEAM okuyun bunuda kulağınıza küpe olsun.
  • Hocam ben özgecan ile herseyi size devrettikten sonra izledim.En baştan belliydi o dh yeme den bir sıkıntı çıkacağı.

mayınlanan rakibe ilk hamlede space atsa herseyi alacakken ,ekürisi geldi yarısını aldı oyle space attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

Hocam ben özgecan ile herseyi size devrettikten sonra izledim.En baştan belliydi o dh yeme den bir sıkıntı çıkacağı.

mayınlanan rakibe ilk hamlede space atsa herseyi alacakken ,ekürisi geldi yarısını aldı oyle space attı

Dostum orada hepsini alamasa bile adamı deli mayınladım, en az 3-4 binlik sayısını alırdı onun rahat.
    Sonrada yapacağı iş geri çekilip bizlere dağıtmak hızlıca ama adam acemi çıktı.
    Kime güvensem acemi çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 12691270127112721273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.