Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mShakespeare

Yanımdakiler seri bölündüklerinde veya çok parçayken seri w'lediklerinde oyun donuyor direk, hareket edemiyorum ve direk birinin içine giriyorum. Genel olarak da az kasma var. Çözüm önerebilecek varsa çok güzel olur.

Not: Chrome ve Opera kullanıyorum.

Aynen bunlar ve daha fazlası bende de var hiç bir eklenti hiç bir makro kullanmama rağmen ben de aynı dertten muzdaribim çözüm önerilerinizi bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammstein35

bu arada yeni tag'i birisi atabilir mi? konuyu açan arkadaş ara sıra uğruyor yav

Banada atabilirmisiniz
  • az önce bir serverda gördüğüm hainleri yedim. İşid'le takılıp dh'lileri yiyorlardı sonları kötü oldu. Arada yanlışlıkla yediğim varsa kusura bakmasın. Eski tag'lilere fazla yardımcıda olmuyorum güvenmediğim için. Sadece 5 feed falan atıyorum.
    Kin sana da yeteri kadar yardım etmedim çünkü sen olduğuna emin olamadım yine feedledim ama,kinci falanda vardı çünkü. Nick BiArkadas

Hacınaber fake ve hain 40 kere yazdık yanaşmayın artık,ayrıca tsubasa ve profesyonel de hain.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmoDemo1414

Burdakı Kişiler + 1daymaroon gıbı bır ısmı olan eksıcı arkadasımızla cok guzel vakıt gecırdık. Bu yenı taglı arkadasımızda super oynadı benle ırtıbata gecerse sevınırım -тѕυвαѕα

Başında dh yazması lazım sahte olabilir

• Arkadaşlar yeni Tagı verebilecek olan varmı lütfen Bayadır arıyorum konuyu açan arkadaşada söylemiştim fakat cevap alamadım aranızda yeni tagı verebilecek olan varsa özelden atabilirmi şimdiden teşekkürler iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonest

DH HacıNaber, Zarges, Proffesionel di sanırım isimler beyler sizleri sıfırdan büyütüyoruz, yediniz yanlıslıkla o da tamam ama 15 kere oyuna girdim buyudum yanınıza geliyorum 10 kere bolunup yiyorsunuz hainlik yapacagınızı zannetmiyorum ama ekipten birini yediginizde azıcık etrafınıza bakın kim var kim yok h2so4 ile sıfırdan besledik sizi, biz dikkat ediyoruz sizde edin biraz, 1-2 kere olur ama abartısız 15 kere başladım yeniden

Edit Zarges gördü sonunda ama oyundan soguttunuz h2SO4 ile cıktık biz tüm kütlemizi DH Apachi ye verdik, iyi oyunlar size

Özür dilerim ya ben de sizi arıyodum acaba çıktılar mı filan diyodum çok dikkat etmeme rağmen fark etmeden de olsa sizi yiyormuşum da haberim yok

• Pm grubunuz varsa alabilirsiniz [GÜNCEL TAG] Gerekli nickim
  • Özelden verebilrsen sevirim dostum
  • swancher S kullanıcısına yanıt
    Biraz geç olucak ama cevaplıyım :D
    zaten orada bize birazcık feed attınız biz bir arkadaşla büyüdük beraber sonra da birbirimiz yemedik tabi de arada giden arkadaşlarda oldu kusura bakmasınlar ayrıca sv de Dh li bile olsa güzel oynamıyorsa size feed atıyorum sonra başım ağrımasın beceriksiz adamlar yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

az önce bir serverda gördüğüm hainleri yedim. İşid'le takılıp dh'lileri yiyorlardı sonları kötü oldu. Arada yanlışlıkla yediğim varsa kusura bakmasın. Eski tag'lilere fazla yardımcıda olmuyorum güvenmediğim için. Sadece 5 feed falan atıyorum.
    Kin sana da yeteri kadar yardım etmedim çünkü sen olduğuna emin olamadım yine feedledim ama,kinci falanda vardı çünkü. Nick BiArkadas

Hacınaber fake ve hain 40 kere yazdık yanaşmayın artık,ayrıca tsubasa ve profesyonel de hain.

O bendim hocam kin neyse saglik olsun

• Serveri ele geçirdiğimizde lütfen 5 10 kişi beraber dolaşmayın.En. fazla 3 kisilik grub oluşturalım ve ayri bolgelere ayrilalim. Bi de şu dh tagini alin, 20 çeşit çocukca tag yazmayin :)En azindan burdan yazin nickinizi dikkat etmeye calisiyorum kim forumdan değil ...
    Bazen Dh den olmayanlarla ortak olmuş oluyorsunuz,Bi zahmet onun yaninda, hem bize hem ona w atip oda bizden mesaji verin. Yoksa durduk yere Dh dusmani olluyoruz ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Loveman ve DH Turk haindir beyler ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1CDACDF1 -- 22 Temmuz 2015; 1:05:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

quote:

Orijinalden alıntı: mShakespeare

Yanımdakiler seri bölündüklerinde veya çok parçayken seri w'lediklerinde oyun donuyor direk, hareket edemiyorum ve direk birinin içine giriyorum. Genel olarak da az kasma var. Çözüm önerebilecek varsa çok güzel olur.

Not: Chrome ve Opera kullanıyorum.

Aynen bunlar ve daha fazlası bende de var hiç bir eklenti hiç bir makro kullanmama rağmen ben de aynı dertten muzdaribim çözüm önerilerinizi bekliyoruz

Pary mody geldiginden beri bendede bu ve dahasi var, ping falan dusurmeye çaliştim ama olmadi yine, bayağidir çözüm ariyorum, yok. Aramizda bilgisayar mühendisleri varsa onlar yardimci olabilirler belki.

• DH LOVEMAN VE DH TURK KARA LİSTEYE ALDIM SİZİDE

BENİM NİCK: KİN
  • Aslanoğlu büyümek bizi yemek ayıp değilmi.
  • @garuda

daha önce oynamıştık hatırlıyorum zaten ama kin mi kincimiydi emin olamadım,kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephilis

Dostum, Serverı tertemiz yapmıştık. Ben 15.000 lik kütlemi önündeki adamı yesin diye fucking Slave diye DH taglı birine aktardım. Sonra o bana w ile aktarırken (arkadaşın space tuşundan haberi yok) beni yanlışlıkla yedi. Lan sonra bi geldim baktım server gitmiş anasını satayım

space tuşundan haberim var,tam hatırlamıyorum neyden bahsettiğini ama server dondu diye hatırlıyorum orda
  • nitro gliserin N kullanıcısına yanıt
    Neyse sorun değil.. Ondan sonra 3 server daha ele geçirdim ben Şu an 4. süne uğraşıyoruz..
  • Oxygen61 O kullanıcısına yanıt
    hocam niye cıktınız siz cıktıktan sonra mayın falan 7k kastım Aslanoglu degilde deprem cok gıcık etmişti beni. Sonra bende onu yemiştim. Ondan sonra fazla büyümesine izin vermedim. Biarkadaş ilk başlarda sanki yokmuşum gibi davrandı. Sonra güvendiler ve oynu götürdük. Son kısımda yanlışıkla yuttuk sanırım. Bende cok kişiye yardım etmedim. Size bile son kısımlarda verdim. 1 saattir hic kimse girmiyor ne zaman kapatcaklar acaba
  • Biri bana tag atsın lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.