Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12681269127012711272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH ONLİNE Satıyor beyler iki yüzlü davranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

hocam niye cıktınız siz cıktıktan sonra mayın falan 7k kastım Aslanoglu degilde deprem cok gıcık etmişti beni. Sonra bende onu yemiştim. Ondan sonra fazla büyümesine izin vermedim. Biarkadaş ilk başlarda sanki yokmuşum gibi davrandı. Sonra güvendiler ve oynu götürdük. Son kısımda yanlışıkla yuttuk sanırım. Bende cok kişiye yardım etmedim. Size bile son kısımlarda verdim. 1 saattir hic kimse girmiyor ne zaman kapatcaklar acaba

oxygen'in nicki hain listesindeydi yalnız ben onu gördüğüm bir yerde yedim sürekli hainlerle takılır normalde. Sana da fazla yardım edemedim evet kusura bakma,sonradan feedledim gerçi ama ilk başlarda biraz güven sorunu oluyor.
    En bencil oynadığım oyun olabilir,çok fazla tag vardı kime güveneceğimi bilemedim.Aslanoglu normal oynuyordu.

• Filmadamı fena batırdım çok pardon :((
  • Biarkadasabakipcikicam kullanıcısına yanıt
    hocam vallaha bi ben bi o kalmıştı Zor durumda aslanoglu ile beni yutanı mı ararsın feed icin birbirini yutar mı ararsın o anda hepsi mevcuttu.
  • ya arkadaş şu seri büyütmeyi yapmayın gereksiz yere dhliler gidiyor arada lütfen ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xurkan

DH ONLİNE Satıyor beyler iki yüzlü davranıyor.

Az daha dikkatlı hocam az daha..
  • Arada seri büyütme, okunamama vs. den ölünce sunucudan attı. :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bana bi güncel tagı atsanıza size zahmet girelim oyuna canım sıkılıyo ts skype var girecekseniz pm atın ts adresi vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suat Asd

ya arkadaş şu seri büyütmeyi yapmayın gereksiz yere dhliler gidiyor arada lütfen ya...

İYİ OYUNDU AMA :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarges

Biraz geç olucak ama cevaplıyım :D
    zaten orada bize birazcık feed attınız biz bir arkadaşla büyüdük beraber sonra da birbirimiz yemedik tabi de arada giden arkadaşlarda oldu kusura bakmasınlar ayrıca sv de Dh li bile olsa güzel oynamıyorsa size feed atıyorum sonra başım ağrımasın beceriksiz adamlar yüzünden

Doğrudur. Zaten savaşmayalım diye ilk feedi bizim attığımızı kastettim. Seninle ve haberleşme grubunda olmayan 3-4 arkadaşla iyi oynayabiliyoruz
  • arkadaş herkese vermeyin şu tagları dh spartacus ve dh apaçi yediler beni yemek için 4 e bölünmeyin bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

quote:

ya arkadaş şu seri büyütmeyi yapmayın gereksiz yere dhliler gidiyor arada lütfen ya...

Aynen en iyi bölümüm dh gerekli ile kütlemiz 100 k iken 5 dk da odayı almamızdı fenaydık tebrik ediyorum eğer burdansa.. :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garuda

quote:

Aynen en iyi bölümüm dh gerekli ile kütlemiz 100 k iken 5 dk da odayı almamızdı fenaydık tebrik ediyorum eğer burdansa.. :D

Benimde uzun zamandir oynadigim en keyifli oyundu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar güzel oyundu elinize sağlık. Gereksiz Mitralyoz Protakım AGA ismini sayamadığım birçok kişi vardı 0 hainle oynadık. En son eleman kendini yedirmiş orda patlattınız sanıp bölündüm sonrası malûm, özür dilerim dostlar..

İyi oyunlar ben kaçayım yavaştan.

HK

Agar.io Oynuyoruzz!

Edit: Problem nickli arkadaş özelden yazarsa çok sevinirim. İtalik harfleri nası yazdığını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 22 Temmuz 2015; 3:23:36 >

• La Greece ball oldum demin.Ottoman empire diye biri takıldı pesime bırakmıyor

• Konu sahibi 700 kişiye TAG yolladım diyor ama hiç inandırıcı değil.
    1 haftada 30 kişi PM attı, Carsley'e PM atıyorum geri dönüş yapmıyor, mesajlarımıza bakmıyor vb.

Nasıl 700 kişiye dağıttığı çok meraklardayım
  • Laaaaa agor io ya girdim gece gece çığlıklı kadın çıktı tüm ev ayağa kalkti?!!!! Neden böyle oldu ????

• Bazı arkadaşlar hala W ile uğraşıyor, birisi diğerinin üzerindeyse bölün gitsin.
    Mayını gördüğünüzdede karşı tarafı mayınlayın, mayıncılık çok zor değil yahu.

Oyun çok basit, valla çok pişman oluyorum büyüyoruz sıçan ortaklara denk geliyoruz.

Pro yazıyor, bunda iş vardır ortak olayım diyorum parça veriyorum sıçıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Konu sahibi 700 kişiye TAG yolladım diyor ama hiç inandırıcı değil.
    1 haftada 30 kişi PM attı, Carsley'e PM atıyorum geri dönüş yapmıyor, mesajlarımıza bakmıyor vb.

Nasıl 700 kişiye dağıttığı çok meraklardayım

Yöneticiler konuyu sana devretmeli yarın sakin kafayla konuşalım istersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşlar yardım etmiyor üstelik beni yiyor? Taglarımız farklı diye farklı forumdan mı olduk ?
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • 
Sayfa: önceki 12681269127012711272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.