Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12661267126812691270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PORSCHESİNİ SATAN ADAM kullanıcısına yanıt
    Dostum, Serverı tertemiz yapmıştık. Ben 15.000 lik kütlemi önündeki adamı yesin diye fucking Slave diye DH taglı birine aktardım. Sonra o bana w ile aktarırken (arkadaşın space tuşundan haberi yok) beni yanlışlıkla yedi. Lan sonra bi geldim baktım server gitmiş anasını satayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephilis

Dostum, Serverı tertemiz yapmıştık. Ben 15.000 lik kütlemi önündeki adamı yesin diye fucking Slave diye DH taglı birine aktardım. Sonra o bana w ile aktarırken (arkadaşın space tuşundan haberi yok) beni yanlışlıkla yedi. Lan sonra bi geldim baktım server gitmiş anasını satayım

Neyse hocam sağlık olsun :)
  • justreal kullanıcısına yanıt
    hocam yanlışlıkla yedim ya özür dilerim :/
  • Yok hocam önemli değil sana güvenim tam.Jaguar falan eski taglılarla takıldık gene.Jaguar gene supernova gibi hain çıkmadı.Ama katliam headshot direk hain ve yavastan depo oluyorlar .o server uçar birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justreal -- 21 Temmuz 2015; 22:32:40 >
  • yav arkadaslar bende oynuorm da dh taglılarla takılmaya çalışırken beni yiebiliolar. tagı nasıl yazıcamı bulamadığımdanda olabilir tabi . nickim zubzub bu arada
  • turnuva işi noldu yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynayacak olan varsa pm atsın sabaha kadar takılalım
  • Beraber takılacak oynamayı bilen arkadaş aranıyor nick O Türk O
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

Yok hocam önemli değil sana güvenim tam.Jaguar falan eski taglılarla takıldık gene.Jaguar gene supernova gibi hain çıkmadı.Ama katliam headshot direk hain ve yavastan depo oluyorlar .o server uçar birazdan

tamam hocam biliyordumda şekilleri değişik diye santrada besliyordu onu fazla şeyetmedim şimdi bakarız icabına..
  • engin_17 kullanıcısına yanıt
    varım diorm nick zubzub
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuleva

varım diorm nick zubzub

sağ alt köşede bekleyin geliyorum hocam...

sağ alt köşede bekleyin geliyorum hocam...
  • Beyler konuyu baslatan dh tagini atmiyor. Biriniz PM olarak verebilir mi?
  • DH HacıNaber, Zarges, Proffesionel di sanırım isimler beyler sizleri sıfırdan büyütüyoruz, yediniz yanlıslıkla o da tamam ama 15 kere oyuna girdim buyudum yanınıza geliyorum 10 kere bolunup yiyorsunuz hainlik yapacagınızı zannetmiyorum ama ekipten birini yediginizde azıcık etrafınıza bakın kim var kim yok h2so4 ile sıfırdan besledik sizi, biz dikkat ediyoruz sizde edin biraz, 1-2 kere olur ama abartısız 15 kere başladım yeniden

Edit Zarges gördü sonunda ama oyundan soguttunuz h2SO4 ile cıktık biz tüm kütlemizi DH Apachi ye verdik, iyi oyunlar size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makedonest -- 21 Temmuz 2015; 23:35:16 >
  • Party kodu yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonest

DH HacıNaber, Zarges, Proffesionel di sanırım isimler beyler sizleri sıfırdan büyütüyoruz, yediniz yanlıslıkla o da tamam ama 15 kere oyuna girdim buyudum yanınıza geliyorum 10 kere bolunup yiyorsunuz hainlik yapacagınızı zannetmiyorum ama ekipten birini yediginizde azıcık etrafınıza bakın kim var kim yok h2so4 ile sıfırdan besledik sizi, biz dikkat ediyoruz sizde edin biraz, 1-2 kere olur ama abartısız 15 kere başladım yeniden

Edit Zarges gördü sonunda ama oyundan soguttunuz h2SO4 ile cıktık biz tüm kütlemizi DH Apachi ye verdik, iyi oyunlar size

Bende ordaydım hacınaber ve zarges ikisi sürekli birbirlerine kütlelerini veriyolar ne yapıyolar tam ekranı göremiyorum küçük olduğum için,zaten w attıkları yokta bi anda yiyolar falan anlamadım çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitro gliserin -- 21 Temmuz 2015; 23:39:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

Bu kadar gruplaşma olamaz konu sahibi bir sahip cıkamıyor ya bir iletişim yolu bile belirleyemedi be ayıptır bırak konuyu artık sırf prim yapmak icin konuyu elde tutuyosun. Yazık sana.

hocam whatsapp grubu mu kursak ?
  • Yanımdakiler seri bölündüklerinde veya çok parçayken seri w'lediklerinde oyun donuyor direk, hareket edemiyorum ve direk birinin içine giriyorum. Genel olarak da az kasma var. Çözüm önerebilecek varsa çok güzel olur.

Not: Chrome ve Opera kullanıyorum.
  • kod varsa atın biraz şenlik yapalım
  • bu arada yeni tag'i birisi atabilir mi? konuyu açan arkadaş ara sıra uğruyor yav
  • Burdakı Kişiler + 1daymaroon gıbı bır ısmı olan eksıcı arkadasımızla cok guzel vakıt gecırdık. Bu yenı taglı arkadasımızda super oynadı benle ırtıbata gecerse sevınırım -тѕυвαѕα

Agar.io Oynuyoruzz!
  • 
Sayfa: önceki 12661267126812691270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.